rocco26l Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja też bym się dołączył. Dajcie znać na pw jak by coś Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 widze ze co niektórzy szykują sie na wielkie picie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario911 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 no i się ruch zrobił. mi niedziela pasi jak najbardziej ja tam pany nie widzę przeszkód wbijać się na jędrzejów miejscówkę mam na imprezowanie do białego rana heheale i do kielc przylece jak tylko sie ekipa tak licznie oferuje.. to co niedziela 23 o 15? ta czerwona góra jest ok sprawdzony teren jest miejsce i grill ma gdzie stanąć.. ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- I prosze to kiedy?? tadzik audi nareperowane dziękowałem osobiście, czynię to i tutaj wielkie dzięki za pomoc. pozdro no i gitara furka jak nowa:) szykuj się na zlota za tydzień zapoznasz ekipe z wielką chęcią Tadziu ale w niedzielę pracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ja już z Tadziem jestem umówiony Awilk dawaj znać to się zgadamy co i jak numer masz do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ja też powinienem być, moze kumel też ze mną przyjedzie swoją a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Łukasz może nie masz tych słupków jeszcze bo coś bym przygarnoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 no i się ruch zrobił. mi niedziela pasi jak najbardziej ja tam pany nie widzę przeszkód wbijać się na jędrzejów miejscówkę mam na imprezowanie do białego rana heheale i do kielc przylece jak tylko sie ekipa tak licznie oferuje.. to co niedziela 23 o 15? ta czerwona góra jest ok sprawdzony teren jest miejsce i grill ma gdzie stanąć.. ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- I prosze to kiedy?? tadzik audi nareperowane dziękowałem osobiście, czynię to i tutaj wielkie dzięki za pomoc. pozdro no i gitara furka jak nowa:) szykuj się na zlota za tydzień zapoznasz ekipe z wielką chęcią Tadziu ale w niedzielę pracuję oj tam po pracy w drodze powrotnej masz po drodze:) ja też powinienem być, moze kumel też ze mną przyjedzie swoją a4 Łukasz weź mi ta gałkę i jakbyś mógł to te twoje klucze do navi bo ostatnio zapomnieliśmy go wyciągnąć Ja też bym się dołączył. Dajcie znać na pw jak by coś Pozdrawiam no to pakuj się w niedziele i na czerwoną górę przyjeżdżaj po obiedzie.. 15..16.. widze ze co niektórzy szykują sie na wielkie picie ee jak już to tak spontanicznie może a na coś więcej można by sić kiedyś bez autek zmówić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocco26l Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ja to jeszcze na żadnym zlocie nie byłem wiec na pierwszy pojadę na trzeźwego żeby jakoś to ogarnąć i zrobić przynajmniej dobre wrażenie he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 ja to jeszcze na żadnym zlocie nie byłem wiec na pierwszy pojadę na trzeźwego żeby jakoś to ogarnąć i zrobić przynajmniej dobre wrażenie he he pierwszy spot jest najgorszy przynieś to, posprzątaj, pozamiataj, polej itp itd ---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- a przy okazji Łukasz weź mi lampkę schowka pasażera jak masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Tadziu gała jeżdzi juz od dawna w schowku żeby nie zapomnieć Artur słupków narazie brak, lampke zabiore ktoś coś jeszcze potrzebuje do A4?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 może coś sobie przypomnę to sms wyśle ale chyba tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 ktoś coś jeszcze potrzebuje do A4??my dla ziomka stołków w skórze szukamy tylko manual i europa i pare gratów do b6-zacząłbyś ściągać :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Marcin będziesz na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Marcin będziesz na spocie nie-zaraz na stopycę lecę :doh::doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 My to się faktycznie nie możemy zgadać kuźwa jak ja jestem to Ciebie nie ma i na odwrót trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Rozumiem ze czerwona góra 23.06 15.00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 brać kiełbachy i zagrychę grila wezmę a kto węgiel organizuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocco26l Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Gdzie ta czerwona góra ??? Można podbić czy spotykacie się tylko w swoim kręgu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msck Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 jak lecisz na chęciny, to za jaskinia raj, na górce po prawej stronie masz parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi