Grosik Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Bede na 50%... na dzien dzisiejszy mam niejasna sytuacje.
Krycha Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 czyli ostatecznie 3 listopada godzina 16 galeria echo parking dolny tak? może jakoś Was tam znajde
Tosik Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 Ok mi też pasuje godzina, data, i miejsce tylko na jakiej ulicy jest Galeria Echo ??
angela Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 jakiej ulicy jest Galeria Echo Tosik co to za ulica to nie wiem..... Ale nie mow, ze jej nie widziales......wjezdzajac od strony Skarzyska.....pierwsze duze skrzyzowanie......i ogromny budynek po prawej stronie
angela Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 No dokladnie...... Ale jak bys nie mogl trafic to dzwon....pokieruje Cie
L.I.O.N Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 siemanko wszystkim zajaffffkowiczom jestem świeżutki jesli chodzi o na spocie tez jeszcze nie byłem, jak zdaze powrocic z wyprawy 1listopadowej to tez chetnie pojawie sie na kielceckim spocie pozdrawiam i do zoba Sie ma .Wpadaj koniecznie ,w końcu dobrą tradycją kieleckich spotów jest ,że zawsze pojawia się ktoś nowy i niech tak pozostanie :th: No problem chłopaki ja ma sztywny hol wytrzymuje do 60 ton więc i 200 kmh powinien i będzie lepsze hamowanie :polew:......to się nazywa iść na całość.
angela Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 L.I.O.N jak tam furka? Naprawiona juz?
Tosik Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 No dokladnie...... Ale jak bys nie mogl trafic to dzwon....pokieruje Cie Tak pytam bo zawsze wole z góry wiedzieć jak jechać a nie potem błądzić
angela Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 No to dzwon......bede juz wczesniej w CK.....takze nawet moge po Ciebie gdzies podjechac Tosik przejezdzasz to duze skrzyzowanie na wprost.....i zaraz pierwsza uliczka w prawo i wjezdzasz prosto na parking..... Tylko ten sektor rozowy to nie wiem, dokladnie gdzie jest..........ale to juz zaden problem......znajdzie sie.....
L.I.O.N Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 L.I.O.N jak tam furka? Naprawiona juz? Niestety ciągle PitStop ...mam nadzieję,że jutro się uda wszystko poskładać i zamelduje się w sobotę .
Tosik Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 No to dzwon......bede juz wczesniej w CK.....takze nawet moge po Ciebie gdzies podjechac Tosik przejezdzasz to duze skrzyzowanie na wprost.....i zaraz pierwsza uliczka w prawo i wjezdzasz prosto na parking..... Tylko ten sektor rozowy to nie wiem, dokladnie gdzie jest..........ale to juz zaden problem......znajdzie sie..... Damy rade :th:
angela Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 L.I.O.N Niestety ciągle PitStop wallbash...mam nadzieję,że jutro się uda wszystko poskładać i zamelduje się w sobotę . No ale co sie stalo?
Tosik Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 L.I.O.N Niestety ciągle PitStop wallbash...mam nadzieję,że jutro się uda wszystko poskładać i zamelduje się w sobotę . No ale co sie stalo? Właśnie
grzanek85 Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Opublikowano 1 Listopada 2007 Sektor różowy po wjechaniu na parking jest po lewej stronie na samym końcu przy myjni(są oznaczenia na myjnie). pzdr
danio151 Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam Już wypucowałem autko na zlocik, a tu nagle w Dzień Zmarłych moje autko umarło ;(. Podobno pękł tłok i nie pali na jeden gar. Tak więc znowu nie dojade . A tak na marginesie czy ktoś miał taki pech, czy AFN-y to jakieś lipne są. "A miało byc tak pięknie" Pozdrawiam i może ktoś coś podpowie.
L.I.O.N Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 L.I.O.N Niestety ciągle PitStop wallbash...mam nadzieję,że jutro się uda wszystko poskładać i zamelduje się w sobotę . No ale co sie stalo? Proza życia każdej maglownica do wymiany....auto na podnośniku czeka na nowy sprzęcior. A tu zonk części dopiero na poniedziałek,miałem nadzieję że się uporam z tematem i odwiedzę sobotni sponton.....niestety wszystko wskazuje że zobaczymy się na następnym.Pozostaje mi jedynie czekać na relację :drunk:PZDR Właśnie
angela Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 No szkoda.....ze Cie nie bedzie.... Pozostaje jeszcze jedno wyjscie.....zawsze mozesz sie z kims zabrac,kto bedzie lecial z Twoich stron.... Pomysl nad tym.....
grzanek85 Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Opublikowano 3 Listopada 2007 Daniel ale tak od razu tłok poszedł, bez żadnych objawów wcześniej. Nie przeciągnąłeś go na obrotach?? Ja jak stara bmw przeciągnąłem do 7 tys to zawór walnął w tłoka i zrobił dziurę ale to było BMW a nie coś mi się nie chce wierzyć że to tłok poszedł. No ale poczytałem http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=50112 , ale i tak nie wierzę że od tak pzdr
FABSON Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 kurde podjechałem o 1628, znalazłem audiki ale was nie było ;( , szkoda, mam nadzieje ze nastepnym razem wyrobie sie punktualnie, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi