Doman13 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 w piątek jestem, grill okazał się babskim spotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kry2503 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja też powinienem być :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 no to jest nas więcej niż trzech... więc spot jest... teraz kwestia miejsca i czasu... proponuje WTC godz. 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A ja proponuje 19-stą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kry2503 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Dobra jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 19.00 też jest ok, będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arszenik Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 postaram sie byc, malo czasu bede mial ale moze zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonck Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 to ilu was tam bylo wszystkich bo ja tamtedy przejezdzałem ale fiescina i widzialem tylko 4 autka....widze skromnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arszenik Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 jak by wiecej przyjechalo to by wiecej bylo, z takim podejsciem kazdy sie mogl nie zatrzymac - a kazdy przejechac... mniej osob ale za to wieksza integracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 święte słowa arszenik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 dla mnie ten spocik był LUX było fajnie i tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Doman dzwoniłeś o te wtryski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 dzwoniłem i są... tyle że dzwoniłem też do rogala i powiedział mi żeby wtrysków AFF do 1Z nie wstawiać. (zamuli się 1Zecik) Jeśli myślę o dodatkowych 20 km, więc muszę szukać wtrysków od AFN, ASV.... Dzięki za pomoc grzanek kto wie gdzie w Kielcach (lub w okolicach) sprawdzę kompresję na cylindrach i ile to mniej więcej powinno kosztować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Co tam wszyscy żyją kiedy następny spocik planujemy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kry2503 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 no właśnie kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Może w ten piątek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arszenik Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ja bym podskoczyl, po wymianie rozrzadu cos mi sie nie podoba to bys grzanek luknal vagiem na pompe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ok i odrazu o ten olej sie dogadamy bo ja zlatany byłem straszne ostatnio, ale wszystkie egz zdane tylko obrona została:) więc teraz czas na spociki :th:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2008, 16:01 _________________________________________________Witam ekipę to kiedy zjazd organizujemy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonck Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 ludzie zyjecie tu jeszcze!!!! kiedy coś organizujemy???[br]Dopisany: 07 Lipiec 2008, 11:09 _________________________________________________widze ze ciezko bedzie tu cos zogranizowac !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 wybiera się ktoś na ten zlot nad morze może:-) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi