Opublikowano 22 Maja 201313 l :hi:Panowie mam glupie pytanie z przodu na soczewce jaka jest zarówka H7?? niechce mi sie zejsc do auta sprawdzic ---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ---------- i jeszcze jedno pytanie co moze byc powodem ze FIS jest taki bardzo jasny ze az biale podswietlanie
Opublikowano 22 Maja 201313 l :hi:Panowie mam glupie pytanie z przodu na soczewce jaka jest zarówka H7?? niechce mi sie zejsc do auta sprawdzic ---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ---------- i jeszcze jedno pytanie co moze byc powodem ze FIS jest taki bardzo jasny ze az biale podswietlanie Tak h7:hi:
Opublikowano 22 Maja 201313 l Każdemu po flaszce:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) parę pustch flaszek mam gdzie mi do was,największy mod u mnie to magnetyzery są
Opublikowano 22 Maja 201313 l Dużo roboty ze zmianą żarówek w przeciwmgłowych? Od kratek dojde, czy dolną pokrywe ściągać?
Opublikowano 22 Maja 201313 l sciagasz kratki i wykrecisz 2szt wkretow od halogena i na piwo no moze dwa i skladasz do kupy tylko nie zapomnij zarowki wymienic
Opublikowano 22 Maja 201313 l Potrzebyję poradu jaką najlepiej kupić kamerę do samochodu do nagrywania ma ktoś ktoś może coś polecić ? Kamera HD do samochodu PRESTIGIO HD1 LCD2,5'' W-wa (3236889472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jest temat na forum, za kamerkę która faktycznie nagrywa w HD trzeba dać min. 300zł poka ten temat
Opublikowano 22 Maja 201313 l Potrzebyję poradu jaką najlepiej kupić kamerę do samochodu do nagrywania ma ktoś ktoś może coś polecić ? Kamera HD do samochodu PRESTIGIO HD1 LCD2,5'' W-wa (3236889472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jest temat na forum, za kamerkę która faktycznie nagrywa w HD trzeba dać min. 300zł poka ten temat http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/rejestrator-trasy-262707/ http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/kamera-samochodowa-rejestrator-dvr-215779/
Opublikowano 22 Maja 201313 l mój przedni zderzak zaliczył dzisiaj bliskie spotkanie z jakimś ptaszyskiem i się pajączek na lakierze zrobił ---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ---------- ptaszysko chyba nie przeżyło
Opublikowano 22 Maja 201313 l Kurde Marcin87 wszystkie te auta jakieś niepewne są, a mówią że niemcy nie kręcą przebiegów:facepalm:
Opublikowano 22 Maja 201313 l Kurde Marcin87 wszystkie te auta jakieś niepewne są, a mówią że niemcy nie kręcą przebiegów:facepalm: Kręcą, dlatego podstawa to CAŁA historia serwisowa
Opublikowano 22 Maja 201313 l Kurde Marcin87 wszystkie te auta jakieś niepewne są, a mówią że niemcy nie kręcą przebiegów:facepalm: tam to już chyba prawie PL i wszystkie co podawałeś jakieś tłuczone jeszcze albo Ty takie znajdujesz
Opublikowano 22 Maja 201313 l Kurde Marcin87 wszystkie te auta jakieś niepewne są, a mówią że niemcy nie kręcą przebiegów:facepalm: Kreca w niemczech tez przebiegi niestety sprawdzalem jedno auto po vinie i sie okazalo ze w niemczech bylo krecone o 70tys