Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
u mnie nie ważne czy bedzie córa czy syn będzie od małego w ostrych czarnych klimatach kształtowane z odskocznią na Trance (zadne bibery britneye itp), zamierzam zabierać dziecie na koncerty :punk: - już trzymam piec i gitare elektryka dla dzieciaka, (na perkę nie mam miejsca na chacie :decayed: a w autku na zmiane z trance siedza "lekkie" klimaty typu (fani Cliver, Akcent itp lepiej niech nie właczają :wink:

ależ żeś wymyślił :decayed: a dzieciak w cale nie będzie czuł takiego klimatu to nie zmusisz go do tego :whistling:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
u mnie nie ważne czy bedzie córa czy syn będzie od małego w ostrych czarnych klimatach kształtowane z odskocznią na Trance (zadne bibery britneye itp), zamierzam zabierać dziecie na koncerty :punk: - już trzymam piec i gitare elektryka dla dzieciaka, (na perkę nie mam miejsca na chacie :decayed: a w autku na zmiane z trance siedza "lekkie" klimaty typu (fani Cliver, Akcent itp lepiej niech nie właczają :wink:

ależ żeś wymyślił :decayed: a dzieciak w cale nie będzie czuł takiego klimatu to nie zmusisz go do tego :whistling:

+1. Widzę po swoich. Fakt faktem, że u mnie leci wiele gatunków, to tak, jak ja - mają z danego swoje wybrane utwory i koniec kropka. I już się próbują rządzić w aucie i tylko słysze: "Tata, tego nie lubie, tego nie, daj następne" :grin:

Opublikowano

zmuszać nie mam zamiaru, ale wiem po sobie bo od dziecka słuchałem Scorpions, Roxete, Guns&Roses a Europe i ich niesmierttelnego Final Countdow nigdy nie zapomne jako 7 latek :) no i poszło już mi w gitary hehe. Ale lubie też techno i trance i zamierzam wybrac sie znow na dobre koncerty DJów pokroju Tiesto Armina czy ATB - tego ostatniego mam nawet autograf :P

Opublikowano

Ja tam u swoich widzę pozytywne odruchy jak trzasne majteczki w kropeczki to wyłączają mi radio i twierdzą że ich głową boli. Ale za to jak leci Niewiara P. I. M. to tak podkrecaja że nie słyszę bomby detonowanej w bagażniku. ;-)

Opublikowano

+1. Widzę po swoich. Fakt faktem, że u mnie leci wiele gatunków, to tak, jak ja - mają z danego swoje wybrane utwory i koniec kropka. I już się próbują rządzić w aucie i tylko słysze: "Tata, tego nie lubie, tego nie, daj następne" :grin:

+2 u mnie głównie słyszę: inną, inną, ostatnio chce tylko "ganga stajj"

Opublikowano

U mnie na tapecie teraz taki bicik. - 100 razy dziennie i tańce

:siema: z pana Elyta. Piatek Mamy :dancing:

Opublikowano
:siema::dziura:
Opublikowano

Hej a Ty co kaca masz?;)

Opublikowano
Hej a Ty co kaca masz?;)

a gdzie tam:decayed: chciałbym :grin:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Witka, łepetyna dzis na kacu, jak tu pracować panie premierze jak tu pracować :D

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Witka, łepetyna dzis na kacu, jak tu pracować panie premierze jak tu pracować :D

tu się nie pracuje, tu się ciężko zaiwania na kieliszek chleba i bochenek donkowego bimbru :banan:

Opublikowano

Chyba bede zabieral sie za mod elektryki tyl, ma ktos na zbyciu lub namiary na jakies stosunkowo niedrogie tylne boczki pod elektryke i pakiet swiatlo + wszystkie niezbedne wiazki i silniczki? Ewentualnie komplet boczkow ale wowczas musialyby byc kozackie tj (speedy bose :P

Opublikowano
:hi: Jaka tu ciekawa dysputa wczoraj była:kox:
Opublikowano
:siema: i w końcu :kawa:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:siema: a ja dziś wolne :decayed:
Opublikowano
:siema::boobs::decayed:
Opublikowano
:siema: a ja dziś wolne :decayed: