Opublikowano 17 Marca 201313 l No ja wróżką nie jestem hihi może mieć wszystko albo nic:decayed: kurcze a już myślałem że jesteś no to chociaż wyjasnij mi po co by był fabrycznie zakładany CLH , jeżeli nie ma fotochromów ani xenonów A co ma piernik do wiatraka? Wiatrak da się wypierniczyć, ale piernika nie wywiatraczysz CLH na doświetlenie i tak używa halogJenuff, a co ma wspólnego z fotochromami? Kolejny pretendent do dywizjonu widzę Szukałeś automatu czy taka się trafiła? Kto niby, że ja? Nie szukałem auta, a że się trafiła w tym zestawieniu, jakie chciałem szukać za jakiś czas - łot cała historyja do divisionu to nie ma i raczej nie będzie z czym
Opublikowano 17 Marca 201313 l jozek, ogladalem je bo są obok mnie, to nie ori chyba bo ori wychodziły w 18 calach. Podrapane troche..
Opublikowano 17 Marca 201313 l Nie obijać się http://a4-klub.pl/wnetrze-99/skorzane-stolki-full-elektryka-miejsce-plackow-bieda-edyszyn-265952/
Opublikowano 17 Marca 201313 l jozek, ogladalem je bo są obok mnie, to nie ori chyba bo ori wychodziły w 18 calach. Podrapane troche.. no właśnie nie wiedziałem czy 19 są oryginał
Opublikowano 17 Marca 201313 l Karol ma rację CLH to CLH a jak byś chciał lustra fotochrom to musisz mieć instalację pociągniętą od lusterka wstecznego do luster bocznych i wtedy można pomyśleć o fotochromach... Człowiek uczy się całe życie a temat CLH jest dla mnie obcy , dlatego się pytałem chodzi o to że gość sprzedaję tą furkę na części i mam blisko żeby do niego jechać a widzę że ma też parę innych dobrych gratów , pisałem do niego ale on w ogóle nic nie kuma na temat samochodu , po prostu sprzedaje na części i jak mnie coś konkretnego interesuję to żebym przyjechał i sam sobie wyciągnął
Opublikowano 17 Marca 201313 l To weź podjedź do niego i zrób ewentualnie listę ciekawych rzeczy byśmy coś łyknęli:naughty:
Opublikowano 17 Marca 201313 l widziałem, ma a4 b6 są dekory, kiera, szufladki itp. Musiałbym zdjęcia porobić. Ceny ma dobre.
Opublikowano 17 Marca 201313 l No ja wróżką nie jestem hihi może mieć wszystko albo nic:decayed: kurcze a już myślałem że jesteś no to chociaż wyjasnij mi po co by był fabrycznie zakładany CLH , jeżeli nie ma fotochromów ani xenonów A co ma piernik do wiatraka? Wiatrak da się wypierniczyć, ale piernika nie wywiatraczysz CLH na doświetlenie i tak używa halogJenuff, a co ma wspólnego z fotochromami? Kolejny pretendent do dywizjonu widzę Szukałeś automatu czy taka się trafiła? Kto niby, że ja? Nie szukałem auta, a że się trafiła w tym zestawieniu, jakie chciałem szukać za jakiś czas - łot cała historyja do divisionu to nie ma i raczej nie będzie z czym Be piuntke tak rezałeś to nie pierd.ol że B6 będzie w serii jeździć
Opublikowano 17 Marca 201313 l To weź podjedź do niego i zrób ewentualnie listę ciekawych rzeczy byśmy coś łyknęli:naughty: żebyś znowu był wkur... że coś za śmieszną kasę wyrwałem
Opublikowano 17 Marca 201313 l To weź podjedź do niego i zrób ewentualnie listę ciekawych rzeczy byśmy coś łyknęli:naughty: żebyś znowu był wkur... że coś za śmieszną kasę wyrwałem Hehe tym razem nie będę bo liczę że mi coś też skapnie:grin:
Opublikowano 17 Marca 201313 l Karol ma rację CLH to CLH a jak byś chciał lustra fotochrom to musisz mieć instalację pociągniętą od lusterka wstecznego do luster bocznych i wtedy można pomyśleć o fotochromach... Człowiek uczy się całe życie a temat CLH jest dla mnie obcy , dlatego się pytałem chodzi o to że gość sprzedaję tą furkę na części i mam blisko żeby do niego jechać a widzę że ma też parę innych dobrych gratów , pisałem do niego ale on w ogóle nic nie kuma na temat samochodu , po prostu sprzedaje na części i jak mnie coś konkretnego interesuję to żebym przyjechał i sam sobie wyciągnął Obok ręcznej regulacji światła jest włącznik CLH, także powinna być... Światła też z opcją AUTO...
Opublikowano 17 Marca 201313 l Karol ma rację CLH to CLH a jak byś chciał lustra fotochrom to musisz mieć instalację pociągniętą od lusterka wstecznego do luster bocznych i wtedy można pomyśleć o fotochromach... Człowiek uczy się całe życie a temat CLH jest dla mnie obcy , dlatego się pytałem chodzi o to że gość sprzedaję tą furkę na części i mam blisko żeby do niego jechać a widzę że ma też parę innych dobrych gratów , pisałem do niego ale on w ogóle nic nie kuma na temat samochodu , po prostu sprzedaje na części i jak mnie coś konkretnego interesuję to żebym przyjechał i sam sobie wyciągnął Jak coś, to mogę jakieś gifty zabrać komuś do Polski, na święta jadę osobówką, także tego
Opublikowano 17 Marca 201313 l pany jak by ktoś był zainteresowany RNS-E from LITWA zaraz koniec aukcji Original audi a4 rns-e navigation plus navi gps | eBay
Opublikowano 17 Marca 201313 l pany jak by ktoś był zainteresowany RNS-E from LITWA zaraz koniec aukcji Original audi a4 rns-e navigation plus navi gps | eBay Z przesyłką wyjdzie to samo, co zakupienie na allegro już z wgranym polakiem i mapami ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- No ja wróżką nie jestem hihi może mieć wszystko albo nic:decayed: kurcze a już myślałem że jesteś no to chociaż wyjasnij mi po co by był fabrycznie zakładany CLH , jeżeli nie ma fotochromów ani xenonów A co ma piernik do wiatraka? Wiatrak da się wypierniczyć, ale piernika nie wywiatraczysz CLH na doświetlenie i tak używa halogJenuff, a co ma wspólnego z fotochromami? Kolejny pretendent do dywizjonu widzę Szukałeś automatu czy taka się trafiła? Kto niby, że ja? Nie szukałem auta, a że się trafiła w tym zestawieniu, jakie chciałem szukać za jakiś czas - łot cała historyja do divisionu to nie ma i raczej nie będzie z czym Be piuntke tak rezałeś to nie pierd.ol że B6 będzie w serii jeździć Raczej ta
Opublikowano 17 Marca 201313 l pany jak by ktoś był zainteresowany RNS-E from LITWA zaraz koniec aukcji Original audi a4 rns-e navigation plus navi gps | eBay Z przesyłką wyjdzie to samo, co zakupienie na allegro już z wgranym polakiem i mapami wisiało parę dni za poniżej 200f i myślałem że tak się skończy ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:36 ---------- mogę zalicytować jeżeli ktoś chętny Genuine Audi TT/ TTS/S3/A4 /A3 Streering Wheel | eBay tylko nie wiadomo jak się skończy bo trochę chętnych jest ---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ---------- na pewno aukcja skończy się ponad 200 więc chyba nie ma sensu
Opublikowano 17 Marca 201313 l Genuine Audi TT/ TTS/S3/A4 /A3 Streering Wheel | eBay Cena stoi od 13 minut w miejscu, ale tak jak mówi mikaszi - podejrzewam, że w 2 stówaczach się to nie zamknie
Opublikowano 17 Marca 201313 l Genuine Audi TT/ TTS/S3/A4 /A3 Streering Wheel | eBayCena stoi od 13 minut w miejscu, ale tak jak mówi mikaszi - podejrzewam, że w 2 stówaczach się to nie zamknie obserwuję tą aukcję od samego początku i taka cena jest juz od paru dni , wszyscy czekają do końca ---------- Post dopisany at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ---------- ja moją kupiłem za 70F więc wszystko jest możliwe
Opublikowano 17 Marca 201313 l Genuine Audi TT/ TTS/S3/A4 /A3 Streering Wheel | eBayCena stoi od 13 minut w miejscu, ale tak jak mówi mikaszi - podejrzewam, że w 2 stówaczach się to nie zamknie obserwuję tą aukcję od samego początku i taka cena jest juz od paru dni , wszyscy czekają do końca ---------- Post dopisany at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ---------- ja moją kupiłem za 70F więc wszystko jest możliwe Sam się zastanawiam, czy jej nie wziąć, jeśli się zamknie przykładowo w Ł150.