Opublikowano 9 Stycznia 201115 l David - teraz już wiesz co i jak. Następnym razem tunel wyciągasz sobie sam Teraz powinno Ci to zająć max. 30 minut nie przewiduje nastepnego razu Bartek też tak myślał na początku i ściągał już tunel 46 razy :decayed:
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l David - teraz już wiesz co i jak. Następnym razem tunel wyciągasz sobie sam Teraz powinno Ci to zająć max. 30 minut nie przewiduje nastepnego razu Bartek też tak myślał na początku i ściągał już tunel 46 razy :decayed: :polew: No było by
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Pany można po Vinie sprawdzić czy mam moduł pod tempomat?? i drugie pytanie jeżeli mam moduł pod tempomat to czy muszę jeszcze coś dokupić prócz manetki? [mod]sam jestes modÓł [/mod]
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Pany montował ktoś tłumik do B6 1,9TDI od 1,8T podejdzie tam wszystko czy coś do rezania jest ?
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Musisz jeszcze dokupić tą dolną obudowę kierownicy pod tempomat. ale nic poważniejszego nie trzeba ?a jaki modół potrzeba coming home?[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________ Pany montował ktoś tłumik do B6 1,9TDI od 1,8T podejdzie tam wszystko czy coś do rezania jest ? podchodzi wszysko
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l podchodzi wszysko łokej danke Marcin Ty do bukowiny nie jedziesz no wiesz co
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l podchodzi wszysko łokej danke Marcin Ty do bukowiny nie jedziesz no wiesz co mebluje się itp-ciężko jakiś grosz wystrugać :wallbash: ale fajnie byłoby w końcu się pojawić
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Nosb sprzedajesz ten zderzak albo sama dokladke? Odezwij sie no.. sypnij cennikiem
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Wypowiedź kolesia z innego forum: "koszt manetki to jakieś 50-60 zł ale wydaje mi sie ze poza manetka potrzebna będzie jeszcze obudowa kierownicy pod tempomat, no przynajmniej ta dolna część. Poza tym tez trzeba by sprawdzić czy da radę zamontować ze względu na sterownik , bo przecież nie wszystkie sterowniki obsługują tempomat (najlepiej i najszybciej sprawdzić VAG-iem). Z tego co mi wiadomo to w sterowniku nr 8E0 953 549 F nie da się tempomatu zainstalować. Ale już w sterownikach 8E0 953 549 L, 8E0 953 549 N, 8E0 953 549 M, 8E0 953 549 P, nie ma problemu z instalacją " Niech jeszcze ktoś Ci sprawdzi czy podane numery modułów są prawidłowe, może Barts w tej kwestii niech się wypowie .
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l podchodzi wszysko łokej danke Marcin Ty do bukowiny nie jedziesz no wiesz co jestem na etapie zakładania drugiego wydechu Kup tłumik od FWD tylko wtedy ma od razu rure w lewo wyprofilowaną... Najlepiej jakbyś trafił razem z tymi wieszakiem... zdejmujesz osłonę plastikową tą przy prawym kole i tam są 2 otwory w które wkręcasz uchwyt... no i zmiana dokładki i połaczenie z rurą wydechową i gra btw; żeby rozpiąć dokładkę ze zderzakiem trzebą ją wypiąć z tych zatrzasków tak?
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Jak ktoś chce to mam wieszak na sprzedaż. 50zł z wysyłką ja za 160zł kupiłem tłumik razem z wieszakiem i przesyłką :kox: Tylko kurna końcówka grubsza jak moja Pewno od ASN`a
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l _Dj Zordon_ -"Golf trójka full bajera" DISCO POLO 2010 :polew: :polew:
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l ja za 160zł kupiłem tłumik razem z wieszakiem i przesyłką :kox: Tylko kurna końcówka grubsza jak moja Pewno od ASN`a :mysli a jak Ci wysłali cały tłumik taki wielki ?