feniks Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Bry Pin z radia gdzie wędruje? Mce, MK? Do swojego kodu nie posiadam i się czy zmiana licznika, czy MK mi radia nie udupi. Wysłane z mojego GT-I9070
Gość cwiara Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udupi na 100% po zmianie licznika.
mycha1236 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Po zmianie licznika musialem wpisac pin w radiu Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
feniks Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 To lipton, za kod w aso pewnie grube € wołają. Wysłane z mojego GT-I9070
pablo_ua4 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Oznajmiam wszem i wobec ze nasz klubowy kolega Wladi to jest prze c**j komandos buhahaha i uwielbia "kukurydze":polew: wczorajszy wieczor z tym gosciem i z fanta rozj... mi cala psychike buhahaha
Wandej Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Oznajmiam wszem i wobec ze nasz klubowy kolega Wladi to jest prze c**j komandos buhahaha i uwielbia "kukurydze":polew: wczorajszy wieczor z tym gosciem i z fanta rozj... mi cala psychike buhahaha Dobrze że psychike a nie coś innego:decayed:
fantowski Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Oznajmiam wszem i wobec ze nasz klubowy kolega Wladi to jest prze c**j komandos buhahaha i uwielbia "kukurydze":polew: wczorajszy wieczor z tym gosciem i z fanta rozj... mi cala psychike buhahaha
pablo_ua4 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 tylko psychike ale to wystarczy hehe
andr3i Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 panowie znawcy: zalozylem silniczek drzwi pasazera obslugujacy pamiec, skadanie itp lusterek ale tylko strona pasazera czy zeby sie skladalo po przekreceniu joystika musze tez miec taki silniczek w drzwiach kierowcy czy przyuczyc po vinie nowy element i tyle?
jozek726 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Oznajmiam wszem i wobec ze nasz klubowy kolega Wladi to jest prze c**j komandos buhahaha i uwielbia "kukurydze":polew: wczorajszy wieczor z tym gosciem i z fanta rozj... mi cala psychike buhahaha Dobrze że psychike a nie coś innego:decayed: :grin:
andr3i Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 panowie znawcy: zalozylem silniczek drzwi pasazera obslugujacy pamiec, skadanie itp lusterek ale tylko strona pasazera czy zeby sie skladalo po przekreceniu joystika musze tez miec taki silniczek w drzwiach kierowcy czy przyuczyc po vinie nowy element i tyle? załuz drugi i zabangla jak dorwe go to zaloze dzieki bo juz myslale mze lustro cos nie teges jesli bym zalozyl sterownik z wersji europejskiej czyli strona pasazera na moja strone kierowcy to bedzie smigac?
miki Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 pablo, dobrze że anusa ci nie rozsadziło
Rekomendowane odpowiedzi