Marcino87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pany co t0? http://s17.postimg.org/awlebixij/DSC_3059.jpg Sterownik silnika
greg2505 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 STEROWNIK KOMPUTER SILNIKA AUDI A4 2,5 8E0907401 (3753649930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
MARCIN607 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 STEROWNIK KOMPUTER SILNIKA AUDI A4 2,5 8E0907401 (3753649930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dzięki Pany
Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 wladi będziesz jutro na obłużu ? Ja dzisiaj w domku w Ylu znaczy na kacu:grin: A Tyn co jedzie do mnie tyż wczoraj pił nie no Artu wczoraj wracał takze krzezwy napewno:decayed: Właśnie wyruszył w drogę powrotną - tył zapakowany więc auto siadło trochę ...ładne te repliki 18-tek S line Ori wzór z tym zjebanym ET się chowa już jestem nawet zdąyłem poukładać sobie wszystko Bartek jeszcze raz wielkei dzięki:banan: PS. No mi też się moje repliki podobają No to już wiem jakie koło trzeba kupić. Artur wklej fotkę aby było wiadomo o co chodzi i podaj jeszcze raz parametry. Chciałbym kupić właśnie tą felgę i z tym konkretnym ET (lub mniejszym). Oczywiście replika ale coś sprawdzonego co nie pognie się przy pierwszej lepszej dziurze w asfalcie.
Fr0styyy. Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 jakies polecacnie zarowki w soczewke . nie xnenon ??? Osram Night Breaker lub Tungsram 120%+
Rabbi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 niesamowite wnętrze auta Volkswagen Passat 15500.00 PLN. Babimost - otoMoto.pl ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ---------- Włoch musiał być wręcz chorobliwym pedantem
Artur82 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 wladi będziesz jutro na obłużu ? Ja dzisiaj w domku w Ylu znaczy na kacu:grin: A Tyn co jedzie do mnie tyż wczoraj pił nie no Artu wczoraj wracał takze krzezwy napewno:decayed: Właśnie wyruszył w drogę powrotną - tył zapakowany więc auto siadło trochę ...ładne te repliki 18-tek S line Ori wzór z tym zjebanym ET się chowa już jestem nawet zdąyłem poukładać sobie wszystko Bartek jeszcze raz wielkei dzięki:banan: PS. No mi też się moje repliki podobają No to już wiem jakie koło trzeba kupić. Artur wklej fotkę aby było wiadomo o co chodzi i podaj jeszcze raz parametry. Chciałbym kupić właśnie tą felgę i z tym konkretnym ET (lub mniejszym). Oczywiście replika ale coś sprawdzonego co nie pognie się przy pierwszej lepszej dziurze w asfalcie. Bartek moja zima to replika 18" s-line 8cali szeroka et33
Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 wladi będziesz jutro na obłużu ? Ja dzisiaj w domku w Ylu znaczy na kacu:grin: A Tyn co jedzie do mnie tyż wczoraj pił nie no Artu wczoraj wracał takze krzezwy napewno:decayed: Właśnie wyruszył w drogę powrotną - tył zapakowany więc auto siadło trochę ...ładne te repliki 18-tek S line Ori wzór z tym zjebanym ET się chowa już jestem nawet zdąyłem poukładać sobie wszystko Bartek jeszcze raz wielkei dzięki:banan: PS. No mi też się moje repliki podobają No to już wiem jakie koło trzeba kupić. Artur wklej fotkę aby było wiadomo o co chodzi i podaj jeszcze raz parametry. Chciałbym kupić właśnie tą felgę i z tym konkretnym ET (lub mniejszym). Oczywiście replika ale coś sprawdzonego co nie pognie się przy pierwszej lepszej dziurze w asfalcie. Bartek moja zima to replika 18" s-line 8cali szeroka et33 Jest jakiś producent tych felg?
Artur82 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 wladi będziesz jutro na obłużu ? Ja dzisiaj w domku w Ylu znaczy na kacu:grin: A Tyn co jedzie do mnie tyż wczoraj pił nie no Artu wczoraj wracał takze krzezwy napewno:decayed: Właśnie wyruszył w drogę powrotną - tył zapakowany więc auto siadło trochę ...ładne te repliki 18-tek S line Ori wzór z tym zjebanym ET się chowa już jestem nawet zdąyłem poukładać sobie wszystko Bartek jeszcze raz wielkei dzięki:banan: PS. No mi też się moje repliki podobają No to już wiem jakie koło trzeba kupić. Artur wklej fotkę aby było wiadomo o co chodzi i podaj jeszcze raz parametry. Chciałbym kupić właśnie tą felgę i z tym konkretnym ET (lub mniejszym). Oczywiście replika ale coś sprawdzonego co nie pognie się przy pierwszej lepszej dziurze w asfalcie. Bartek moja zima to replika 18" s-line 8cali szeroka et33 Jest jakiś producent tych felg? musisz szukać takich made in italy z podwójnym rozstawem...a bedziesz szukał nowych czy używanych??
Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 wladi będziesz jutro na obłużu ? Ja dzisiaj w domku w Ylu znaczy na kacu:grin: A Tyn co jedzie do mnie tyż wczoraj pił nie no Artu wczoraj wracał takze krzezwy napewno:decayed: Właśnie wyruszył w drogę powrotną - tył zapakowany więc auto siadło trochę ...ładne te repliki 18-tek S line Ori wzór z tym zjebanym ET się chowa już jestem nawet zdąyłem poukładać sobie wszystko Bartek jeszcze raz wielkei dzięki:banan: PS. No mi też się moje repliki podobają No to już wiem jakie koło trzeba kupić. Artur wklej fotkę aby było wiadomo o co chodzi i podaj jeszcze raz parametry. Chciałbym kupić właśnie tą felgę i z tym konkretnym ET (lub mniejszym). Oczywiście replika ale coś sprawdzonego co nie pognie się przy pierwszej lepszej dziurze w asfalcie. Bartek moja zima to replika 18" s-line 8cali szeroka et33 Jest jakiś producent tych felg? musisz szukać takich made in italy z podwójnym rozstawem...a bedziesz szukał nowych czy używanych?? Wszystko zależy od tego w jakiej cenie będą. Jak jest jakaś oficjalna stronka to poproszę
Zemis Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pany rzuciłby któryś jakimś linkiem gdzie można kupić dobre ledowe postojówki...i może coś zamiast kierunkowskazu żeby nie był pomarańczowy...dzięki
siwy2326 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Panowie jakie wycieraczki na przednia szybę polecacie ??
Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Panowie jakie wycieraczki na przednia szybę polecacie ?? Ori Aero.
Artur82 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Bartek stronki nie ma ale jak coś podobnego wpadnie mi w oko to podeślę Ci na PW
Zemis Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 aha on sie zajmuje również postojówkami to spoko dzięki
turzol Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Panowie jakie wycieraczki na przednia szybę polecacie ?? Ori Aero. +1 kupiłem w salonie w styczniu 2012 i do dzisiaj ścierają bez najmniejszego nawet przeskoku. Nie marzą, nie skrzypią ogólnie warte wydanych plnów. Inna sprawa, że na przedniej szybie mam powłokę hydrofobową więc wycieraczek używam tylko przy sporych prędkościach i mocnym deszczu.
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 No wszystko możliwe bo ciągle nowe pomysły wpadają do głowy:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi