Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszedł lajk:good:

Siema z rana:hi: Wczoraj troszkę roboty zrobiłem:kox:Grill założony + czujnik temp(po 3 latach działania kiedy mu się chciało) + czujnik pedału hamulca:kox:

Jutro pewnie Plasti dip przyjdzie:jerk:

Wystarczy rozpuszczalnikiem odtłuścić powierzchnie i można nakładać tak?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie musisz nic odtłuszczać wystarczy że umyjesz element żeby syfu nie było:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano
Nie musisz nic odtłuszczać wystarczy że umyjesz element żeby syfu nie było:thumbup:

A Ty coś tym psikałeś że się tak wymądrzasz?:decayed: I jeszcze ładuję takie żarówy na długie OSRAM H7 55W COOL BLUE HYPER WHITE 5000K NOWA CENA (2884599350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :jerk:

Jak pierd..lne to asfalt się stopi :decayed:

Opublikowano

A Ty coś tym psikałeś że się tak wymądrzasz?:decayed: I jeszcze ładuję takie żarówy na długie OSRAM H7 55W COOL BLUE HYPER WHITE 5000K NOWA CENA (2884599350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :jerk:

Ty cwaniaczku jak byś chociaż raz wszedł na mój wątek to byś wiedział co malowałem:D:thumbup:

Opublikowano

:hi:

Mam takie i z przykrością muszę cie zmartwić, d*py nie urywa :kwasny:

Opublikowano
:hi:

Mam takie z przykrością muszę cie zmartwić, d*py nie urywa :kwasny:

Poważka?:kwasny: Masz jakieś foto jak to daje? Czyli pewnie lepiej będzie NiGHT BREAKER`y kupić:wink:

Wladi też ramki malowałeś:naughty:

Opublikowano

Kiedyś tu pisałem i wklejałem zdjęcia, tu jest porównanie z moimi starymi osram super mega power :grin: ale w każdym razie takie porządniejsze. Trzeba by posta mojego odszukać to będzie lepiej odpisane bo już nie pamiętam. Przy czym ja mam to do mijania włożone :doh:

DSC_0003.jpg DSC_0004.jpg DSC_0006.jpg

DSC_0007.jpg DSC_0018.jpg DSC_0019.jpg

DSC_0020.jpg DSC_0024.jpg

---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ----------

Oczywiście wszystko krzywo bo to tylko lampa włożona nie przykręcona a ciemno bo bardzo krótkie czasy. Na zdjęciach miałem zamiar pokazać różnice w barwie a nie "jakość/moc" świecenia...

---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:02 ----------

Mam :decayed:

http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/b5-battalion-87847/index3279.html#post2989879

---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ----------

Alledrogo od rana nie domaga czy coś u mnie nie ten teges :kwasny:

Opublikowano

Odtłuść odtłuść przed malowaniem, nie słuchaj wladiego:facepalm: On myśli, że wszystko wie:decayed: Odtłuszczona powierzchnia to zawsze lepsza przyczepność:banan:

Opublikowano
Odtłuść odtłuść przed malowaniem, nie słuchaj wladiego:facepalm: On myśli, że wszystko wie:decayed: Odtłuszczona powierzchnia to zawsze lepsza przyczepność:banan:
Nie pier**l Młody ja malowałem obydwa grille i nic się nie dzieje z tym nawet na myjke mechaniczną i też dały radę:D:p

Opublikowano
Nie pier**l Młody ja malowałem obydwa grille i nic się nie dzieje z tym nawet na myjke mechaniczną i też dały radę:D:p

Bo to na helu inne myjki:decayed:

Opublikowano

No żebyś wiedział ale byłem na takiej dziwnej co zamiast tych szczotek z włókna miała takie z gąbki jakieś i plastidipa nie zerwało:D:thumbup:

Opublikowano
No żebyś wiedział ale byłem na takiej dziwnej co zamiast tych szczotek z włókna miała takie z gąbki jakieś i plastidipa nie zerwało:D:thumbup:

Nie pier..l pewno żeś do morza wjechał:doh::decayed:

Opublikowano

i foki mu fure opierdoli...:polew::polew::polew:

Opublikowano

a on Foki. :polew:

:siema: Elita

Opublikowano

eheheh zes doj**ał :grin:

Opublikowano

Panowie.. kur... jakie w końcu pasują guziki w chromie do naszych B6? Kupiłem teraz komplet od A6 i to są te same co z A4 B8... ;]

Opublikowano

Orientuje się ktoś co może być przyczyną, że jak "trzasnę" klapą od bagaznika avant (siłowniki pierwszej nowości nie są a za tydzień je będę wymieniać) to zamek "nie zdąży" się zamknąć i klapa tak jak by się odbiła od ramy i zostaje taka luźna na uszczelka - nie zamknięta. Trzasnę z 2-3 razy i się zamyka a jak zamykam delikatnie, w sensie przytrzymam klapę to absolutnie zawsze zamknie się poprawnie. I szybkie drugie pytanie: nie świeci się lampka w bagażniku, nie ma prądu wiec domniemam, że blokuje coś wcześniej? Czasami jak się jej zachce to świeci normalnie...

Opublikowano
Panowie.. kur... jakie w końcu pasują guziki w chromie do naszych B6? Kupiłem teraz komplet od A6 i to są te same co z A4 B8... ;]

:facepalm:

Jakie masz numerki?

Opublikowano

Zamek tylnej klapy sobie przeczysc :wink: i klapa bedzie lepiej sie zamykala

A lampka ktora - w klapie czy podsufitka?