Opublikowano 16 Lutego 201412 l Pany co myslicie o dokładce Cupra do seryjnego zderzaka? dolną dokładke mam w kolorze:wink:nie bedzie dziwnie wygladac? też się nad tym zastanawiam ale skoro dokładka leży to chociaż na chwile założe btw to wybrałbym się ...
Opublikowano 16 Lutego 201412 l Pany co myslicie o dokładce Cupra do seryjnego zderzaka? dolną dokładke mam w kolorze:wink:nie bedzie dziwnie wygladac? Ja będę zakładać dokładkę, ale do S-line, do ori nie bardzo
Opublikowano 16 Lutego 201412 l no i wszystko jasne....dzieki PanowieTobie coś wyjaśnić to jak zwykle trzeba dwie strony spamu nawalić Ty sobie ku...wa grabisz...ale nie długo będziesz ryczał.... ...jak indiański bawaoooł
Opublikowano 16 Lutego 201412 l no i wszystko jasne....dzieki PanowieTobie coś wyjaśnić to jak zwykle trzeba dwie strony spamu nawalić Ty sobie ku...wa grabisz...ale nie długo będziesz ryczał.... ...jak indiański bawaoooł Bawoly to tylko w afryce:bag:
Opublikowano 16 Lutego 201412 l no i wszystko jasne....dzieki PanowieTobie coś wyjaśnić to jak zwykle trzeba dwie strony spamu nawalić Ty sobie ku...wa grabisz...ale nie długo będziesz ryczał.... ...jak indiański bawaoooł Bawoly to tylko w afryce:bag: a ja myślałem, że w Płońsku
Opublikowano 16 Lutego 201412 l w sumie juz mam odpowiedzhttp://i4.photobucket.com/albums/y139/sparkonvr6t/My%20B6%20Audi%20A4/summer%202010/IMG_1322copy.jpg warto nie warto? mówie Ci że jak jest dobra gleba to jeszcze ujdzie (w avancie tym bardziej) a jezeli jest koza to wyglada jak kur'a w majtkach i nie pasuje ani troche
Opublikowano 16 Lutego 201412 l no i wszystko jasne....dzieki PanowieTobie coś wyjaśnić to jak zwykle trzeba dwie strony spamu nawalić Ty sobie ku...wa grabisz...ale nie długo będziesz ryczał.... ...jak indiański bawaoooł a Ty będziesz powtarzał jeszcze jeszcze ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ---------- no i wszystko jasne....dzieki PanowieTobie coś wyjaśnić to jak zwykle trzeba dwie strony spamu nawalić Ty sobie ku...wa grabisz...ale nie długo będziesz ryczał.... ...jak indiański bawaoooł Bawoly to tylko w afryce:bag: a ja myślałem, że w Płońsku :thumbup1::polew: cicho bo zaraz Bobowicza naśle
Opublikowano 16 Lutego 201412 l Co do rejestracji US to pełnowymiarowa się spokojnie mieści , ja mam swoją przyklejona na taśmę dwustronna
Opublikowano 16 Lutego 201412 l Pany, wzmacniacz antenowy (ten pod lewym boczkiem bagaznika) - mozna dokupic dowolny, czy musi miec taki sam numer jak u mnie?
Opublikowano 16 Lutego 201412 l Co do rejestracji US to pełnowymiarowa się spokojnie mieści , ja mam swoją przyklejona na taśmę dwustronna tak ale mi się pełnowymiarowa nie podoba
Opublikowano 16 Lutego 201412 l Co do rejestracji US to pełnowymiarowa się spokojnie mieści , ja mam swoją przyklejona na taśmę dwustronna tak ale mi się pełnowymiarowa nie podoba wygląda to jak sr***cy pies... dla porównania foty mojej ex: wymiary ori: wymiary US: także tego