Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany posiadam na sprzedaz 4 sztuki Pompowtryskow o numerze: 038130073 BQ , wyciagniete z A4 2008r z przebiegiem 72tys km.

Owe pompki zakupilem z zaufanego zrodla , dane kontaktowe otrzymalem od klubowiczow (a4-klub.pl) , ktorzy rowniez dokonali zakupu u tego samego sprzedawcy i wszystko bylo wporzadku.

Pompowtryski mialy byc montowane do Mojej A4 B6 AWX lecz plany sie zmienily diametralnie i wyjazd do Polski autem odwolany z powody awarii :facepalm:

Obecnie owe pompki wciaz leza zapakowane w pudelku przez sprzedawce.

Cena za komplet 4 szt. to 900zl + koszta wysylki okolo 40-50zl.

W polsce bede od 20-tego Grudnia do 4-tego Stycznia tak wiec jak ktos zainteresowany to prosze na pw to po przyjezdzie moge zrobic i wyslac paczke.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Artur :grin: :grin: :grin: .

Przecież nie mam wątku w dziale moja A4 , no chyba że z racji wieku dostanę się bez tego :decayed:

Opublikowano
Artur :grin: :grin: :grin: .

Przecież nie mam wątku w dziale moja A4 , no chyba że z racji wieku dostanę się bez tego :decayed:

ja się łudziłem, że się skusisz i założysz :naughty::decayed:

Opublikowano

Co tam łobuzy jaka macie pogodę u siebie:whistling:

Opublikowano

chyba z 1 na plusie i padający deszcz ze śniegiem:facepalm: a tak poza konkursem :

dziś mija 3 tydzień bez faja:banan::banan::banan:

Opublikowano
chyba z 1 na plusie i padający deszcz ze śniegiem:facepalm: a tak poza konkursem :

dziś mija 3 tydzień bez faja:banan::banan::banan:

No Domin gratki trzymaj fason i nie daj się złamać:wink: u mnie na plusie a na drodze szlam jak c**j leży jechałem odwieźć żonkę do pracy to jak mnie na zakręcie majtnęło to aż mi się ciepło zrobiło:facepalm: pedały maja w d*pie zamiast przejechać z raz pługiem:whistling:
Opublikowano

U mnie, w centrum Polski, 3 na plusie :naughty: ale pada deszcz :thumbdown: śniegu już prawie nie ma :whistling:

Opublikowano

u mnie w Bydgoszczy +3...

Dominik Gratulacje!! ja już 10miesięcy bez palenia :banan: a największy kryzys miałem jak u Ciebie rezaliśmy moje fotele :slina:

Opublikowano

Ładne roztopy. Auto wreszcie wczoraj umyte z tego syfu.

Opublikowano
Pany posiadam na sprzedaz 4 sztuki Pompowtryskow o numerze: 038130073 BQ , wyciagniete z A4 2008r z przebiegiem 72tys km.

Owe pompki zakupilem z zaufanego zrodla , dane kontaktowe otrzymalem od klubowiczow (a4-klub.pl) , ktorzy rowniez dokonali zakupu u tego samego sprzedawcy i wszystko bylo wporzadku.

Pompowtryski mialy byc montowane do Mojej A4 B6 AWX lecz plany sie zmienily diametralnie i wyjazd do Polski autem odwolany z powody awarii :facepalm:

Obecnie owe pompki wciaz leza zapakowane w pudelku przez sprzedawce.

Cena za komplet 4 szt. to 900zl + koszta wysylki okolo 40-50zl.

W polsce bede od 20-tego Grudnia do 4-tego Stycznia tak wiec jak ktos zainteresowany to prosze na pw to po przyjezdzie moge zrobic i wyslac paczke.

Pozdrawiam.

900 zł z uszczelkami? czy trzeba sobie dokupic?

Opublikowano

panowie kto ma w gdansku B7 GD 383.. ? przyznac sie prawie mnie przed 2h staranowal na grunwaldzkiej przelatujac na czerwonym

---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ----------

:banan::banan::banan::polew::polew::polew::polew::polew:

How To Last As Long As You Want In Bed

Opublikowano

ma ktoś z was Avanta który posiada w tylnej klapie wkładkę zamka do otworzenia kluczem?

Opublikowano

antonio ja mam wkladke na kluczyk

Opublikowano

PW

Opublikowano

Kolego Magic87 pompki sa z uszczelkami tak jak byly wyjete z auta. Moge opuscic cene do 800zl + kw zeby mi to nie zalegalo bo pilnie potrzebuje kase zeby uruchomic auto :facepalm:

Opublikowano

Wezme je po nowym roku:wink:

Opublikowano

Nie lepiej moje AL :wink:

Opublikowano

To kolego PUMA mam je zarezerwowac dla Ciebie na 100%?

Opublikowano

Tak rezerwuj. Ale musimy szczegoly na pw ugadać.

---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ----------

Nie lepiej moje AL :wink:

Te pomki już za dużo widziały:decayed:

Opublikowano

Ok to rezerwuje i pisz ns pw co Cie interesuje. Postaram sie szybko odpowiedziec ale narazie w robocie jestem.