michal-oracz Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 To jest nas pięciu 1.michal-oracz 2.posejdon 3.konus 4.huzio00 5.pittbul a4 kielce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 dopisz mnie postaram sie wpascmobilek widzialem twoje auto chyba ostatnio na chrobrego Mnie też dopiszcie Mobil sprzedał auto całkiem niedawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 To jest nas pięciu 1.michal-oracz 2.posejdon 3.konus 4.huzio00 5.pittbul a4 kielce 6.Zoltax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil014 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 autko poszlo niedaleko wiec mozliwe ze je widziales , ale niebawem nowe jak komus bedzie po drodze to wezcie mnie na spota bo jak narazie to tylko ZTM kielecki:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 To jest nas pięciu1.michal-oracz 2.posejdon 3.konus 4.huzio00 5.pittbul a4 kielce 6.Zoltax A jaki to mnie zaszczyt kopnąl, że jako jeden jestem z wielkiej litery ? autko poszlo niedaleko wiec mozliwe ze je widziales , ale niebawem nowe jak komus bedzie po drodze to wezcie mnie na spota bo jak narazie to tylko ZTM kielecki:naughty: Tak jak Ci obiecałem, zabiorę Cie po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 To jest nas pięciu 1.michal-oracz 2.posejdon 3.konus 4.huzio00 5.pittbul a4 kielce 6.zoltax 7.mobill To masz z malej:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Pany będzie ktoś w pobliżu stadionu dzisiaj ok 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ja będę nie daleko. A co Ci tam trzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ja będę nie daleko. A co Ci tam trzeba ? a w końcu nic- Moja Pani sama dała radę zapakować zderzka z S4 do golfa-dodam że zderzka ledwo mieści się na tył mojego avanta ---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:17 ---------- Dzięki Filip ---------- Post added at 17:23 ---------- Previous post was at 17:17 ---------- na niedzielę wystroje sie w letnie gumy i też przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ja będę nie daleko. A co Ci tam trzeba ? a w końcu nic- Moja Pani sama dała radę zapakować zderzka z S4 do golfa-dodam że zderzka ledwo mieści się na tył mojego avanta ---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:17 ---------- Dzięki Filip Spoko, sedanik ze składaną kanapą dał by rade pewnie :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 To jest nas osmiu 1.michal-oracz 2.posejdon 3.konus 4.huzio00 5.pittbul a4 kielce 6.zoltax 7.mobill 8.marcin607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Koledzy spota proponuje w niedziele 25 marca o 14 na parkingu na czerwonej gorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_LTR Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 1.michal-oracz 2.posejdon 3.konus 4.huzio00 5.pittbul a4 kielce 6.zoltax 7.mobill 8.marcin607 9.Mateusz LTR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 kolego nie dopisujemy sie sami To jest nas dziewieciu 1.michal-oracz 2.posejdon 3.konus 4.huzio00 5.pittbul a4 kielce 6.zoltax 7.mobill 8.marcin607 9.Mateusz LTR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 No panowie, 10 osób, ładna frekwencja będzie. Mi ten termin pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 kolego nie dopisujemy sie sami A w czym to przeszkadza??:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 kolego nie dopisujemy sie sami A w czym to przeszkadza??:polew: Chyba trzeba podanie napisac do organizatora spotu z prosba o wpisanie na liste uczestnikow i byc dobrej mysli iz po przebytym kastingu to podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone i zostaniemy zapisani na liste szczesliwcow kturzy beda mogli uczestniczyc w tym spocie .Jak zwykle polowa chetnych kturzy sie zapisza i tak nie przyjada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dobra z tym dopisywaniem przsadziłem przepraszam A mam nadzieje ze wszyscy co na liscie to przyjada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_LTR Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 heh jak ja mam sie prosić jakieś podania pisać hehe to wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 kolego nie dopisujemy sie sami A w czym to przeszkadza??:polew: Chyba trzeba podanie napisac do organizatora spotu z prosba o wpisanie na liste uczestnikow i byc dobrej mysli iz po przebytym kastingu to podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone i zostaniemy zapisani na liste szczesliwcow kturzy beda mogli uczestniczyc w tym spocie .Jak zwykle polowa chetnych kturzy sie zapisza i tak nie przyjada DUDI bój się Boga..... KRURZY..... ---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:14 ---------- heh jak ja mam sie prosić jakieś podania pisać hehe to wielkie dzięki A co my się mamy Ciebie prosić żebyś przyjechał ? HEHE ... żart taki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi