Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No kurfa jozek wrzuca foty i nie są kasowane a moje tak? WTF?:facepalm: To Wszystko z battalionu też kasujecie?

:hi:

ja mam specjalne względy :polew:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie pomoże ktoś bo nie wiem czy navi mam dobrze zakodowaną , chodzi mi o BT, akyualnie mam opcje 7 i BT działa ale coś mi się zdaje że powinno być coś innego zaznaczone

MOje Kodowanie nawi RNS-E: 0310717

0?xxxxx: Model

1 - Lamborghini

2 - Audi A3 (8P)

3 - Audi A4 (> 2004)

4 - Audi A4 Cabriolet (> 2004)

5 - Audi A6 (< 2004)

6 - Audi TT (> 2007) (sw US 0150+, EU 0500+)

7 - Audi R8 (sw US 0150+, EU 0500+)

0x?xxxx: Diagnostics for front speakers

0 - activ

1 - inactiv

0xx?xxx: Sound characteristics

0 - linear

1 - Audi A4 (> 2004)

2 - Audi A6 (< 2004)

3 - Audi A4 Cabriolet (> 2004)

4 - Audi TT (> 2004)

5 - Audi A3 (8P)

9 - Bose Soundsystem

0xxx?xx: Telephone/telematics

1 - no telephone (supply voltage for microphone actively)

2 - Mobile phone preparation (Temic - Speisesp. Microphone inactively)

3 - Mobile phone preparation (Cullmann - Speisesp. Microphone inactively)

4 - Mobile phone preparation (Nokia - Speisesp. Microphone inactively)

5 - Telematics Europe (supply voltage microphone inactively)

6 - Telematics US (supply voltage microphone inactively)

7 - Base plate diagnostic capable with comfort control

0xxxx?x: Options I

1 - default

2 - Digital-Radio

3 - Satelite-Radio

4 - Satelite- and Digital-Radio

0xxxxx?: Options II

1 - default

2 - TV-Tuner

3 - CD-Changer

4 - TV-Tuner and CD-Changer

5 - Multifunction Steering Wheel

6 - TV-Tuner and Multifunction Steering Wheel

7 - CD-Changer and Multifunction Steering Wheel

8 - TV-Tuner, CD-Changer und Multifunction Steering Wheel

Opublikowano
mikaszi przycisk mode w fajerce to tylko przejście z obojętnie jakiego trybu navi,radio na telefon(na navi nic sie nie przełancza , ekran pozostaje na tym na czym jest) i tylko tyle nic więcej to nie ogarnia:wink: właśnie dlatego wymyślili sds-a cobyć mógł pezłączać głosowo tryby pracy navi:wink:

dokładnie to samo starałem się napisać wyżej :wink:

Dominik jak przyjadę na CLH to ogarniesz mi SDS`a??

wy to macie zajebiś..cie ,jedziecie jeden do drugiego i wspólne rezanie a ja tu muszę się sam męczyć i czasami aż mnie krew zalewa, no ale jakoś daję radę :wink:

wpadaj do mnie... razem ogarniemy temat :wink:

mnie też krew zalewała.... sam jak palec :decayed:

jeszcze sąsiedzi patrzą jak na debila...

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ----------

7 jest git

Opublikowano
mikaszi przycisk mode w fajerce to tylko przejście z obojętnie jakiego trybu navi,radio na telefon(na navi nic sie nie przełancza , ekran pozostaje na tym na czym jest) i tylko tyle nic więcej to nie ogarnia:wink: właśnie dlatego wymyślili sds-a cobyć mógł pezłączać głosowo tryby pracy navi:wink:

dokładnie to samo starałem się napisać wyżej :wink:

Dominik jak przyjadę na CLH to ogarniesz mi SDS`a??

wy to macie zajebiś..cie ,jedziecie jeden do drugiego i wspólne rezanie a ja tu muszę się sam męczyć i czasami aż mnie krew zalewa, no ale jakoś daję radę :wink:

wpadaj do mnie... razem ogarniemy temat :wink:

mnie też krew zalewała.... sam jak palec :decayed:

jeszcze sąsiedzi patrzą jak na debila...

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ----------

7 jest git

żeby to było trochę bliżej to już bym był w trasie :wink:

ja nie raz siedzę z laptopem w samochodzie do 2-3 w nocy to sąsiedzi na pewno myślą że mnie żona z domu wygoniła :grin:

Opublikowano

sds to nic innego jak soft (który pewnie już masz ) i przepinka mikrofonu pod navi :wink:

tu masz temata http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/b6-b7-sds-rns-e-57552/

---------- Post dopisany at 12:12 ---------- Poprzedni post napisany at 12:11 ----------

[quote name=Artur82

Dominik jak przyjadę na CLH to ogarniesz mi SDS`a??[/quote]

spoko:decayed:

Opublikowano
sds to nic innego jak soft (który pewnie już masz ) i przepinka mikrofonu pod navi :wink:

tu masz temata http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/b6-b7-sds-rns-e-57552/

большое спасибо :decayed:

kurczę tą naszą forumową szukajke powinno się jakoś naprawić bo nic nie można znaleźć

Opublikowano

1355866073ybb0q4600.jpg

:doh:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew: O ja j...bie:polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: no to gość poleciał po całości
Opublikowano

potrzebuje któryś lustra alu z s4 w pełnej opcji 14pin fotochrom składane :decayed:?? do kompletu byłyby silniczki drzwi co to obsłużą :naughty:

Opublikowano

Ile?

Opublikowano

padłem:polew:

fdb1c76419143329ee7c0c3e68d5d2db.jpeg?1355302718

Opublikowano

Czołem :hi:

Tak w ogóle to dzisiaj cały czas po mieście jazda, korki itd. No i wyjechałem spod domu i przejechałem jakieś 3 km, dobiło do 90*C, ale chłodnica zimna (wentylator się kręci oO). No trudno mówię, 90*C to pora na upalanie :E Dojechałem do domu, chłodnica gorąca, wąż dolny od termostatu też gorący, wentyle się nie kręcą, WHAAAATTTT.

Ja nie wiem, czy ten termostat działa wybiórczo, czy jak, ale przeca przy 140km/h to 80*C trzyma :hmm: Czy to przez temperaturę otwarcia 100*C?

Opublikowano

‎-Jak się nazywa cygan bez rąk i nóg?

-Człowiek godny zaufania.

:decayed:

Opublikowano
Czołem :hi:

Tak w ogóle to dzisiaj cały czas po mieście jazda, korki itd. No i wyjechałem spod domu i przejechałem jakieś 3 km, dobiło do 90*C, ale chłodnica zimna (wentylator się kręci oO). No trudno mówię, 90*C to pora na upalanie :E Dojechałem do domu, chłodnica gorąca, wąż dolny od termostatu też gorący, wentyle się nie kręcą, WHAAAATTTT.

Ja nie wiem, czy ten termostat działa wybiórczo, czy jak, ale przeca przy 140km/h to 80*C trzyma :hmm: Czy to przez temperaturę otwarcia 100*C?

Nie no tak jak u mnie to wąż chłodnicy ten powrotny jest taki ciepły tylko ale wentylatory nie chodzą w zimę w sumie wcale:good: Chyba żebym w zaspę wpadł i pałował:decayed:

Opublikowano

U mnie wentylatory to przez większość czasu dmuchają... Dzisiaj jak zajrzałem pod maskę to aż buchało gorącem.

Poziom płynu może mieć jakiś wpływ na to?

Niby w mieście trzyma te 90*C, ale dłuuuugo się nagrzewa..

Opublikowano

Panowie, którzy zgłosili się do mnie kilkadziesiąt godzin temu - ślicznie dziękuję za gest, lista jest zamknięta, bardzo pozytywny gest :wink: ale csiiii :decayed: suprajs niedługo :decayed:

Opublikowano
Panowie, którzy zgłosili się do mnie kilkadziesiąt godzin temu - ślicznie dziękuję za gest, lista jest zamknięta, bardzo pozytywny gest :wink: ale csiiii :decayed: suprajs niedługo :decayed:
Daj znać to tam ciekawego kupisz:wink:
Opublikowano

:kox::banan::thumbup1: