bzyku18_23 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Poszaleć można pod warunkiem że ma sie napęd na 4 łapy
MARCIN607 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Poszaleć można pod warunkiem że ma sie napęd na 4 łapy ośką też się da. ja Żony Golfem dawałem koło WTC
bzyku18_23 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 A w którym dokładnie miejscu ten parking się znajduję bo nie wiem.
MARCIN607 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 jak dojeżdzasz do stadionu od strony miasta prze stadionem ale na jego terenie jest wielki parkind na króry jest wjazd z obu stron. teraz jak co wracam wieczorem do domu próbuje się zakręcić na mokrym ale moje kunie są coś za słabe. przydałoby się jakieś s4.
dudi75 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 jak dojeżdzasz do stadionu od strony miasta prze stadionem ale na jego terenie jest wielki parkind na króry jest wjazd z obu stron. teraz jak co wracam wieczorem do domu próbuje się zakręcić na mokrym ale moje kunie są coś za słabe. przydałoby się jakieś s4. Jaki problem gadaj z Nosbem i niech ci 2.7BIT wpakuje ja bym tak zrobil na twoim miejscu fajny amochodzik tylko koni brakuje
MARCIN607 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 jak dojeżdzasz do stadionu od strony miasta prze stadionem ale na jego terenie jest wielki parkind na króry jest wjazd z obu stron. teraz jak co wracam wieczorem do domu próbuje się zakręcić na mokrym ale moje kunie są coś za słabe. przydałoby się jakieś s4. Jaki problem gadaj z Nosbem i niech ci 2.7BIT wpakuje ja bym tak zrobil na twoim miejscu fajny amochodzik tylko koni brakuje jakbym jezdził mniej to bym myślał ale nic straconego- jakby się ten silnik wysrał to bym myślał. 2,7 fajna sprawa- chętnie bym przytulił tylko weż w to lej nawet lpg- przy spokojnej jezdzie 13 a weż się zapomnij( trzeba miec hamulec wewnętrzny żeby spokojnie jechać)[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 14:06_________________________________________________Dudik a Ty już coś ruszyłeś się z pracami nad granatowym?
dudi75 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 jak dojeżdzasz do stadionu od strony miasta prze stadionem ale na jego terenie jest wielki parkind na króry jest wjazd z obu stron. teraz jak co wracam wieczorem do domu próbuje się zakręcić na mokrym ale moje kunie są coś za słabe. przydałoby się jakieś s4. Jaki problem gadaj z Nosbem i niech ci 2.7BIT wpakuje ja bym tak zrobil na twoim miejscu fajny amochodzik tylko koni brakuje jakbym jezdził mniej to bym myślał ale nic straconego- jakby się ten silnik wysrał to bym myślał. 2,7 fajna sprawa- chętnie bym przytulił tylko weż w to lej nawet lpg- przy spokojnej jezdzie 13 a weż się zapomnij( trzeba miec hamulec wewnętrzny żeby spokojnie jechać)[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 14:06_________________________________________________Dudik a Ty już coś ruszyłeś się z pracami nad granatowym? Jakim granatowym chyba czarnym zaraz ma przyjechac klijent wiec sprawa moze byc nie aktualna
MARCIN607 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 2,5 jest czarne? pchasz dziada? będziemy latać eSKą??
dudi75 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Ta czarne i juz sprzedane co do esy to chcialbym ale te spalanie ;( chyba by mnie zabilo
Łukasz 23 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Ta czarne i juz sprzedane co do esy to chcialbym ale te spalanie ;( chyba by mnie zabilo Zima tuż tuż a dudi Q pogonił
dudi75 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Ta czarne i juz sprzedane co do esy to chcialbym ale te spalanie ;( chyba by mnie zabilo Zima tuż tuż a dudi Q pogonił Qr..a tez sie zastanawiam co ja najlepszego zrobilem a tak marzylem o Q
MARCIN607 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Ta czarne i juz sprzedane co do esy to chcialbym ale te spalanie ;( chyba by mnie zabilo i co teraz?
Łukasz 23 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Ta czarne i juz sprzedane co do esy to chcialbym ale te spalanie ;( chyba by mnie zabilo i co teraz? I to że teraz prezesie Twoje Q będziemy testować na śniegu :>
dudi75 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 No nic bo co ja za te pinondze kupie Narazie mam zakaz od zony kupowania co kolwiek cos sie dozbiera sprzedamy moze moja padline i wtedy cos pomyslimy .Najbardziej to chyba bym chcial B7 3.0TDI takiego fajnego czrnucha bym sobie splodzil tam juz bym mial i moc i Q . Tylko trza by znalesc klijenta na moja fure
MARCIN607 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 No nic bo co ja za te pinondze kupie Narazie mam zakaz od zony kupowania co kolwiek cos sie dozbiera sprzedamy moze moja padline i wtedy cos pomyslimy .Najbardziej to chyba bym chcial B7 3.0TDI takiego fajnego czrnucha bym sobie splodzil tam juz bym mial i moc i Q . Tylko trza by znalesc klijenta na moja fure 3,0 też myślałem o takiej. moze jak już ta mi się rozleci. [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 16:13_________________________________________________Karol podpiołbyś mi dziada pod vag jutro?
Stolkien Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Jaja. Auto naprawione. Kto na kreche staje? nie ma leszcza na mjeee!! Olllljeeeaaa , a wszystko przez......... KATALLiZATOR zabity był jak sciana. Skonczylismy dzisiaj o23 robotę u Grzanka. Niebieski oddycha jak rasowy EVO 10 ;)przy tym zawód upustowy wydaje dźwięki przekosmiczne. Do posuchania na Spocie;) to teraz mogę powiedziec i napisać ze mam 1.8turbo po porogramie. Marcin podjedz pod moje auto jutro podepne karawan pod kompa oblukamy.
grzanek85 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 jeszcze zmiana kierowcy i bedzie:) pamiętaj o moim module itp itd
Tposejdon Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 to jak ze spotem? robimyten odwołany na niedzieli??
Stolkien Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Ty mi lepiej powiedz dlaczego przeładowuje. ;( Upali mi te turbine jak tak dalej bedzie. dzisiaj miałem 2450 doładowania Whoooj zadużo Zawór sprawdzony trzyma dobrze i przełącza rurki jutro rano kupie nowe i obejmy zapodam to dam znac co i jak. A ty w tym czasie podeslij mi zdjecie z ELSY całego tego układu podciśnienia.
Rekomendowane odpowiedzi