Skocz do zawartości
IGNOROWANY

sportmile audi s4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Rozumiem, ze to nie chec pokazania wlasnego auta, tylko zwykla promocja firmy.

Opublikowano

nie no wszystko okej ale ten golf to chyba nie na tym forum

Opublikowano

Ładne :decayed:

To drugie S4 z pierwszego foto widziałem na ulicy.. głośne troche :kox:

Opublikowano

Gdzieś ja już fotki tego autka widziałem :mysli: Czy Ty przypadkiem nie masz konta na gronie? Piękny avancik :oklaski: Prawie jak mój... :polew: Pozdrowionka!

Opublikowano

mam konto na gronie :) golfik moze i nie pasuje ale to rarytasik. S4 kolegi bylismy jak brat blizniak doczasu montazu fmic :) . Moje auto odslona juz niebawem natomiast jutro pokaze projekt s2 jesli nie ma przeciwskazan

Opublikowano

Piękne :a4fan: golfik też niczego sobie, pokazuj ten projekcik chetnie zobacze i chyba nie tylko ja :hi:

Opublikowano

Pieknie to chodzi.. :shocked::slina: :drool: :blink:

Opublikowano

widzisz to zalezy tylko i wylacznie od twojego portfela to zaden problem zrobic z twojej 1.8 malego killera mam 3 silniki 2.7biturbo wiec wystarczy go tam wsadzic i znalezc gdzies uzywane napedy i wystroic ale lepiej bedzie sprzedac i jesli nie s4 to kupic 1.8t quattro i moge ci z niego zrobic ok 430 KM bez nitro

Opublikowano

Piekna maszyna...nic dodac nic ujac...

Opublikowano

Pięknie wyrywa do przodu, nic tylko pogratulować :oklaski:

Opublikowano

No nawet ładnie to chodzi, ale przy moim traktorku wymięka!!! :polew: :polew: :polew: Ładna maszyna, widziałem sporo filmików z udziałem Twojej niuni. :kox:

Opublikowano
:quattro: Dodam dla wyjasnienia ze to mialobyc zniszczenie mojej niuni. Auto na filmie to integra type r turbo a wlasciciel niejaki Dino :) ktorego pozdrawiam. Akurat to byl jego poczatek i brak dobrych opon. Po wystrojeniu integra doszla do mocy 650 koni i krecila ladne 11 na 1/4 mili i pewnie by mnie wciagnela ale win is win :oklaski:
Opublikowano

Ale paździeż Adamie :tongue4:

Pochwal się jak teraz wygląda, to koledzy nie będą się śmaili.

Opublikowano

prosze jeszcze o 2 tyg cierpliwosci ojjj warto poczekac warto dzisiaj bylem i ogladalem jak prace trwaja bedzie piekny az szkoda go bedzie sprzedac