Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie chce mi się SPOTA kiedy robimy czy tak trudno sie zorganizować [br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 09:29_________________________________________________

Zmiana ceny za te moją Piaste

250zł. . Ludzie :)

Karol- To że Ty (Łożysko) załatwiłeś za 200 to nic ale to jest Piasta z łożyskiem. Więc ceny są większe zawsze.

a jeśli za samo łożysko skf 200 dałeś to moji zdaniem przepłaciłeś. na alledrogo za 120 skf łożysko jest nowe

http://allegro.pl/item1182327298_skf_lozysko_p_audi_a4_a6_superb_vw_passat_b4_b5_b6.html

:):hi:

Ciekaw jestem czy ori bo może być tylko zapakowane w pudełko ja miałem taki przypadek kupowałem łożysko opakowanie Ruville a na łożysko jakieś ku**a znaczki i pisze Made In China pojechałem gostka zrąbałem i sprowadził już z napise na łożysku taki jak miał być

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to też prawda. ale itak sądze ze 200 to przepłacił :):evil:

Opublikowano

w intercars kosztuje niecałe 100 zł SKF bez zniżki ze zniżką dużo taniej :decayed:

Opublikowano

Nie Pisz tego więcej Bo Karol się załamie.

Opublikowano

hehe spokojnie chlopaki nie zalame sie. bo teraz to juz wiem. moj mechanik lozysko mi dal oryginalne w pudelku skf. a za piaste nie płaciłem. takze chyba 200 zł za oryginalne z piasta to dobra cena :tongue4:

Opublikowano

hehe spokojnie chlopaki nie zalame sie. bo teraz to juz wiem. moj mechanik lozysko mi dal oryginalne w pudelku skf. a za piaste nie płaciłem. takze chyba 200 zł za oryginalne z piasta to dobra cena :tongue4:

jeśli z piastą to ok

Panowie nie wiecie co może być jeśli centralny raz chodzi raz nie tz jeden dzień jest dobrze a w następny nie chce otwierać mowa o pilocie z allegro czy mogła się wysypać centralka już ? pomke wykluczam bo wygląda dobrze co jeszcze moge sprawdzić

Opublikowano

co do spota to padło hasło ze miał być jutro ale taki brak zainteresowania wiec pomysł upadł :)

Opublikowano

to może zamknąć temat do odwołania

:decayed: :decayed:

Opublikowano

ja proponuje WTC o 17?

Opublikowano

to i ja podjadę na tylko pare minut po 17

Opublikowano

ja byłem po 19 i już nikogo nie było-wcześniej nie mogłem się wyrwać-mało brakowało i na meczu bym wylądował :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no to bylismy ja i Karol no i to na tyle

........moze nastepnym razem bedzie wiecej osob:)

Czyli jak zwykle :) Nikomu sie nie chce ruszyc :)

Opublikowano

a ja tam swoja przejechałem przed tym passatem http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/gallery?Site=ED&Date=20100816&Category=GALERIA11&ArtNo=848489075&Ref=PH&Params=Itemnr=21

I jedyny efekt powrotu do domu w tą burze to zaparowana lampa

I po co jeepy wystarczy bidna a4 :) :> :) :> :> :) :>[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 14:10_________________________________________________koledzy potrzebuje wiedzieć skąd są te częsci mam numery 823 512 135 i 823 512 333 bo mi wyleciały i nie wiem od czego to jest

Opublikowano

koledzy potrzebuje wiedzieć skąd są te częsci mam numery 823 512 135 i 823 512 333 bo mi wyleciały i nie wiem od czego to jest

tak na moje oko to z Audi :)

Opublikowano

wpisałem w wyszukaiwarkę Gajosa i nie ma takich nr :([br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 10:12_________________________________________________żadnej literki tam nie ma jeszcze?