Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to zamawiaj :D co 2 głowy to nie 1, na super glue wyrezamy :polew:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przecież pisze, że nie mam jak do niego zadzwonić czy napisać, bo nr tel. ma błędny podany, bo nie mogę się dodzwonić, a meila nie widzę bo nie mam konta na alledrogo, dlatego prosiłem żeby mi ktoś podał :cool1::decayed:.

Opublikowano

Podany numer jest chyba błędny w tej aukcji z tymi nakładkami, ma ktoś do niego jakiś kontakt, bo nie mam konta na alledrogo...

Z góry dzięki, wystarczy żeby ktoś podał meila :).

500489530

inna aukcja

http://allegro.pl/vw-passat-audi-pompa-hamulcowa-abs-4b0614517g-tani-i1478231105.html

Opublikowano

Dzięki Wielkie, nie pomyślałem o tym :).

Opublikowano

kupię bixenony USA jak by komu się napotkały :wink4:

Raczej nie do trafienia :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Pamietacie ta kiere co ktos wczoraj podeslal i kupilem ? nie byla podana lokalizacja itp... kliknalem... Blizej to mogla byc tylko u mnie na wsi :polew: Mam po nia 2 km :decayed: Tylko nie jeste przekonany czy ja akurat potrzebuje :mysli: chce ktos po kosztach ?

Opublikowano

jaka kiere? ta z lopatkami ta?

Opublikowano

Pamietacie ta kiere co ktos wczoraj podeslal i kupilem ? nie byla podana lokalizacja itp... kliknalem... Blizej to mogla byc tylko u mnie na wsi :polew: Mam po nia 2 km :decayed: Tylko nie jeste przekonany czy ja akurat potrzebuje :mysli: chce ktos po kosztach ?

pokaż...
Opublikowano

Hamulec i sprzęgło mają z dwóch różnych stron tę gumę grubszą co się nakłada :gwizdanie:

Opublikowano

Hamulec i sprzęgło mają z dwóch różnych stron tę gumę grubszą co się nakłada :gwizdanie:

yoda.jpg

:decayed:

Opublikowano

no to tak apropo tych nakładek 2x sprzęgło co wczoraj kupiłem :decayed:

Opublikowano

yoda.jpg

:decayed:

Dla nas nie ma rzeczy niemożliwych :evil:

Opublikowano

Nie jest to trudne do wyrezania..

Mam dwa pedały od hamucla - muszę jeszcze dokupić od gazu + podstopnicę. :tongue4:

Opublikowano

Mam dwa pedały od hamucla - muszę jeszcze dokupić od gazu + podstopnicę. :tongue4:

Jak patrzyłem na ceny w ASO to podstopnica + gaz wychodzi koło 600zł, więc lepiej na alledrogo kupić cały zestaw, chyba że masz jakieś inne dojścia ?

Opublikowano

Jak patrzyłem na ceny w ASO to podstopnica + gaz wychodzi koło 600zł, więc lepiej na alledrogo kupić cały zestaw, chyba że masz jakieś inne dojścia ?

Serio ?

Nawet nie sprawdzałem cen - wiem, że 130zł kosztuje sprzegło, 130zł hamulec - coś takiego.

Gaz + podstopnica 600zł ? :mysli:

Opublikowano

hehe to lepiej cały komplet kupić :P. Chyba, że koleś zrobi podstęp i zaraz wystawi podstopnice i gaz za 450zł :D[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 11:18_________________________________________________Dzwoniłem dzisiaj do reampoland żeby zapytać o turbine brd bo moja awx coś już kończy swój żywot. Więc sprawa wygląda tak:

Zregenerowane turbo z roczną gwarancją kosztuje w granicach 1400zł. Od tego mogą odliczyć z 200-300zł za zwrot mojej turbiny (zależne od stanu). Firma Reampoland ma chyba dobrą renomę nie? Warto kupić taką zregenerowaną turbo z rokiem gwarancji? Potrzebuję też numer turbiny BRD, ma ktoś?

Opublikowano

Komplet nowych nakładek można kupić za 550zł (razem z podstopnicą).

Więc łaski niech nie robią :)