turzol Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 a orientujesz się mniej więcej ile kosztuje wysłanie kompletu listw wewnętrznych do Rosji ? tak mniej więcej nie mam pojecia, zapytaj na poczcie. Ja słałem EMS Pocztex i cena zależy od wielu czynników
deal Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 jakie zarowki w halogenach ?? ktos ma zolte ?? jakki efekt i jakie polecacie??
marcin9680 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pany jezeli to mozliwe to prosze podajcie jakis link , temat itp. jak wylaczyc VAG-iem automatyczne ryglowanie drzwi powyzej predkosci 15km/h w B6 ?
Bart-S Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pany jezeli to mozliwe to prosze podajcie jakis link , temat itp. jak wylaczyc VAG-iem automatyczne ryglowanie drzwi powyzej predkosci 15km/h w B6 ? Odpowiednie kodowanie MK. Zobacz jaką masz wartość teraz - odejmij od niej 32 i wynik zapisz jako nowe kodowanie.
marcin9680 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pany jezeli to mozliwe to prosze podajcie jakis link , temat itp. jak wylaczyc VAG-iem automatyczne ryglowanie drzwi powyzej predkosci 15km/h w B6 ? Odpowiednie kodowanie MK. Zobacz jaką masz wartość teraz - odejmij od niej 32 i wynik zapisz jako nowe kodowanie. Ok kolego dzieki ale jeszcze , ze zapytam na , ktorym kanale znajde odpowiednia wartosc od , ktorej mam odjac te 32 ?
Bart-S Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pany jezeli to mozliwe to prosze podajcie jakis link , temat itp. jak wylaczyc VAG-iem automatyczne ryglowanie drzwi powyzej predkosci 15km/h w B6 ? Odpowiednie kodowanie MK. Zobacz jaką masz wartość teraz - odejmij od niej 32 i wynik zapisz jako nowe kodowanie. Ok kolego dzieki ale jeszcze , ze zapytam na , ktorym kanale znajde odpowiednia wartosc od , ktorej mam odjac te 32 ? Na żadnym... Chodzi o główne kodowanie MK (przycisk CODING).
marcin9680 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pany jezeli to mozliwe to prosze podajcie jakis link , temat itp. jak wylaczyc VAG-iem automatyczne ryglowanie drzwi powyzej predkosci 15km/h w B6 ? Odpowiednie kodowanie MK. Zobacz jaką masz wartość teraz - odejmij od niej 32 i wynik zapisz jako nowe kodowanie. Ok kolego dzieki ale jeszcze , ze zapytam na , ktorym kanale znajde odpowiednia wartosc od , ktorej mam odjac te 32 ? Na żadnym... Chodzi o główne kodowanie MK (przycisk CODING). Aha ok rozumiem , sorki ze pytam ale zapomnailem bo dawno VAG-a w reku nie mialem (nie bylo potrzeby) a kumpel potrzebuje abym mu to odlaczyl i w Moich zapiskach nie moge sie doszukac tej procedury jak to zrobic , ok jeszcze raz dzieki.
wladi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Hej pijaki ja jestem w drodze o juz 5 flaszek poszło:thumbup:
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 B6:wink: kombi avant! ściągnąłeś dziadka? ja kficzałem po prostu
Marcino87 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 B6:wink: kombi avant! ściągnąłeś dziadka? ja kficzałem po prostu no jasnę mam już obejrzę po boiadku
turzol Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 thx, też tak pomyślałem bo b7 avant nie ma listwy ozdobnej o ile pamiętam
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mój baniak:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Marcino87 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mój baniak:facepalm:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 trzeba umieć pić
MARCIN607 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 thx, też tak pomyślałem bo b7 avant nie ma listwy ozdobnej o ile pamiętam Daj namiaty
Rekomendowane odpowiedzi