moskal Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Malowac lusterka? och*jales? :confused: nie k**wa , znaczek ty i tak masz ten c**jowy chrom to akurat bys odsiweżył
Buba Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Malowac lusterka? och*jales? :confused: nie k**wa , znaczek ty i tak masz ten c**jowy chrom to akurat bys odsiweżył Lusterka chromowane za***ali mi rok temu. Teraz są czarne
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Za duzo tej czerniny na tym aucie Daj cos srebrnego
Buba Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Za duzo tej czerniny na tym aucieDaj cos srebrnego wiem, kupel mnie namawia ale to już przesada
moskal Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Za duzo tej czerniny na tym aucieDaj cos srebrnego wiem, kupel mnie namawia ale to już przesada na co cie namawia i co ma byc przesadą ? ale z jednym masz racje , tak patrze to na czarnym fele+lustra w jednym kolorze c**jowo by wygladały na innym kolorze bajka
Buba Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 no na czarne fele ale jak patrze na VT to za dużo tego czarnego. Całkowicie felgi znikają. Zastanawiam się nad jakimś gunmetal bo od pylenia klocków to one i tak cały czas są w takim kolorze:decayed:
Flyer Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Buba, prysnij w grafit z polyskiem, mega ten kolor wychodzi ziomkom na instalatorow.
junior_tdi Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Złote wyglądają spoko:thumbup1: +1
Buba Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Buba, prysnij w grafit z polyskiem, mega ten kolor wychodzi ziomkom na instalatorow. ja tam do nich nie jade. za bardzo lecą w kulki pojechałem raz żeby wycenili to powiedzieli 700 tydzień później jak już miałem zdjęte to nagle cena 1000 i nie są w stanie powiedzieć skąd ta zmiana nagle kumpel pojechał, zostawił a jak odbierał to mu powiedzieli 200zł więcej
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Buba, prysnij w grafit z polyskiem, mega ten kolor wychodzi ziomkom na instalatorow. ja tam do nich nie jade. za bardzo lecą w kulki pojechałem raz żeby wycenili to powiedzieli 700 tydzień później jak już miałem zdjęte to nagle cena 1000 i nie są w stanie powiedzieć skąd ta zmiana nagle kumpel pojechał, zostawił a jak odbierał to mu powiedzieli 200zł więcej Moze to było akurat wtedy jak VAT skoczył ?? :kox:
Dev Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 najpierw pakujesz koła do auta i kładziesz kase, jak im nie gra to masz to w d....
Buba Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 jedni są zadowoleni a inni wkurwieni na nich bo nie są słowni i czasami wychodzi inny kolor niż ten na który się umawiasz z nimi. omijam takich bo występuje za duże ryzyko że coś zj***ą
Armi Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Buba, jak chcesz to odezwij się do Michała z Felgi-profil. malowanie felg warszawa, malowanie felg lublin, malowanie felg ryki, renowacja felg lublin, renowacja felg warszawa, renowacja felg ryki, prostowanie felg warszawa, prostowanie felg ryki, piaskowanie felg ryki, regeneracja felg, aluminiowych zacisków Ma dobre ceny i jakość. Powołaj się na mnie albo na A4-klub to i zniżka jakaś wpadnie.
Buba Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Buba, jak chcesz to odezwij się do Michała z Felgi-profil.malowanie felg warszawa, malowanie felg lublin, malowanie felg ryki, renowacja felg lublin, renowacja felg warszawa, renowacja felg ryki, prostowanie felg warszawa, prostowanie felg ryki, piaskowanie felg ryki, regeneracja felg, aluminiowych zacisków Ma dobre ceny i jakość. Powołaj się na mnie albo na A4-klub to i zniżka jakaś wpadnie. Czekam aż moja prywatna taxi w postaci Kowiego przyjedzie żeby zabrać fele do niego
steri Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Armi ma racje, Michał robi profi robote sam mam taki dylemat co Ty Buba, bo nie wiem w jaki kolor malować Avusy myślałem o jakiejś czerwieni albo pomarańczy
Armi Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Steri, czy to Ty mu wysłałeś felgi od auta na literę B? 19 cali? Widziałem:naughty:
steri Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Steri, czy to Ty mu wysłałeś felgi od auta na literę B? 19 cali?Widziałem:naughty: niestety nie
Buba Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 W sobotę pojechałem na dynoday. Niut do góry konie w dół. Wieczorem zrobiłem logi i cofa zapłony kufa mać
Rekomendowane odpowiedzi