Doman13 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 aut pali od pierwszego DZIĘKI GRZANEK!!! jeździ też fajnie, swoją drogą to nie widzę różnicy po wymianie rury, pewnie przepływkę trzeba przeczyścić . Jedno mnie tylko boli. Dziś zmieniałem koła na zimowe i zauważyłem mokry amorek z tyłu po stronie pasażera (pozostałe były suche). Jakiś pomysł z tym amorkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Hmmm... Wymiana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 wiem że wymiana mnie czeka ale w sumie opony na tyle mam na ostatni sezon... no to niech je tnie. jedna tylko spraw mnie nurtuje, a mianowicie co trzeba wymienić razem z amortyzatorami z tyłu, co ze sprężynami i wszystkimi gumami co są u góry. Czy coś się nadaje powtórnie? I co mi grozi jeśli będę jeździł z takim amorkiem który jest nieszczelny. Od tej pory nie jeżdżę więcej jak 100km/h- do wymiany oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Grozi CI tylko to że: wytłuką Ci się gumy trzymające belkę, no i autem będzie sie gorzej jeździć. Wymienić trzeba amor osłonę i odboje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 UWAGA UWAGA Mamy na terenie swojego województwa prawdziwego speca elektrycznego od naszych i nie naszych bryk. Mowa o Grzanku który jest klubowiczem i założycielem tego tematu. Ustawił mi pompę wtryskową po zmianie rozrządu gdy jedyny od tego fachowiec w Kielcach totalnie mnie olał. Potem wymienił mi licznik na dizlowy kończąc przygodę mojej niuni z licznikiem benzynowym. Naprawia popsute manetki, kierownice, klimatroniki, rozwiązuje problemy elektryczne, robi pełną diagnostykę i żeczy które widziałem i ich nie rozumiem... Ostatnio u niego byłem to naprawił mi lampy a potem z nudów rozkręcił swój licznik i tak w nim nagrzebał ze zaczął prawie gadać ludzkim głosem. (włożył w licznik nawigację!!! (kosmos dla mnie bo ja jeżdżę na Garminie w nokii6120)) Tak się zastanawiam czego on nie naprawia Naprawdę powiadam wam kieleccy A4-kowcy. Dajcie sobie spokój z fachowcami którzy nosa zadzierają i sami nie wiedzą ile mają brać naprawę naszych niuń. Ile razy byłem u Grzanka to tyle razy wyjeżdżałem z bananem na twarzy. Polecam tego fachowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonck Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Ja i moi znajomi juz sie o tym przekonali Ale to nie tylko spec elektryczny ale to jest złota rączka jezeli chodzi o A4 i nie tylko Także jak wam cos jedyne rozwiazanie to grzanek on naprawde potrafi wszystko i chwała mu za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 uczę się powoli a a4 to takie hobby sami wiecie jak to jest jak coś nowego pojawia się w niuńce pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Chłopaki poszukuje radia concert CD II jeśli ktoś ma dawać oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kry2503 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Mam tylko chorusa kaseciaka z mojej furki, właśnie po wymianie na concerta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Chorusa ma 2 sztuki szukam concerta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eizo74 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 taki mam 8E0 035 186 D - concert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Powiedz mi jeszcze jakie pieniążki za niego??[br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 23:41_________________________________________________Witam jakaś straszna cisza moze jakiś spocik przed świąteczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonck Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 pisze sie na to :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 kto jeszcze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonck Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 no pisac ludziska !!! bo niegdy sie nie zbierzemy zeby cos wykombunowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kry2503 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 tym razem będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 jak w sobotę/niedzielę to ia ja w końcu się pojawię :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 no tak wstepnie sobota ok 17 kto jeszcze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beni226 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 spox jesli bedzie umowione miejsce i czas to postaram sie zawitac. Pozdro dla wszystki scyzorów z audikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi