Opublikowano 14 Marca 201313 l rotory tez w 19 calach? Jak się na nie nie zdecydujesz to daj znać... Tak w 19 Ori. Na ta chwile nie moge sie zdecydowac:grin:
Opublikowano 14 Marca 201313 l Witam ekipe rezaczy Szybki pytanie zdejmowal ktos pułke z tylu w sedanie ? Bo musze ją wyjąć tylko nie wiem na czym ona sie trzyma a nie chciał bym czegoś połamac Podbijam
Opublikowano 14 Marca 201313 l rotory tez w 19 calach? Jak się na nie nie zdecydujesz to daj znać... Tak w 19 Ori. Na ta chwile nie moge sie zdecydowac:grin: z czego ten rotor? B8 czy A5? jak A5 to może chcesz w rozliczeniu felgi z S5?
Opublikowano 14 Marca 201313 l Witam ekipe rezaczy Szybki pytanie zdejmowal ktos pułke z tylu w sedanie ? Bo musze ją wyjąć tylko nie wiem na czym ona sie trzyma a nie chciał bym czegoś połamac Podbijam było gdzieś to opisane , wiem bo też szukałem info jak to zrobić żeby niczego nie połamać . na pewno trzeba ściągnąć grill od głośnika i pod nim są śruby , jak siedzenia nie składane to trzeba je wyciągnąć , półka jest z przodu na takich metalowych zatrzaskach , trzeba pociągnąć mocniej do siebie i powinny puścić ...
Opublikowano 14 Marca 201313 l SCANDINAVIAN SURPRISE: ONE MENTAL QUATTRO - Speedhunters :kox::slina: mimo to i tak wole takie
Opublikowano 14 Marca 201313 l Witam ekipe rezaczy Szybki pytanie zdejmowal ktos pułke z tylu w sedanie ? Bo musze ją wyjąć tylko nie wiem na czym ona sie trzyma a nie chciał bym czegoś połamac Podbijam było gdzieś to opisane , wiem bo też szukałem info jak to zrobić żeby niczego nie połamać . na pewno trzeba ściągnąć grill od głośnika i pod nim są śruby , jak siedzenia nie składane to trzeba je wyciągnąć , półka jest z przodu na takich metalowych zatrzaskach , trzeba pociągnąć mocniej do siebie i powinny puścić ... Tak myślałem że nie jest na samych zatrzaskach bo nie chciało nic puścić jak próbowałem W sobote będe kombinował, musze ją czymś wygłuszyć czy coś bo mi drga jak głośniej sie słucha i mnie denerwuje
Opublikowano 14 Marca 201313 l ulep Audi A4 1,9 tdi nawi bosse 6 biegów 2003 Chodzież ? Tablica.pl i to jaki
Opublikowano 14 Marca 201313 l zróbcie ankietę, komu taki wynalazek się podoba, przód b7 - reszta b6 jak dla mnie