Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja wiem czy oszczędzałem.. Polisa ponad 4k - najlepsza opcja jaka jest u nich dostępna dla AC, tylko co z tego jak i tak mają gdzieś klienta i nie raczą nawet odpowiedzieć na korespondencję..

no to beznadziejna firma, bo ja dałem 10% więcej i mam bardzo dobry support.. najlepiej mi się współpracowało z Allianz ale niestety dla A4 było ponad 6k.

Ja w Warcie z gwarantowaną sumą ubezpieczenia + najdroższy wariant Komfort z auto szyby, assistans 3, samochód zastępczy, zniesiony udział własny, wszystkie części nowe itp. zapłaciłem 4200zł przy wartości 110kzł :wink4:

Opublikowano

a ty robisz ze swojego AC czy z OC ??

Opublikowano

ze swojego AC naprawia.

Opublikowano

bajk w innym wątku napisałeś że szukasz DTM zderzaka na tyl... a tak z ciekawości to jak jest z rozstawem rur z tyłu przy DTM...pasuja do serii? :mysli:

Opublikowano

bajk w innym wątku napisałeś że szukasz DTM zderzaka na tyl... a tak z ciekawości to jak jest z rozstawem rur z tyłu przy DTM...pasuja do serii? :mysli:

tak - jest taki sam.

Opublikowano

jak tam fura robi sie ??

Opublikowano

hmmm... ciekawe ile trzeba zmianiac żeby DTMowy zderzak pasował z tyłu... tzn ile cześci

e? przeciez to P&P.

Opublikowano

jak tam fura robi sie ??

już polakierowana, zostało jeszcze zawieszenie.

Opublikowano

hmmm... ciekawe ile trzeba zmianiac żeby DTMowy zderzak pasował z tyłu... tzn ile cześci

e? przeciez to P&P.

czyli że kwestia tylko samego zderzaka, dyfuzora tylko???

Opublikowano

e? przeciez to P&P.

czyli że kwestia tylko samego zderzaka, dyfuzora tylko???

tak - zderzak + dyfuzor i załatwione.

Opublikowano

jak tam fura robi sie ??

już polakierowana ...

Ciekawe jak Ci kolor dobrali, bo jak nam w firmie ostatnio taką czerwoną corolle wylakierowali w aso to pożal się Boże, ulep wyszedł jakby z 3-ch różnych składany, trzy różne odcienie koloru. Czerwony ładny, ale dobrać lakier to musi być lakiernik z doświadczeniem a nie jakiś młodzian na praktykach.

Mam nadzieję, że u Ciebie będzie all cacy :wink4:

Opublikowano

Ja też mam taką nadzieję :gwizdanie:

Opublikowano

ciągnij ich za jaja jak ci schrzanią, jak się będzie serwis bronił to wzywasz rzeczoznawce z ubezpieczenia, a ci się nie bawia, jak jest źle zrobione to poprostu mówią, że ma być zrobione dobrze bo inaczej nie zapłacimy.

Opublikowano

Mówisz o rzeczoznawcy z MTU? :kox::polew: :polew:

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 11:52_________________________________________________OZ Ultraleggera Black 8x18 ET35 zamówione :kox::radocha:

Teraz tylko jeszcze żebym miał na co je założyć.

Opublikowano

Kup i mi :gwizdanie:

Opublikowano

Tobie mogę sprzedać MAM7 :kox::naughty:

Opublikowano

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 11:52_________________________________________________OZ Ultraleggera Black 8x18 ET35 zamówione

8x18 ET 35 :slina: :slina: kurde...chciałbym mieć ET35 w swoich 18stkach... nawet już kolor znalazłem.

Jak jest najcieńszy dystans z pierścieniem centrującym do B7? 8mm czy 10mm?

Opublikowano

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 11:52_________________________________________________OZ Ultraleggera Black 8x18 ET35 zamówione :kox::radocha:

Teraz tylko jeszcze żebym miał na co je założyć.

wyprzedziłes mnie :confused4:

:)

Opublikowano

Tobie mogę sprzedać MAM7 :kox::naughty:

w jakim rozmiarze je masz? :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...