Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie troche sie wtrace w temacik:kwasny: Czy to jest coś warte i spełni swoje zadanie? AUDI A4 B6 8E 01-04R SPOILER LOTKA (3141467831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie troche sie wtrace w temacik:kwasny: Czy to jest coś warte i spełni swoje zadanie? AUDI A4 B6 8E 01-04R SPOILER LOTKA (3141467831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jeżeli ci chodzi o to żeby ci ten spojlerek dociskał samochód podczas większych prędkości to raczej nie spełni swojego zadania :decayed::wink:

Opublikowano

Jedyne zadanie jakie ten szpojla ma, to takie, æeby wk***iac Twoje oczy :kox:

Opublikowano

mikaszi :grin::grin::grin: tego to nigdy bym nie oczekiwał:grin: bardziej mi chodziło czy to się jakoś ma do orginału i bedzie dobrze wygladalo...

Opublikowano

Widziałem nie oryginał u jednego klubowicza i wyglądało bardzo, bardzo kiepsko

Opublikowano

Dzieki Puma za odpowiedz:wink: więc nie ma co wydawać na to kasy i lepiej powolować na okazje:kox:

Opublikowano
mikaszi :grin::grin::grin: tego to nigdy bym nie oczekiwał:grin: bardziej mi chodziło czy to się jakoś ma do orginału i bedzie dobrze wygladalo...

ponoć jak się to dobrze ogarnie przed malowaniem to jest spoko no ale to niech się wypowiedzą sami posiadacze takich spoilerów, no i też dużo zależy jakie jest wykonanie bo wiadomo z częściami z włókna szklanego to różnie bywa :wink:

Opublikowano

a co do punktów i mandatów tak czytam to kiedyś człowiek młody i głupi prawie zgarnoł za jednym razem 1000 i 20pkt:doh: ale panowie mieli dobry humor i podzielili ładnie na pół:banan:

Opublikowano

:siema:

nie spamujcie tyle bo nie nadążam czytać :decayed:

Opublikowano

Dzien dobry wszystkim:hi: i odrazu wazne pytanie a mianowicie Pany potrzebuje wiedziec napewno na 1000% czy jezeli w Moim AWX-ie zaloze inny komplet pompowtryskow z oznaczeniem BQ zamiast ori BA to czy odpale auto i moge tak jezdzic bez jakich kolwiek problemow do momentu az zawitam na korekte softu w firmie tunningowej ?????

Wspomne tylko , ze na chwile obecna autko jest wystrojone na 167 kucy na ori BA pompkach lecz owe pomki nadaja sie juz do wymiany i teraz podczas regeneracji glowicy zastanawiam sie czy odrazu za jednym zamachem nie podmienic tych pompek :eusathink:

Prosze pomozcie bo wiele juz sugestii i opini slyszalem , czytalem i dalej glupi jestem w tym temacie a nie chcial bym podmienic i zeby sie okazalo , ze wielka lipa :facepalm: i znow dodatkowe koszta aby podmienic pompki na "stare"

Pozdrawiam.

Opublikowano

ja tez mam pytanie czy moze ktos po numerze vin sprawdzić jaka jest zamontowana pompa paliwa w moim aucie i czy te poduszki silnika będą pasowały ?

WAUZZZ8E12A039109

poduszki

8E0199379A-LEWA

8E0199382A-PRAWA

Opublikowano

:hi:

siema rezaczoholicy

---------- Post dopisany at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany at 09:02 ----------

ja niestety nie pomogę w temacie :wink:

Opublikowano
Dzien dobry wszystkim:hi: i odrazu wazne pytanie a mianowicie Pany potrzebuje wiedziec napewno na 1000% czy jezeli w Moim AWX-ie zaloze inny komplet pompowtryskow z oznaczeniem BQ zamiast ori BA to czy odpale auto i moge tak jezdzic bez jakich kolwiek problemow do momentu az zawitam na korekte softu w firmie tunningowej ?????

Wspomne tylko , ze na chwile obecna autko jest wystrojone na 167 kucy na ori BA pompkach lecz owe pomki nadaja sie juz do wymiany i teraz podczas regeneracji glowicy zastanawiam sie czy odrazu za jednym zamachem nie podmienic tych pompek :eusathink:

Prosze pomozcie bo wiele juz sugestii i opini slyszalem , czytalem i dalej glupi jestem w tym temacie a nie chcial bym podmienic i zeby sie okazalo , ze wielka lipa :facepalm: i znow dodatkowe koszta aby podmienic pompki na "stare"

Pozdrawiam.

Trochę loteria nikt nie da ci pewnej odpowiedzi. Może odpalić a może nie odpalić. Różne przypadki były:wink:
Opublikowano

nie wiem czy było

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ----------

panowie mam pytanko

czy występowały w ori w zestawie z recarosami S4 boczki w jasnej alkantarze ?

Opublikowano

Babcia jest super :thumbup1:

Opublikowano
Ja w zeszłym roku popłynąłem na pincet ale miałem 200/70:grin::grin::grin:

Ten twój tyle pójdzie?? :grin::wink:

Musiała być niezła góra...:decayed:

Byś się mocno zdziwił na zimowkach 230 poszedł:D:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Phi... Moj olejak 220km/h(licznikowe) na letnich 17`:naughty:

Opublikowano

Pozdrawiam.

Trochę loteria nikt nie da ci pewnej odpowiedzi. Może odpalić a może nie odpalić. Różne przypadki były:wink:

Ok dzieki kolego P-U-M-A tak wiec pozostane narazie przy starych pompkach a drugi , sprawny komplecik musi czekac az zawitam do Polandowa. Gdyby nie to ze sama glowice wioze do remontu az 140 km w jedna strone bo nie mam jak auta zaciagnac do goscia warsztatu to moze bym sie bawil w podmiane pompek i sprawdzenie czy odpali a tak to same koszta podrozy tam i zpowrotem puszcza mnie z torbami a i tak same czesci do glowicy kozztowaly mnie 1450zl :facepalm: a jeszcze gosciowi za robocizne trzeba zaplacic. Trudno jak nie urok to sraczka albo przemarsz wojsk.

Opublikowano

DSC_1789.jpg

DSC_1805.jpg

DSC_0467.jpg

DSC_0573.jpg

DSC_0649.jpg

36.jpg

Nie wysztko co nie ma znaczku Audi jest BEEEE!!! Masz przykład lotki nie ori ..oceń sam czy CI sie podoba czy nie

Opublikowano

ja też mam u siebie nie ori spoiler na klapie tylko że mój jest wykonany z poliuretanu

Opublikowano

Kris Twój jest z laminatu?