Opublikowano 24 Lutego 201412 l Ostrzeżenia0/2 (40) ładnie komuś doj**ałeś podobnie jak mikaszi:grin: podobno spam i sprzedaż bez uprawnień szkoda słów:facepalm: DołączyłSep 2012 Posty62 nooo, kolego, regulamin się kłania
Opublikowano 24 Lutego 201412 l pany czy spojler tył firmy ABT do sedana jest wykonany z takiego samego materiału jak ori Audi czy to jakiś laminat
Opublikowano 24 Lutego 201412 l pany czy spojler tył firmy ABT do sedana jest wykonany z takiego samego materiału jak ori Audi czy to jakiś laminat jak ori
Opublikowano 24 Lutego 201412 l Jakby ktoś się wybierał do tego gościa nick allegro CZESCIAUDI4 z Radomia ul Kielecka 56 DRZWI AUDI A4 B6 MAŁYSZ SREBRNE LY7W PRAWE LEWE (3565432724) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. to szczerze odradzam, przez telefon oczywiscie ladne nie malowane nie pogiete, a na zywo 3 na 4 sztuki malowane, te nie malowane dwie rysy(wgniecenie linia 15cm slepy by zauwazyl) pekniety lakier, nastepne pelno kropek od rdzy, zrobilem sobie wycieczke 450km i wrocilem z niczym Panny potwierdzam banda oszustów, handlują też pod nickiem MK-Cars Radom http://allegro.pl/show_user.php?uid=33183229 elementy porysowane pomimo tego że miały być idealne do założenia w kolor, jeszcze próbowali na szybkiego rezać dokładkę s-line do zwykłego zderzaka bo myśleli że tylko sie ja przełoży i będzie git, choć wielokroć podkreślałem że ma być cały zderzak ori s-line jeszcze do tego 3h na "częsci" czekałem, pomimo ze od tygodnia miałem je zaklepane i wiedzieli kiedy po nie przyjadę...
Opublikowano 24 Lutego 201412 l Panowie pomoże ktoś - na bank macie jakis magików którzy mają dojścia http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/potrzebny-schemat-podnosnikow-szyb-317406/
Opublikowano 24 Lutego 201412 l pany czy spojler tył firmy ABT do sedana jest wykonany z takiego samego materiału jak ori Audi czy to jakiś laminat jak ori A może ktoś wie ile waży kompletna tylnia klapa od sedana , bez zawiasów ?
Opublikowano 24 Lutego 201412 l Koledzy szukam popielniczki przedniej 2 din szczotkowane alu. Ktoś coś wie ?
Opublikowano 25 Lutego 201412 l Orientuje się ktoś czy fotele z B8 podejdą P&P do B6? Chodzi o Avanta. Czytałem, że podobno tak
Opublikowano 25 Lutego 201412 l Koledzy szukam popielniczki przedniej 2 din szczotkowane alu. Ktoś coś wie ? Ja mam popiolke z calym kompletem kup popiolke reszte dorzuce w cenie
Opublikowano 25 Lutego 201412 l Orientuje się ktoś czy fotele z B8 podejdą P&P do B6? Chodzi o Avanta. Czytałem, że podobno tak pierścienie potrzebne- otwór centralny jest większy
Opublikowano 25 Lutego 201412 l Witka Dzis jade na strzelanie jak nie bede posal znaczy ze sie zastrzelilem
Opublikowano 25 Lutego 201412 l Kto mi powie od jakiej wersji jest spoiler o numerze 8E5 827 933 A? s-line sedan Dzięki Arturo:wink: a bez końcówki A jest ok S4? tak s4