Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee, macie u siebie ambiente? Kur.. dziś zamontowałem i się lekko rozczarowałem.... Przecież to gówno ledwo co świeci...[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 23:18_________________________________________________Wyciągał ktoś turbo w AWX/AVF? Chcę wyczyścić ale nie wiem czy da radę wyjąć bez zdejmowania przodu

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zwiększ sobie jasność oświetlenia, może pomoże.

To nie ma dawać po oczach tylko ładnie stwarzać poświatę na gałce :).

Opublikowano

Zwiększ sobie jasność oświetlenia, może pomoże.

A o tym nie pomyślałem! Jutro sprawdzę :P

Opublikowano
:decayed: :decayed:
Opublikowano

Daniel sto lat :drunk:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 08:41_________________________________________________

Eee, macie u siebie ambiente? Kur.. dziś zamontowałem i się lekko rozczarowałem.... Przecież to gówno ledwo co świeci...[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 23:18_________________________________________________Wyciągał ktoś turbo w AWX/AVF? Chcę wyczyścić ale nie wiem czy da radę wyjąć bez zdejmowania przodu

ja wyciągałem dwa razy w AFV :) BEZ PROBLEMU wychodzi .Tylko kup sobie nowe śruby do kolektora wydechowego.A i problem z kluczami był muszą mieć cienkie ścianki :)

Opublikowano

Ile mogę jeździć na zapalonej kontrolce klocków? Staram się jeździć wolniej, mniej hamować... A dlaczego nie wymienie? Bo w zeszłym tygodniu się zapaliła a pod koniec tego tygodnia albo początek następnego powinienem mieć już cały zestaw hamulców 320/288 więc nie ma sensu wymieniać...

Opublikowano

ja zrobiłem 4 tys km od zapalenia kontrolki i przy wymianie klocek jeszcze był

Opublikowano

Ee to spoko, ja na razie zrobiłem z 500, jeszcze z 500 maks zrobię

Opublikowano

Panowie luknijcie na moje korekcje, bo nie pali mi na dotyk rano :P

http://vaglog.rtnet.pl/amoreux_34430.html

Opublikowano

korekcje tragiczne nie są :good:

sprawdź świeczki

Opublikowano

mi tez sie dzis zapalila kontrolka klockow...ale co smieszniejsze klocki sa :good: nie wiem co jest grane :wallbash:

Opublikowano

mi tez sie dzis zapalila kontrolka klockow...ale co smieszniejsze klocki sa :good: nie wiem co jest grane :wallbash:

Weź Vagiem wyłącz czujnik i miej z głowy :) jeżeli jesteś pewny że klocki są ok.

A tak na poważnie to może wilgoć i mróz i czujniki głupieją :confused4:

Opublikowano

Weź Vagiem wyłącz czujnik i miej z głowy :) jeżeli jesteś pewny że klocki są ok.

A tak na poważnie to może wilgoć i mróz i czujniki głupieją :confused4:

Tak może być bo u mnie klocków jeszcze sporo a też sie odzywają

Opublikowano

a ogladales z obu stron, czy tylko z zewnetrznej ? :gwizdanie:

kontrolka zapala sie w 99% przypadkow jak juz klocek od wewnetrznej strony jest zuzyty - najszybciej znika.

Opublikowano
  • Autor

Dzieks waski :hi:

Opublikowano

No właśnie z drugiej strony zobacz :) ja ich już tam nie miałem :) a czujnik to się przetarł że aż odpadł przewód. ale po tym jeszcze tydzień jeździłem. Teraz zakupiłem klocki od naszego klubowego Kolegi " bardzo tanio i szybko "

Opublikowano

musze zwalic kolo i oblukac

Opublikowano

na bank masz klocki skonczone od wewnetrznej strony, a jak nie - to juz sie koncza :wink4:

Opublikowano

na bank masz klocki skonczone od wewnetrznej strony, a jak nie - to juz sie koncza :wink4:

Flayer na bank to kopernik nie zyje...chociaz ponoc ostatnio go widzieli :polew:...jak sprawdzalem 2 miechy temu to byly sery a od tamtego czasu zrobilem 2500km...wiec nie sadze zeby poszly ale sprawdze :notworthy:

Opublikowano

Artur mi tez kiedyś zaświeciła sie kontrolka..kupiłem nowe klocki...rozbieram a tu co?...ku..a!klocki dobre ale jakimś cudem wygioł sie ten kabelek z czujników i go przetarło :wallbash: myślałem że szlag mnie trafi..no ale przynajmniej załozyłem już te nowe klocki i mam spokuj heheh