Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha najlepszy jest ten komentarz -> piz*ets!!! :polew:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, czy wtryskiwacze w BRD są te same co w wersjach 140 konnych ? czy inne ?[br]Dopisany: 07 Sierpień 2011, 14:45_________________________________________________"Są tam pompowtryskiwacze z zaworem piezoelektrycznym Siemensa.Są one nowocześniejsze od standardowych pompek z zaworem elektromagnetycznym ale niestety podatne na awarie (m,in, cewki) i nie pomaga im zwykłe czyszczenie."

wnioskuję więc iż są inne.

Opublikowano

tak, 170tki maja PD Siemensa.

Opublikowano
Panowie, czy wtryskiwacze w BRD są te same co w wersjach 140 konnych ? czy inne ?

ale to chcesz do AWX wsadzic takie?

Opublikowano
Panowie, czy wtryskiwacze w BRD są te same co w wersjach 140 konnych ? czy inne ?

ale to chcesz do AWX wsadzic takie?

nie, nie tacie wysrał się wtrysk podczas powrotu z wczasów, dlatego pytam.

Opublikowano

Pompki do brd sa inne

To drogi interes ktory czesto sie psuje

Opublikowano

chłopaki był gdzieś temat co można podłączyć pod rns-e dvd kamera i takie tam wie kto gdzie szukać

Opublikowano

Sa monoblocki do sprzedania pany 18 cali ;)

Opublikowano
  • Autor

Nie ma ktos do pchniecia przetwornicy do hid ? Zwykla taka duza :)

Opublikowano

Nie ma ktos do pchniecia przetwornicy do hid ? Zwykla taka duza :)

miałem gdzieś jeszcze sztukę używkę oczywiście :wink4:

Opublikowano

Panowie czy progi zewnętrzne do B6 i B7 są takie same? I czy te od avanta pasują do sedana? Wydaje mi się że tak ale wolę się upewnić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Powinny pasowac ale reki nie dam sobie uciac :) Drzwi i listwy sa takie same ksztaltem , mocowania takie same. Zalozysz prog od b7 na b6 na pewno. Pytanie czy nie bedzie jakis malys niespasowan ale chyba powinno wszystko pasic. :good:

Opublikowano

Panowie czy progi zewnętrzne do B6 i B7 są takie same? I czy te od avanta pasują do sedana? Wydaje mi się że tak ale wolę się upewnić :decayed:

takie same :wink4:

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 08:58_________________________________________________http://www.topgear.com/uk/car-news/ford-transit-drift-bus-2011-08-08 :good:

Opublikowano

Dzięki wielkie za szybkie odpowiedzi :good:

Opublikowano

tego nie widziałem

http://www.motorgeek.com/viewtopic.php?t=27468[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 15:50_________________________________________________Padła mi sprężarka klimy :evil: wszystko do wymiany osuszacz skraplacz kompresor DRAMAT :wallbash:

Opublikowano

Padła mi sprężarka klimy :evil: wszystko do wymiany osuszacz skraplacz kompresor DRAMAT :wallbash:

pewnie wirnik sie zmienili i caly syf poszedl w uklad - wspolczuje, chlodnice klimy dobrze przeczysc jesli nie chcesz wymieniac.

mam sprezarke klimy DENSO od B6 po przebiegu 25000km kupiona od klubowicza yaboo - z tego co wiem to wszystkie sa takie same, roznia sie tylko iloscia rowkow na kole pasowym... jak jestes zainteresowany, to daj znac :)

Opublikowano

:hi:panowie mam pytanie :naughty: nic sie nie stanie jak pojade 100 kilometrów bez oslony prawego tlumika ? nic mi sie tam nie roztopi ?

Opublikowano

:hi:panowie mam pytanie :naughty: nic sie nie stanie jak pojade 100 kilometrów bez oslony prawego tlumika ? nic mi sie tam nie roztopi ?

nie :decayed: