Opublikowano 11 Grudnia 201312 l No dla nas niestety i powiem tak jak jest u nas "we wojsku nie ma kolegów tylko znajome twarze":grin:
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Pany u nas ktoś ogarnia VT bo bepiuntkowcy mnie hejtują A coś Ty rotorow na b6 nie widział? Ta felga jest tak samo oblatana jak te rsy co sprzedales Na swojej jeszcze nie widziałem:decayed: Na B6 chyba nikt na forum Rotora nie ma. (puma miał) A po za tym gadacie że oblatane wzory. rs6 fakt trochę jest ale wzór RS4 B7 to ze 3 razy na oczy widziałem. W tym raz na prawdziwym rsie:wink: To już więcej rotiformów na forum mają Bo rs4 z przodu wystaje i nie każdemu to pasuje A rotiformy idą na sell dokładnie przy et 29 wystaja na zewnatrz
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l No właśnie masz rację jakieś gołe d*py ciągle widzę jak oglądam DB6:grin: Ja też już długo nie widziałem
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l żądamy dostępu do czystej, niezmąconej informacji motoryzacyjnej Pomyliles fora:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Audi A4 B6 Malysz lotka SLine S4 spojler LZ5W (3775175425) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wygląda jakby cała pofalowana była.
Opublikowano 12 Grudnia 201312 l Pany u nas ktoś ogarnia VT bo bepiuntkowcy mnie hejtują A coś Ty rotorow na b6 nie widział? Ta felga jest tak samo oblatana jak te rsy co sprzedales Na swojej jeszcze nie widziałem:decayed: Na B6 chyba nikt na forum Rotora nie ma. (puma miał) A po za tym gadacie że oblatane wzory. rs6 fakt trochę jest ale wzór RS4 B7 to ze 3 razy na oczy widziałem. W tym raz na prawdziwym rsie:wink: To już więcej rotiformów na forum mają Bo rs4 z przodu wystaje i nie każdemu to pasuje A rotiformy idą na sell dokładnie przy et 29 wystaja na zewnatrz Aaaa to ja już wszystko rozumiem
Opublikowano 12 Grudnia 201312 l Audi A4 B6 Malysz lotka SLine S4 spojler LZ5W (3775175425) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wygląda jakby cała pofalowana była. bo to laminat, zresztą lotka s-line ma delikatnie inny kształt
Opublikowano 12 Grudnia 201312 l Pany u nas ktoś ogarnia VT bo bepiuntkowcy mnie hejtują A coś Ty rotorow na b6 nie widział? Ta felga jest tak samo oblatana jak te rsy co sprzedales Na swojej jeszcze nie widziałem:decayed: Na B6 chyba nikt na forum Rotora nie ma. (puma miał) A po za tym gadacie że oblatane wzory. rs6 fakt trochę jest ale wzór RS4 B7 to ze 3 razy na oczy widziałem. W tym raz na prawdziwym rsie:wink: To już więcej rotiformów na forum mają Bo rs4 z przodu wystaje i nie każdemu to pasuje A rotiformy idą na sell dokładnie przy et 29 wystaja na zewnatrz Aaaa to ja już wszystko rozumiem no ale tak ma być ---------- Post dopisany at 08:03 ---------- Poprzedni post napisany at 08:03 ---------- :siema:
Opublikowano 12 Grudnia 201312 l TEMAT: Uciekający płyn : Artur82 2:0 niestety a wygląda to następująco: uszczeliniłem pompki itd. po zalaniu płynu do pełna po 4 godiznach ucieka mi tak z 4 cm z górnego zbiornika i tak już zostaje do końca. Poniżej tych 4 cm nie schodzi płyn. co to może być bo ja ostawiam peknięty górny zbiorniczek jakie inne sugestie??