Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Takie fotki chcieliscie?

59cc8afa-4163-752a.jpg

59cc8afa-418c-d45b.jpg

Opublikowano

Kto kupił dokładkę votexa ? Dobra kasa ;-)

Opublikowano

WRC nie chcesz sprzedać felg z twojej B6:naughty:

Opublikowano

chłopaki nie wiecie może gdzie dorwać siatke plastik/abs o wzorze duzy kamei?potrzeba mi tego do zderzaka ms design.bo mam taki ale w 2 siatkach uszkodzone oczka..na aledrogo są ale siatki alu...a plastiki tez są ale oczka nie te.

Opublikowano

Gdzie najlepiej schować kabel od CB-radia w B6? Chce to tak w miarę ładnie zamaskować aby nic się nie plątało, instalacja elektryczna zrobiona prawie jak ori :grin: teraz tylko kabel antenowy. W B5 leciałem bagażnikiem, kanapą, pod wykładzinę, tunel i do schowka. W B6 chyba taką drogę odpuszczę bo kabel zostanie zduszony przez stelaż tylnej kanapy (w B5 trochę sfrezowałem :grin:)...

Może ktoś upychał kabel pod próg? I ogólnie jak go zdemontować aby został w całości? On jest na samych zatrzaskach?

IMG_20120717_202843.jpg

Opublikowano

Laki a szukałes siatki z abs ? Ja kiedyś kupiłem dużymi oczkami siatkę do zderzaka z przodu

Opublikowano
Laki a szukałes siatki z abs ? Ja kiedyś kupiłem dużymi oczkami siatkę do zderzaka z przodu

tak szukałem i jest na alegro ale te oczka siatki takie jakieś ni z d*py:kwasny: a ori jest wzór oczek duzy kamei

Opublikowano
chłopaki nie wiecie może gdzie dorwać siatke plastik/abs o wzorze duzy kamei?potrzeba mi tego do zderzaka ms design.bo mam taki ale w 2 siatkach uszkodzone oczka..na aledrogo są ale siatki alu...a plastiki tez są ale oczka nie te.

JA ten duzy kamei kupilem na allegro. 3,5X1,5cm tak?? Tylko że alu ale nie wiem w czym róźnica jak dla mnie:kox:

Opublikowano

a tez zakładałeś do zderzaka?

Opublikowano

Tak. Od razu czarną zamowiłem... Całkiem dobrze wyglądało :good:

Opublikowano
:hi: po urlopie
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Gdzie najlepiej schować kabel od CB-radia w B6? Chce to tak w miarę ładnie zamaskować aby nic się nie plątało, instalacja elektryczna zrobiona prawie jak ori :grin: teraz tylko kabel antenowy. W B5 leciałem bagażnikiem, kanapą, pod wykładzinę, tunel i do schowka. W B6 chyba taką drogę odpuszczę bo kabel zostanie zduszony przez stelaż tylnej kanapy (w B5 trochę sfrezowałem :grin:)...

Może ktoś upychał kabel pod próg? I ogólnie jak go zdemontować aby został w całości? On jest na samych zatrzaskach?

http://s6.postimage.org/woa9omsjx/IMG_20120717_202843.jpg

ja tak puściłem pod progiem i jest git :wink:

Opublikowano

ja tak puściłem pod progiem i jest git :wink:

A demontowałeś go czy po prostu upychałeś kabel pod próg? I ogólnie go trzeba mocno szarpnąć czy coś wcześniej odkręcić? Bo wczoraj próbowałem go jakoś zdemontować ale nie chciałem połamać, foto poniżej dużo mi nie rozjaśniło :grin:, oczywiście piszę o progu prawym.

www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/memory/slupekA.jpg

Zdjęcie pożyczone od Bart-S z tematu: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-b7-instalacja-modulu-pamieci-ustawien-fotela-kierowcy-lusterek-107573/

Opublikowano

nic nie odpinałem tylko ja prowadziłem lewym progiem, odkręciłem tylko podstopnik, a pod próg normalnie wsunąłem kabel

Opublikowano

Ok, dzięki. Dziś będę działał. Orientuje się ktoś czy kabel anteny CB może być zwinięty w jednym miejscu? Bo kupiłem zestaw naprawczy 7metrów i już przylutowałem go do anteny i pewnie trochę zostanie... Gdzieś będzie trzeba trochę upchać a nie chciał bym aby negatywnie wpłynęło to na odbiór/nadawanie.

---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ----------

Korzystał ktoś z tych usług? Może to jest ktoś z forum?

Przedmioty użytkownika - motoAllegro

Opublikowano

Tak. Od razu czarną zamowiłem... Całkiem dobrze wyglądało :good:

a masz może gdzieś jakieś foty jak to wyglądało??