Karl28 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam! No....spocik udany :> Oby następne były jeszcze lepsze Ja poproszę 1 naklejkę i 2 ramki.Pozdro
Raker Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Maniek ty cos wspominales o mozliwosci sprawdzenia wyposazenia po jakis 3 cyferkach w bagazniku,napiszesz co i jak dokladnie?
arre Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 Raker masz wlepke w bagazniku badz w ksiazce to masz tam taki ciag 3 literko-cyferek szukasz watku tu na forum i sprawdzasz co Ci fabryka przyszykowala... :gwizdanie: Raker jak to u Ciebie z naklejkami-rameczkami?
Maniek85 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Raker tu masz stronkę żeby sobie kody wyposażenia samemu sprawdzić. Dobra rzecz. http://www.audiklub.org/wyposazenie.html A co do fotek to w zakładce wiadomości robocze są zdjęcia z innego spotu. Te z naszego są na skrzynce odbiorczej. Zresztą widać je jak się już zaloguje na poczcie. A co do pytań technicznych, napraw itd itp to nie róbcie tu śmietnika bo pisać o tym można sporo. Macie wiadomości priv do dyspozycji albo sobie wątek założyć nowy i już. Taka moja sugestia bo potem nowi jak się logują to kupę czytania niepotrzebnego będą mieli.
arre Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 Hmm w sumie nikt nowy 18 stron czytac nie bedzie ale jak uwazasz mi tam bez roznicy... Raker czekam na info odnosnie zakupu naklejek i rameczek Wojtek26 czy Ty rowniez reflektujesz? byl ktos jeszcze na spocie i sie nie pokazywal tu ostatnio tylko kto?
martini_dy Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 oki i ja pryztulę jedną naklejeczkę - tak wiec uwzględnicie i mnie jedna nakleja
arre Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ok kolego zaden problem zreszta wlasnie sie Ciebie mialem pytac czy chcesz... a swoja droga za co "green ball-a" dostales?
bariz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam Niestety nie zdążyłem do was dołączyć w piątek (nie zarejestrowałem auta) ale następnego spotkania już na bank nie opuszczę. Piszę w sprawie strony tyt. spotów jestem grafikiem mogę coś pokombinować tylko proszę dokładniej opisać co to ma być czy to forma ulotki czy forma "herbu zlotu" czy plakatu ? Wtedy w wolnej chwili machnę projekcik do oceny. Pozdrawiam
dudziu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 arre bariz to koleżka o którym wspominalem na w piątek odnosnie strony tytułowej jeżeli nie sprawi Ci to problemu to zamow mi jeszcze kubek do tego co by w poranna kawka lub herbatka smakowała :> Pozdro Pany
arre Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witamy serdecznie kolege Bariz kolego zerknij w inne spoty np poznanskie jak to u nich wyglada albo krakowskie... jest to ala tapeta komputerowa czyli fajna fotka ( zerknij na nasze z ostatniego spotu czy cos sie nada ) plus mysle logo Jeleniej w to wkomponowac, logo klubowe, krotkie info ze kazdy 3 piatek miesiaca... Dudziu no problem wlasnie dostalem info ze wysylka dla nas 20 zl niezaleznie ile zamowimy wiec Pany decydowac sie bo czym nas wiecej zamowi tym mniejsze koszty wysylki na osobe czyli jak 10 osob zamowi to po 2 zlocisze od osoby... Tak wiec jeszcze kalendarze sa: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=176608.new#new koszulki: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167654.msg1932828#msg1932828 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173459.0 A kubeczkow Dudziu NIE MA juz niestety
dogasso Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Siema!! Dykan co do zawiechy to polecam Ci gwint (oko 1100zl) bo dajesz dosc wysoko i jezdzisz prawie jak w serii a jak trzeba na jakis zlocik podjechac to tylko pare ruchów i juz autko dostaje pazura... Z monatażem to mysle ze Ja z Mankiem to z zamknietymi oczami zrobimy wiec nie ma co szukac i przeplacac! To co z tym nastepnym zlotem? Decydujemy sie na Szybowcowe czy Niedziwadka??
dudziu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 arre czy Ty cos jeszcze zamawiasz?? ja bym sobie zapodał polówke co by w wiosenne i letnie dni mieć na spociki ale kutwa żebym sam się nie wychylił
bariz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 OK to dzisiaj coś posiedzę - jak będzie gotowe wstawię na forum. Pozdrawiam
arre Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 Do Niedziwadka to jakos tak daleko ;P wole szybowcowe... fotki fajniejsze beda i maszyny mozna z gorki pospychac Dudziu nad t-shirtem mocno mysle tym czarnym bo podoba mi sie Bariz ok dziekujemy jak cos wymodzisz to czekamy z niecierpliwoscia... mam nadzieje ze wiesz juz o co mi chodzi
bariz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Myślę że wiem Albo tak: wydaje mi się ze wiem działam ...
dudziu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 no to ja reflektuje też jeżeli nie ma polówek to jeżeli Ty bierzesz koszulke czarna to ja też wchodze w ten uklad
wojtek26 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ja na razie nie biore naklejeczki, ale napewno bede ja miec . A co byscie powiedzieli zeby na czas zimowy przesunac spotkania na 18.
bariz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 OK jest jakiś pierwszy zarys projektu nie wiem czy o coś takiego chodzi Czekam na opinie lub uwagi. Pozdr
dykan Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Bariz spoko jest. Tylko brakuje jakiejś fajnej dupencji na tym Jelonku:) dykan
Raker Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jak dla mnie "Bomba" Arre ja narazie podziekuje za naklejki i ramki bo niemam roboty i jestem splukany.
Rekomendowane odpowiedzi