Wandej Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Panowie pytanie czy przetwornica do d1s jest taka sama jak do d2s? Jak tak to nie ma ktoś na zbyciu? Ewentualnie czy któryś dobry człowiek poda mi nr do d1s. Aa i druga sprawa przy zamykaniu tylnej szyby coś płynęło i teraz tak: szybą się opuszcza ale nie podnosi. Macie jakiś pomysł?Ani z przycisku kierowcy ani danych drzwi?Ani tak ani tak. Ale w dół idzie.Bartek pomożesz w temacie przetwornica :confused4:Niestety nie znam się na przetwornikach - zagadaj do Gwerty albo HiRide.Co do podnośnika - może silniczek padł padł albo wiązka do niego? Jakieś błędy w MK?Błędów brak.Takie przetwornice znalazłem na allegro tylko kurde AUDI A3 A4 PRZETWORNICA XENONU LAMPA XENON (2631369529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy będą pasować?? Przetwornice na pewno mają 2 różne wtyczki:whistling: na 4piny i na 6(chyba:decayed:) I ty pewnie masz na 6 tak?? Bo u mnie d2s są na 4:wink:
Bart-S Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Panowie pytanie czy przetwornica do d1s jest taka sama jak do d2s? Jak tak to nie ma ktoś na zbyciu? Ewentualnie czy któryś dobry człowiek poda mi nr do d1s. Aa i druga sprawa przy zamykaniu tylnej szyby coś płynęło i teraz tak: szybą się opuszcza ale nie podnosi. Macie jakiś pomysł?Ani z przycisku kierowcy ani danych drzwi?Ani tak ani tak. Ale w dół idzie.Bartek pomożesz w temacie przetwornica :confused4:Niestety nie znam się na przetwornikach - zagadaj do Gwerty albo HiRide.Co do podnośnika - może silniczek padł padł albo wiązka do niego? Jakieś błędy w MK?Błędów brak.Takie przetwornice znalazłem na allegro tylko kurde AUDI A3 A4 PRZETWORNICA XENONU LAMPA XENON (2631369529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy będą pasować?? Pożycz od kogoś silniczek i sprawdź czy bangla.
Gwerty Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Panowie pytanie czy przetwornica do d1s jest taka sama jak do d2s? Jak tak to nie ma ktoś na zbyciu? Ewentualnie czy któryś dobry człowiek poda mi nr do d1s. Aa i druga sprawa przy zamykaniu tylnej szyby coś płynęło i teraz tak: szybą się opuszcza ale nie podnosi. Macie jakiś pomysł?Ani z przycisku kierowcy ani danych drzwi?Ani tak ani tak. Ale w dół idzie.Bartek pomożesz w temacie przetwornica :confused4:Niestety nie znam się na przetwornikach - zagadaj do Gwerty albo HiRide.Co do podnośnika - może silniczek padł padł albo wiązka do niego? Jakieś błędy w MK?Błędów brak.Takie przetwornice znalazłem na allegro tylko kurde AUDI A3 A4 PRZETWORNICA XENONU LAMPA XENON (2631369529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy będą pasować?? Przetwornice na pewno mają 2 różne wtyczki:whistling: na 4piny i na 6(chyba:decayed:) I ty pewnie masz na 6 tak?? Bo u mnie d2s są na 4:wink: przetwornice d1s i d2s to dwie rozne konstrukcje d1s wspołpracuje z palnikiem z zapłonnikiem a d2s sam palnik ilośc pinów wtyczki to pikuć w kazdym wyadku i tak tylko dwa są wykorzystane nowa przetwornice d1s stosowana w bixie NOWA Przetwornica Valeo bi XENON AUDI A4 VW PASSAT (2642203852) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale moze byc smiało stosowana do ksenonu
Fr0styyy. Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 I jak, brać te ramiona wycieraczek? Jak nowe to warto:good: Dzięki To biorę!
greg2505 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Ulep?Audi A4 S4 Quattro S-line Jak Nowy 2003 Opole ? Tablica.pl Na to wygląda - jak patrzę na boczne przetłoczenie, to wygląda jak wersja B6. 100% b6 przerobione na b7 ,przetłoczenia ,wskazówki zegarów
Wandej Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 I jak, brać te ramiona wycieraczek? Jak nowe to warto:good: Dzięki To biorę! Same pióra kosztują prawie 200zł Boscha:facepalm: Ja w sumie komplecik denso kupiłem za 90zł i jak narazie są git:wink:
wladi Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Kuźwa Wy to jednak macie oko ja bym za cholere się nie zjarzył
Wandej Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Kuźwa Wy to jednak macie oko ja bym za cholere się nie zjarzył A co tu jarzyć 2003 rok:wink:
musti Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 I jak, brać te ramiona wycieraczek? mogę Ci same pióra sprzedać
wladi Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Acha no tak nie spojrzałem na datę rzeczywiście 2003 rok, ale co koleś myśli że można ludzi w uja robić
Fr0styyy. Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 I jak, brać te ramiona wycieraczek? Jak nowe to warto:good: Dzięki To biorę! Same pióra kosztują prawie 200zł Boscha:facepalm: Ja w sumie komplecik denso kupiłem za 90zł i jak narazie są git:wink: To są pióra BOSCH? Teraz mam BOSCH Twin i nigdy więcej nie dam się na ten shit namówić.. Czyli co, darować mam sobie te ramiona + pióra czy co? I jak, brać te ramiona wycieraczek? mogę Ci same pióra sprzedać Płaskie Aero? Będą pasowały do 2001? Ja już te z aukcji zamówiłem..
Wandej Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 I jak, brać te ramiona wycieraczek? Jak nowe to warto:good: Dzięki To biorę! Same pióra kosztują prawie 200zł Boscha:facepalm: Ja w sumie komplecik denso kupiłem za 90zł i jak narazie są git:wink: To są pióra BOSCH? Teraz mam BOSCH Twin i nigdy więcej nie dam się na ten shit namówić.. Czyli co, darować mam sobie te ramiona + pióra czy co? I jak, brać te ramiona wycieraczek? mogę Ci same pióra sprzedać Płaskie Aero? Będą pasowały do 2001? Nie no bierz:good: Tutaj masz nowy komplet za 240zł a tak jak pisze że boscha same pióra aero prawie 200zł Oczywiście aero nie podejdą pod stare ramiona i w ogóle nie było aero od 2001 roku:kwasny:
Fr0styyy. Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 I wtedy też więcej modeli wycieraczek pod ten głupi klips podejdzie no nie?
Wandej Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 I wtedy też więcej modeli wycieraczek pod ten głupi klips podejdzie no nie? Tak już możesz kupić i Boscha i Valeo i Denso i jeszcze sporo firm pewnie robi:wink: A te z 2001 roku jak szukałem to tylko valeo w carsie mieli bo nietypowe mocowanie:facepalm: Audi:decayed:
Fr0styyy. Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 No ja BOSCHa kupiłem i dałem za ten szajs 100 zł Lepiej już jakbym tyłek wystawił przez okno i nim wycierał szybę w deszczu.
musti Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Mam na sprzedaż Valeo model XTRM jak by ktoś potrzebował
jozek726 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 NOWY ORYG ZESTAW RAMIONA + PIÓRA AERO AUDI A4 B6 (2629434754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a same pióra podejdą mi do auta czy muszę mieć komplet ?
turzol Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 A masz ramiona pod piora Aero? Bo jesli nie to nie podejdą
Wandej Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 NOWY ORYG ZESTAW RAMIONA + PIÓRA AERO AUDI A4 B6 (2629434754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.a same pióra podejdą mi do auta czy muszę mieć komplet ? 2004r to już powinieneś mieć aero:wink: Dobra reklama:polew:
jozek726 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 A masz ramiona pod piora Aero? Bo jesli nie to nie podejdą muszę iść sprawdzić tylko auto u mechanika na jutra
Rekomendowane odpowiedzi