Opublikowano 5 Września 201213 l Chłopaki moze ktos napisac szybka instrukcje zdejmowania boczka drzwi w B6:notworthy: jutro zamierzam sie do tego zabrac a nie chciałbym na dzień dobry rozwalic czegos, w B5 temat jest prosty, ale jak dzisiaj sie przyglądałem w B6 jest juz bardziej to zamaskowane A i do czego jest na bocznej czesci boczka gniazdo na kluczyk jest to wersja USA
Opublikowano 5 Września 201213 l Chłopaki moze ktos napisac szybka instrukcje zdejmowania boczka drzwi w B6:notworthy: jutro zamierzam sie do tego zabrac a nie chciałbym na dzień dobry rozwalic czegos, w B5 temat jest prosty, ale jak dzisiaj sie przyglądałem w B6 jest juz bardziej to zamaskowaneA i do czego jest na bocznej czesci boczka gniazdo na kluczyk jest to wersja USA domyślam się że chodzi o tył ten kluczyk to blokada żeby dziecko od środka nie otworzyło drzwi ,zdejmujesz dekor pociągając do siebie ,pod nim są śrubki odkręcasz i pociągasz boczek jest na spinkach które z pewnością pourywasz ,jeśli masz mauala szyby zdejmij dekielek z korbki pod nim jest śrubka
Opublikowano 5 Września 201213 l Niezły wypas w tej cenie, a uszkodzenia też w sumie do ogarnięcia Audi A4 1.9 TDI 130 FULL OPCA S-LINE!! 2004 Wrocław ? Tablica.pl
Opublikowano 5 Września 201213 l Nie nie chodzi o drzwi przednie pasażera, na samym dole widziałem też jest jakaś śrubka, to gniazdo na kluczyk jest gdzies nad zamkiem drzwi W aucie pełna elektryka:wink:
Opublikowano 5 Września 201213 l pod listwą ozdobną 4 śruby, pod uchwytem 1 i na samym dole jak już zauważyłeś 1
Opublikowano 5 Września 201213 l Ok dzieki, a dekor czymś mam podważyć, mam na cos zwrócic uwage, wnętrze jest jasne wiec wolałbym go nie zniszczyc na dzień dobry:decayed: musze dostać sie do głosnika ogólnie bo coś nie gra za czysto. Pisałes cos o zatrzaskach że napewno je urwe, z przodu tez?
Opublikowano 5 Września 201213 l dekor podważ delikatnie czymś płaskim od strony najszerszej i delikatnie pociągasz do siebie, pod odkręceniu śrub szarpiesz od dołu do siebie , możliwe że pare spinek nie wytzryma, najlepiej kupic nowe i miec przygotowane, często w aso mają je na miejscu
Opublikowano 5 Września 201213 l AUDI A4 2.5 TDI QUATTRO (2609316952) - motoAllegro co jej dolegało? bo pamiętam ze była omawiana ?
Opublikowano 5 Września 201213 l Panowie pytanie szybkie chcę wymienić sprężyny na H&R -35mm i pytanie co z tyłu trzeba rozkręcić krok po kroku żeby bez problemu je wyjąć??Ktoś robił to sam?
Opublikowano 5 Września 201213 l Panowie ten klimatronik to od B6 czy już od B7 http://desmond.imageshack.us/Himg641/scaled.php?server=641&filename=climatronic2dinaudia4.jpg&res=landing AD to na bank B6. ---------- Post dopisany at 00:35 ---------- Poprzedni post napisany at 00:24 ---------- Artur - wrzuciłem fotkę. Póki co jest słabej jakości ale popracuję nad tym.
Opublikowano 6 Września 201213 l Artur - wrzuciłem fotkę. Póki co jest słabej jakości ale popracuję nad tym. Dzięki wielkie
Opublikowano 6 Września 201213 l Artur zmieniłeś nick czy coś źle się wyświetla miałeś ArturB6 ,a wyświetla się Artur82
Opublikowano 6 Września 201213 l pany ile kosztują nowe przyciski szyb od kierowcy na 4 plus ramka przyciski coś koło 200 , ramka około 100:wink: to pierwsze mam:decayed:
Opublikowano 6 Września 201213 l nowa ori ramka w ASO fakt, że na 2 szybki płaciłem 74zł. O 10zł było korzystniej niż allegro i bez wysyłki. A przyciski nie wiem, bo moje są super. Tylko przygotuj się na inny odcień ramki - będzie jaśniejsza.
Opublikowano 6 Września 201213 l Może taka folia poliwęglanowa jak na wyświetlacze telefonów? Wysłane za pomocą TapaTalk.
Opublikowano 6 Września 201213 l ma ktoś jakąś rade na rysę na wyświetlaczu RNS Kolega pyta czy jest sposób żeby rysę zlikwidować a nie co nakleić
Opublikowano 7 Września 201213 l Panowie pomoże ktoś http://a4-klub.pl/uklad-kierowniczy-97/jakim-kluczem-odkrecic-wewnetrzna-koncowke-drazka-kierowniczego-245074/#post3017798