Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jestem zagubiony i nie wiem co robić :E

Pojechałem na SKP, tym razem inną niż wcześniej.

Amory przód 65%, tył 60% oO (teraz nie wiem, czy zwracać amory, które leżą w bagażniku czy montować..).

Z przodu na szarpakach żadnych luzów nie wyczuł w dolnych wahaczach, do górnych nie mógł podejść, bo ręki nie idzie wsadzić :E Teraz nie wiem, skoro dół jest w porządku to może to końcówki drążków pukają?

Poza tym z tyłu tym razem powiedział, że poduszka jest do wymiany, przy wahaczu czy coś. Taka gumowa tuleja, widziałem, że chyba za duży luz ma to coś.

A mówiłeś że ujowe są:whistling:

Nie robiłem tyłu jeszcze :whistling:

Przód na tych ode mnie składałeś?? One 2 lata mają tylko:wink: Po za tym na gumie 15` zimowej wyszłoby Ci po 80%:decayed:

Przód jest gites, ale coś zaczęło pukać po wymianie, nie wiem, czy to wahacze, czy drążki :facepalm: Tyłu nie wymieniałem no bo tłoczysko martwe w tych amorkach twoich jest :wink:

Jak swoje obejrze to zobaczę czy wymieniać, no ale kurde ten tył pływa na dziurach :facepalm:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Obstawiam na 90% ze to koncowki drazka kiery. U mnie puka jak wjezdzam z ulicy pod katem na parking na delikstnie wystajacy kraweznik to wowczas puknie. U mnie akurat mial jak wlozyc rece diagnosta i orzekl ten feler, takze mysle ze i u Ciebie tak jest. Ja wzialem koncowki febiego od kolegi z forum.

Opublikowano
Jestem zagubiony i nie wiem co robić :E

Pojechałem na SKP, tym razem inną niż wcześniej.

Amory przód 65%, tył 60% oO (teraz nie wiem, czy zwracać amory, które leżą w bagażniku czy montować..).

Z przodu na szarpakach żadnych luzów nie wyczuł w dolnych wahaczach, do górnych nie mógł podejść, bo ręki nie idzie wsadzić :E Teraz nie wiem, skoro dół jest w porządku to może to końcówki drążków pukają?

Poza tym z tyłu tym razem powiedział, że poduszka jest do wymiany, przy wahaczu czy coś. Taka gumowa tuleja, widziałem, że chyba za duży luz ma to coś.

A mówiłeś że ujowe są:whistling:

Nie robiłem tyłu jeszcze :whistling:

Przód na tych ode mnie składałeś?? One 2 lata mają tylko:wink: Po za tym na gumie 15` zimowej wyszłoby Ci po 80%:decayed:

Przód jest gites, ale coś zaczęło pukać po wymianie, nie wiem, czy to wahacze, czy drążki :facepalm: Tyłu nie wymieniałem no bo tłoczysko martwe w tych amorkach twoich jest :wink:

Jak swoje obejrze to zobaczę czy wymieniać, no ale kurde ten tył pływa na dziurach :facepalm:

No jak kurfa martwe jak u mnie było ok??:facepalm: A po za autem leżały raptem tydzien w garażu

c6e4639b645b837a89f53107795a5d45.jpg?1380546728

Opublikowano

No jak kurfa martwe jak u mnie było ok??:facepalm: A po za autem leżały raptem tydzien w garażu

http://img.myepicwall.com/i/2013/09/c6e4639b645b837a89f53107795a5d45.jpg?1380546728

Nie wiem, nie ruszają się to martwe :grin::decayed:

Opublikowano

Kamil, sprawdź gumy na stabilizatorze z tylu i sam stabilizator...

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
najlepiej 4 sztuki a minimum 2 :wink: bo moje są przekręcone i halogen się nie trzyma kompletnie :kwasny:

a jak ktoś ma numer tego to będę wdzięczny :wink:

Opublikowano
u8yqedav.jpgJozek.sa 4 szt:thumbup:
Opublikowano
:kox::kox: wsadź je w kopert i ślij :banan: daj na PW ile Ci jestem winien :decayed:
Opublikowano
:kox::kox: wsadź je w kopert i ślij :banan: daj na PW ile Ci jestem winien :decayed:

dawaj na pw adresa i leci:decayed:

Opublikowano

U Domina nic nie płacisz :naughty:

Opublikowano

Kurde to ze mnie zdarł kasę, trzeba wyjaśnić tą sytuację!!111!1onon! :grin::decayed:

Opublikowano

Kurde to ze mnie zdarł kasę, trzeba wyjaśnić tą sytuację!!111!1onon! :grin::decayed:

Tutaj zgłoś - http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/czytaj-to-zanim-cos-kupisz-forum-lista-nierzetelnych-sprzedawcow-216962/ :polew:

Opublikowano

hehe a ja z asso odbierałem tydzien temu nówki teraz robią czarne :wink:

Opublikowano

Tutaj zgłoś - http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/czytaj-to-zanim-cos-kupisz-forum-lista-nierzetelnych-sprzedawcow-216962/ :polew:

Czego tu bez krawatowozu?:przebiegly:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Czego tu bez krawatowozu?:przebiegly:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Już niedługo :facepalm::grin:

Opublikowano

masz coś na oku ?

Opublikowano

Rozglądam się :wink:

Opublikowano

a jakieś szczegóły ? może jak będę widział coś ciekawego to Ci podrzucę :wink:

Opublikowano

chłopaki gdzie jest ten temat o zrobieniu kanapy składanej z nieskładanej w B6

---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ----------

a może ktoś ma z was te bolce do składanej kanapy górne ??

---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

po bokach co są :wink:

Opublikowano

ciekawe czy na małą wgniotke np na drzwiach też by zadziałało :decayed: