Opublikowano 30 Stycznia 201412 l jeszcze odnośnie czujników temp. jak w vagu pokazuje jeden na 90st, drugi na 41st, to który jest który? i jaką macie wartość przy drugim czujniku (te 41 to ok??)
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l jeszcze odnośnie czujników temp. jak w vagu pokazuje jeden na 90st, drugi na 41st, to który jest który? i jaką macie wartość przy drugim czujniku (te 41 to ok??) G62 silnik odczyt w 01-Silnik, grupa 007 G2 zegary odczyt w 17-Zestaw Wskaźników grupa 003 wartości powinny być zbliżone, tolerancja +/- 3st C ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- oczywiscie pomiary robisz na zimnym jak i rozgrzanym motorze
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l spooookój mi tu kjerwa jeden z drugim i pjuntym Calvin Harris ft. Ayah Marar - Thinking About You - YouTube
Opublikowano 30 Stycznia 201412 l Panowie z innej beczki, sa coś warte tylne zaciski z osłonami z b6 ? jak tak to ile Stówkę
Opublikowano 31 Stycznia 201412 l Bylem umówiony z kolega dzis na 3 lecimy po czesci do jaguara XF. On 3:10 dzwoni gdzie jestem. Do pozna korzystałem z komputera. Wstaje szybko i tylko pyk matryca pękła ;(
Opublikowano 31 Stycznia 201412 l Ziomale ! najdzie to na kij b6 ? na ramke tez da sie podobno naciągnąć, ale główne pytanie brzmi czy pasuje na kij bo ktoś kiedyś pisał, że od a3 pasuje tylko nie wiem czy dokładnie taka: NOWA GAŁKA AUDI A3 S-LINE SKÓRZANY MIESZEK ORYG! (3856174646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Nie jestem pewien, ale to na 90% pasuje chyba że modele pomyliłem.
Opublikowano 31 Stycznia 201412 l Ziomale ! najdzie to na kij b6 ? na ramke tez da sie podobno naciągnąć, ale główne pytanie brzmi czy pasuje na kij bo ktoś kiedyś pisał, że od a3 pasuje tylko nie wiem czy dokładnie taka: NOWA GAŁKA AUDI A3 S-LINE SKÓRZANY MIESZEK ORYG! (3856174646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Nie jestem pewien, ale to na 90% pasuje chyba że modele pomyliłem. Tak wszystko będzie pasować ja w swojej a4 b6 mam też taką od a3 i wszystko bangla ---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- panowie jakby coś to mam całe lampy a4 b6 na części oprócz kloszy i regulacji lamp(tych na lampach) pisać jak ktoś coś potrzebuje bo nie oplaci w dziale sprzedam się wystawiać
Opublikowano 31 Stycznia 201412 l Witam Mógłby mi ktoś zamówić coś z ASO? Ktoś kto ma zniżki. Na getem nie przyjmują zamówień