MARCIN607 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 grzanek dałoby radę żebyś swooim magicznym kompeterem wykasować mi servis w VW?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 o kurcze,Grzanek tos dal czadu :gwizdanie: a 5 i 6 to nie takie same? chociaz zatanawiam sie czy nie 9 nic,jutro zajrze i obczaje,jak dorwe sie do tatusia do garazu,bo na parkingu sie nie glebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 To ty potrzebujesz ori wieszaka od A4 a nie opaski ja tam nie wiem zawsze leciałem do nich z numerem z etki i jak tylko było mozliwe do kupienia to mi zamawiali bez problemu Mialem tego samego lub nastepnego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 wydawalo mi sie ze opaski-takiej zeby podwiesic,bo mi dynda ale tak jak mowie,musze zajrzec,bo przecie w komplecie sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 mARCIN607 : http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic642418.html ?? nie da rady ? Ewa no kurde co ci dynda ? Bo nam chłopcom to wiadomo Zarcik ... Zobacz dokładnie które , spisz numer i podjedz do nich Niech ci zamówią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Ewa no kurde co ci dynda ? Bo nam chłopcom to wiadomo Zarcik ... jak to co mi dynda? rura mi dynda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Nie no jak az rura to teraz bedziemy zazdrosni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Nie no jak az rura to teraz bedziemy zazdrosni ale o to ze dynda czy o to ze rura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 dzięki Nosb jak tylko dostanę golfa w swoje ręce przetestuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Trza przyspawać na stałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyluck Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 O widze że nastepny spocik sie zapowiada Fajnie fajnie postaram sie przybyć :> Może będzie nas jeszcze więcej. Grzanek mówiłem ci kiedys o tej lampie no ale kurcze nie mam od kogo załatwić sobie tych po drugim lifcie. Moze ma ktoś do sprzedania??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 No to jest nas juz 9 do pobicia ostatniego spota jeszcze nas troche brakuje 1.grzanek85 2.warzyd 3.marcin607 4.kar_sci 5.siniakTDI 6.mario1018 7.aniołek 8.kyluck 9.i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 10. grochu postaram się przybyć. Będę miał VAG-a - może nauczę się jego obsługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 z tego co mi wiadomo to jeszcze jeden kolega z forum ma zawitac-blejk83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 z tego co mi wiadomo to jeszcze jeden kolega z forum ma zawitac-blejk83 No to dawać tu tego Karringtona na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 hehehe widze ze "Dynastia" obcykana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 No widze ze coraz nas wiecej moze pobijemy ostatnia frekwencje Jak by ktos nie wiedzial to 14 marca o 16 na WTC 1.grzanek85 2.warzyd 3.marcin607 4.kar_sci 5.siniakTDI 6.mario1018 7.aniołek 8.kyluck 9.grochu 10.blejk83 11.no i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 I w końcu coś ruszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 zaczyna sie robic cieplej i wszyscy chetniej wychodza z domu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 KOLEDZY - WAŻNE PYTANIE: czy w Kielcach jest forumowicz[/b], który miałby możliwość przynajmniej rzucenia okiem na silnik znajdujący się w Morawicy? Chodzi o tą aukcję: http://www.allegro.pl/item569738294_silnik_vw_audi_2_0_tdi_140_km_maly_przebieg.html Jeżeli ma przebieg 5100km, to jest to niemal nówka silnik, z nowymi PD, i bez łańcuszkowego napędu - idealnie nadawałby się na podmianę. Ja jestem z Gdańska i nawet nie mam czym pojechać, aby go obejrzeć, a zamawiać w ciemno czegoś za ponad 4k bym nie chciał. Oczywiście osobie, która mogłaby pomóc zapewniam zwrot kosztu dojazdu + premie za fatygę, żeby tylko zobaczyć jak to wygląda na miejscu itd. Może niektórym z Wam znana jest moja historia... generalnie wszystko możecie poczytać tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/b7_blb_nagly_komunikat_braku_cisnienia_oleju_podczas_jazdy_oil_pressure-t69272.0.html Może znana jest Wam osoba, która sprzedaje ten silnik z linka powyżej...? Jeżeli możecie jakoś pomóc w weryfikacje tego źródła i samego silnika, to będę bardzo wdzięczny! Jak coś piszcie tu lub na PW. Pozdr. z Trójmiasta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi