stifii Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Niezły hangar masz do rezania Hehe to akurat do rezania nie jest, a poki co służy za garaż dla 2óch A6steczek i allroada . Do rezania mam akurat za domem dwa podnośniki i kanał także warunki są ale niestety brak umiejętności Ale olej czy coś banalnego samemu da radę zrobić, zawsze troche grosza w kieszeni na jakieś mody :> [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 14:56_________________________________________________Mąż i żona
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 haha dobra kmina ale to tak tylko do zdjęć czy na weselicho? młodzi jechali oddzielnie?
stifii Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 haha dobra kmina ale to tak tylko do zdjęć czy na weselicho? młodzi jechali oddzielnie? Brat sie hajtał Do kościoła oddzielnie jechali a z kościoła na sale jednym już ale dwa nadal jechaly razem w szyku
Młody_drog Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 fajne brewki ma biała Na wesele to akurat ale jak ludzie z tym jeżdżą co dzień to ja dziękuję...
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Brat sie hajtał Do kościoła oddzielnie jechali a z kościoła na sale jednym już ale dwa nadal jechaly razem w szyku świetny pomysł ale ja bym wolał w konfiguracji biała i czarna A8
stifii Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 świetny pomysł ale ja bym wolał w konfiguracji biała i czarna A8 Były 3 ale czarne, zadnej białej
Rosemeyer Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 dobre... z kosciola powinni pojechac bialym a8 z np. czarnym dachem
stifii Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 Chwilowo furka została ciutke zglebiona na poduszkach:
Remik-A4 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 jest elgancko ladnie siadla f'ajnie, ze sa 20 cale a te fotki z wesela to swietny pomysl :oklaski:
stifii Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 Dzięki za miłe opinie Niezły czad wpadaj na spota kuj-pom Kiedyś mam nadzieje że w końcu uda mi się dojechać A żeby nie było, że nic się nie dzieje to dosłownie przed chwilką odebrałem mały gift do furki z ASO: ORI rozpórka
wojoo Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 gdzie ta rozpórka ma być ? pod maska ? jeśli tak to dziwne ze nie masz - ja u siebie mam
stifii Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 A w ktlorym miejscu ją masz? Za ścianą grodziową?
wojoo Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 jak sciagasz tą osłone przy podszybiu to tam wlasnie jest
Młody Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Widzę że na sprzedasz. http://otomoto.pl/audi-a6-s-line-super-wyposazenie-C22709757.html
Rekomendowane odpowiedzi