Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
LACOSTE DREYFUS 325008C R.41 EGO-SPORT -25% (3188346758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ----------

mam pytanie mam SIlNIK 2.5 bestie chce zmienić na 1.9 padła mi melextronic..a lepiej chyba będzie zmienić silnik i skrzynie stary silnik sprzedać..może dorwe silnik skrzynie i quatro hyhy? co abyście pole cali bawić się w naprawę melexa czy po bandzie wszystko wywalic heh

jakieś DOBRE pomysły?

jak sie bawić to się bawić, wy***ać wszystko wrzucić 1,9 tdi i quattro :banan:

:thumbup1

będzie quatro hyh

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Pochwalcie się co tam będziecie robić w majówkę ? :decayed: Bo zastanawiam się co tu by robić :decayed:

Ty już lepiej sierpień rozplanuj :naughty:

Szukaj w Londyńskich sklepach, jak wyjdzie w miarę taniej, to Ci mogę w połowie maja przytargać, bo będę leciał do PL praktycznie z pustą torbą samolotem, także tego, ćwiknij na PW w razie co :whistling:

Opublikowano
Józek dawaj na półwysep zrobimy mini zlota:decayed:

Ja bede na majowce koło Wejherowa u kolegi xxxSzYbAxxx wiec jak coś to można sie zgadać na jakąś cwiare :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 01:57 ---------- Poprzedni post napisany at 01:56 ----------

:hi: Pochwalcie się co tam będziecie robić w majówkę ? :decayed: Bo zastanawiam się co tu by robić :decayed:

Ty już lepiej sierpień rozplanuj :naughty:

Szukaj w Londyńskich sklepach, jak wyjdzie w miarę taniej, to Ci mogę w połowie maja przytargać, bo będę leciał do PL praktycznie z pustą torbą samolotem, także tego, ćwiknij na PW w razie co :whistling:

Z jaką pustą torbą? :grin::grin: Miałeś ją opróżnić w Wroclawskiej Afrodycie :grin::grin::grin:

Opublikowano

Ja bede na majowce koło Wejherowa u kolegi xxxSzYbAxxx wiec jak coś to można sie zgadać na jakąś cwiare :grin::grin::grin:

Z tym duetem radzę nie imprezować - morale zjechane totalnie, po imprezie z nimi bierzesz line i się wieszasz na pierwszej lepszej klamce, bo psychika Ci nie pozwoli na dalszą bezsensowną już wtedy egzystencję :whistling:

:decayed:

Opublikowano

Z tym duetem radzę nie imprezować - morale zjechane totalnie, po imprezie z nimi bierzesz line i się wieszasz na pierwszej lepszej klamce, bo psychika Ci nie pozwoli na dalszą bezsensowną już wtedy egzystencję :whistling:

:decayed:

Że niby o jakim duecie mówisz? :decayed:

Opublikowano

Że niby o jakim duecie mówisz? :decayed:

Jak to jakim... Takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego :grin:

Opublikowano

oj tam :decayed: Gruby melanż ciasna szpara, tak sie bawi wujek cwiara :grin::grin:

Opublikowano
oj tam :decayed: Gruby melanż ciasna szpara, tak sie bawi wujek cwiara :grin::grin:

Lubię to! :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:kox::kox::kox::banan:

Kaju dzieki za propozycje, podrzuc mi tylko jakiegos linka gdzie mam tego szukac :decayed:

Opublikowano

:siema::a4fan:

Taka piękna pogoda, czas zabrać się za rozkładanie auta i montaż dokładki na 2 rurki :kox:

Opublikowano

Gdzie tu ladna pogoda? U mnie zimno strasznie :kwasny:

Opublikowano

Haha dokładnie u mnie deszcz spadł i pogoda w kit:kwasny:

Opublikowano

A w Warszawie 25 stopni :D i chmury niestety zaczynają pewnie od Was napierać :decayed:

Opublikowano

U mnie wczoraj było piknie 27 stopni a dziś jak sobota i porobić chciałem to 12 stopni, wieje i zaraz zacznie padać :doh:

Opublikowano

No to widac pogoda im sie sprawdziłe, bo gadali ze tak wlaśnie będzie :kwasny: ale co tam trzeba rezac :naughty:

Opublikowano
U mnie wczoraj było piknie 27 stopni a dziś jak sobota i porobić chciałem to 12 stopni, wieje i zaraz zacznie padać :doh:

Wczoraj od 21:00 do polnocy, a nawet pozniej zmienialem np klocki, na dworze, w krotkim rekawku tak bylo cieplo :D

Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Panowie idzie dokupić samą diode z kostka do podświetlenie klamek??? Jak tak to poproszę o numer części.

Ile szt potrzrebujesz :decayed:

jedna :decayed: diode z kostka i kawałkiem wiązki

---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------

zgłoszenie do divisionu poszło prawie tydzień temu i zero odpowiedzi :decayed::whistling:długo czeka się na decision? :wink:

to moja wina bo nie mam chwilowo czasu...ale spoko w ten weekend to ogarne