mystic.pl Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Można się z nim dogadać w sprawie ceny . Jak by co to powiedź, że jesteś z polecenia kolegi, który brał progi, lotkę i dyfuzor
bajk Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Trochę zszedł już, ale czekam na więcej :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 09:49_________________________________________________Ok, RNS oraz bluetooth podłączone. Przy okazji okazało się, że jeśli moduł bluetooth zakoduje się bez kiery multifunkcyjnej to nie działa Ustawienie na multifunkcje przywraca moduł do działania.. Od razu mikrofon przez RNS poszedł + soft z SDS'em - teraz tylko trzeba jeszcze multifunkcję podłączyć.. Podziękowania dla koleżki domin79 za rezanie Nareszcie bluetooth (Q) działa tak jak powinien - synchronizuje książkę, odebrane itp. Najbardziej mnie cieszy synchronizacja dzwonków Podstopnica od RS4 również już na aucie.[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 23:07_________________________________________________I obiecana fotka grilla w wysokiej jakości
Piechol Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 jest nice tylko tak jak u mnie dupowato wygląda szara blenda pod tablicę
Młody_drog Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Musi być klubowa czarna Zrób lepszą fotkę bo na tej auto wyszło jakoś pomarańczowo Ale widać, że jest :good:
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Kurde nie wiem czy czarny s line nie robilby lepszej roboty... Tak czy inaczej
adamooo Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 mi też się jakoś średnio podoba
Młody_drog Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Tzn moim zdaniem jak usunie pomarańcz z lamp, umyje i zrobi porządne foty to będzie dobry efekt, zauważcie jak słabe kolory są na tej focie :mysli:
jedrekx Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Kurde nie wiem czy czarny s line nie robilby lepszej roboty... Tak czy inaczej szczerze powiedziawszy odniosłem takie samo wrażenie..
turdzi Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Kurde nie wiem czy czarny s line nie robilby lepszej roboty... Tak czy inaczej szczerze powiedziawszy odniosłem takie samo wrażenie.. do grila RS z czarna ramka musi byc koniecznie reszta czarnej optyki czyli listwy inaczej wyglada to dupowato.Wiec cos o tym bo rok tak jezdzilem i tez mi sie to srednio odobalo.Wsadzi czarna optyke i bedzie mialina.
bajk Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Wiem, że jeszcze nie robi roboty, ale nie od razu Rzym zbudowano
Flyer Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 moim zdaniem tez troche ginie ten grill... w ogole RS'owe grille [czy to B5, czy B7] srednio widza mi sie w zwyklych A4.
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 moim zdaniem tez troche ginie ten grill... w ogole RS'owe grille [czy to B5, czy B7] srednio widza mi sie w zwyklych A4. Dokladnie. Troche brakuje nawiązania do tej kratki jak to ma miejsce np. w RS4.
bajk Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 Zrobię lampy, usunę chrom i zobaczy się jaki będzie efekt - jeśli słaby to będę kombinował dalej.
Nosfer Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Dopiero teraz zajrzałem, bo bym się podłączył pod poduchę silnika Kiedy jedziesz testować tą okleinę ? - dałbyś mi wtedy znać - telefon masz, podrzuciłbym dwa elementy do testów :gwizdanie:
bajk Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 W grudniu chyba, albo dopiero na wiosne ;( W tym miesiącu muszę jeszcze kierę zrobić oraz 25 Rogal :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 W grudniu chyba, albo dopiero na wiosne ;( W tym miesiącu muszę jeszcze kierę zrobić oraz 25 Rogal :gwizdanie: Co do TestPipe`a jeśli jeszcze nie masz wal do mnie na kom..
Flyer Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zrobię lampy, usunę chrom i zobaczy się jaki będzie efekt - jeśli słaby to będę kombinował dalej. to na pewno duzo pomoze, ale i tak bardziej lezy mi grill S4/S-line w B7 - no, ale to Twoje auto, Twoj projekt ziom. nie myslisz o glebie ?
turdzi Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zrobię lampy, usunę chrom i zobaczy się jaki będzie efekt - jeśli słaby to będę kombinował dalej. I bedzie fajnie , mi sie gril RS4 podoba ale tylko jak jest w czarnej optyce
bajk Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 nie myslisz o glebie ? codziennie Co gorsze teraz jaram się Bilsteinem PSS9, a to trochę duży wydatek
Flyer Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Co gorsze teraz jaram się Bilsteinem PSS9, a to trochę duży wydatek nie tylko Ty sie nim jarasz... ale to niestety inna liga cenowa :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi