Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:naughty:

mam 4 sztuki micheliny 2x ładne na 2 sezony 2007r i 2 x bez szalu na max sezon 2006r , 235/40 r 18 :wink: jak by był ktoś zainteresowany to dawać na PW, ile mogę dostać za taki komplet ?

co to znaczy ładne? dla jednego ładne to 7mm, a dla drugiego 4mm :decayed:

jak dla mnie to takie gumy do kulania sie... troche stare :wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
zawsze będzie coś tam widoczne...

---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ----------

ty ciapciaku jeden...

a u mnie właśnie gościu maluje drzwi i błotnik... :banan:

i mówi że do Lincolnshire za daleko :grin:

A ten "gosciu" co maluje ten blotnik i drzwi to jaks fachowiec czy taki ze szprejem i drogi jest ? bo moze bym sie z nim dogadal co do jakiejs poprawy wygladu Mojego wozidelka zwlaszcza tylny lewy blotnik gdzie po spierdol...... robocie brytyjskich fachowcow rdza wychodzi na rancie i to grubo :facepalm:

Już kiedyś miałem przygode z prawym przednim błotnikiem , "lakiernik" trzy razy go malował bo za każdym razem coś spitolił aż w końcu kupiłem używke w kolor i jak ktoś nie wie to różnicy nie ma , zresztą nawet to widać na zdjęciu w moim awatarze i chyba poszukam drzwi bo jak mam płacić 150F za spieprzoną robotę to mnie krew zalewa .

andr3i teraz to już na pewno pomaluje :decayed:

Ja juz wiem cos o tych wspanialych brytyjskich lakiernikach :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: niech ich kuzwa szlak jasny trafi , raczej chyba odpuszcze tych paprokow , jakos sobie sam zreperuje to na jakis czas aby az tak w oczy nie kulo zwlaszcza ten tyl bo przednie blotniki to mozna odkrecic i wymienic bez malowania na inne z drugiej reki i odloze ta kase i polakieruje kompletnie cale auto + wleci pakiet S-Line w nastepnym roku.

Juz mnie szlak trafia jak patrze na te Moje wozidelko jak jest oszpecone ale najpierw dogram sprawy silniczka , wiekszej turbiny + FMIC oraz montaz 6-cio biegowej skrzyni i paru extra gratow w srodku autka a potem bedziemy myslec o wygladzie autka.

Opublikowano

Koledzy kto na forum sprawdzi dla mnie pełny VIN?

Opublikowano

stanley.

Opublikowano

Wieczór :hi:

popkorn.pl_erotyka_343914.jpg

Opublikowano
stanley.

:hi:

Opublikowano

ll0f.jpg

:hi:

Opublikowano

Jak tam Łukasz? Czapka z borsuka uszyta? :decayed:

Opublikowano

weź nie denerwuj :decayed:

Opublikowano

zalozylem listwy od esy u siebie a moja pani mowi do mnie

tamte bardziej mi sie podobaly i nie zaplacilabym za nie wiecej niz 10 funtow :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

a co lepsze patrzy na boczek kierowcy(RS4 B7) i na ten od s-line od pasazera strony i mowi ten ladniejszy :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

mowie chlopaki mi nie uwierza :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

2414565.jpg

:grin:

Opublikowano

i nie uwierzyli :grin::grin::grin: powiedz żonie że za 5F były :naughty:

Opublikowano

No, dzieci moje, ponakurwiajmy basem troszkJe!

:dancing:

Opublikowano

tamte bardziej mi sie podobaly i nie zaplacilabym za nie wiecej niz 10 funtow :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

a co lepsze patrzy na boczek kierowcy(RS4 B7) i na ten od s-line od pasazera strony i mowi ten ladniejszy :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

Ja ci wierze, jak wrzuciłem carbony do środka to moja mi mówi że alu było ładniejsze, teraz wpadły rotory a ona co za paskudne koła i że smak trace :grin:

Opublikowano

Jadę zaraz na,zmianę wtysków lpg na hana bo stare już lały- założenie mocy wróć :banan:

---------- Post dopisany at 07:21 ---------- Poprzedni post napisany at 07:18 ----------

Ja ci wierze, jak wrzuciłem carbony do środka to moja mi mówi że alu było ładniejsze, teraz wpadły rotory a ona co za paskudne koła i że smak trace :grin:

U mnie listwy się podobały ale jak jej recaro pokazałem chyba Mikasziego powiedziała że paskudne :doh: ah te baby :polew:

Opublikowano

moja wczoraj stwerdziła ,że przydałby się telewizorek czyt. rnse,więc trzeba szukać bo się nie rozmyśli

Opublikowano

Nie ma jak zacząć dzień takim widokiem :facepalm::facepalm::facepalm:

KDOSUn0l.jpg

Gdyby komuś rzuciła się w oczy na aukcjach RNS-E z Seata Exeo to dajcie prosze cynka.

Opublikowano
:shock3::shock3::shock3: o k**wa, łapy poobcinać za takie coś :doh::doh::doh::facepalm::facepalm::facepalm:
Opublikowano

no kur...a pięknie..... :facepalm: co za jeb..ane złodzieje... w ubezpieczeniu miałem rns-e wpisane?

masz może fotkę numerów... albo klucz do rns-e był może na rnsiaku napisany?