Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mój kolega ma paska ALT od nowości i twierdzi ze mu oliwy nie bierze

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo pewnie lał normalny olej(5w40) co 10k km. Szkopy leją według książki 5w30 co 30k km i mamy efekty:facepalm:

Opublikowano

jak jeździ na lawecie, to nic dziwnego :decayed:
Opublikowano

Cos w tym jest auto ma 93k przebiegu:)

Opublikowano

:polew::polew::polew:
Opublikowano
Ogarnij jeszcze dzisiaj DIY :wink: Ja nawet nie wyciągałem jeszcze foteli z A4 nigdy, także d*pa ze mnie a nie rezacz

:grin::grin:

ogarne ale dzis napewno go nie zrobie bo juz m isie spac chce, po nocce ejszcze nie spalem

wlasnie wytargalem wiazke do oparcia i mowie jakos to pojdzie...fotel w dwoch czesciach jedynie na 2 kabelkach sie trzyma ale wiazka memo ktora mam jest z innych fotei niz recaro i jest krotsza co za tym idzie dorabiam dwa kabelki do starej wiazki i na nowo skladanie, jak juz to pojdzie to reszta raz dwa

jutro podejrzewam bede sie bawil memo :wink:

---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:20 ----------

poza tym silniczek oparcia rozniel sie 2 elementam iz tych 2 roznucy hfoteli raz: samym pretem co idzie od lewej do prawej i jednym kolkiem zebatym...grubsza spirala na moim niz na tym pod pamiec wiec rozebralem poprzekladalem i jest gites, ze starego silniczka pozyczylem sobie male czarne kolko zebate

http://i.imgur.com/LHOBk0x.jpg

Ale po co rozbierałeś ten cały mechanizm w oparciu? Wystarczyło sam silniczek przełożyć :wink: Ja tak u siebie zrobiłem

Napisalem ze stary silniczek mial slimaka innego i nie pasowal na zebatke wiec musialem rozebrac i podmienic

Aha ok, ba na foto te slimaki wydawaly sie takie same. Wazne ze sie udalo

Opublikowano

Siemka panowie nie słyszał ktoś coś o jakiejś multi kierce w super cenie :grin: Może być zajechana skórka kiedyś się obszyje tam :wink:

Opublikowano

AUDI A3 A4 A6 AIR BAG KIEROWCY MULTIFUNKCJA W-wa (4324765349) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

4324765349_1

ależ proszę :kox:

---------- Post dopisany at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ----------

no dobra żarciłem sobie tu masz taka

AUDI S4 8K0 KIEROWNICA SKÓRA MULTIFUNKCJA (4345443941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

4345443941

Opublikowano

Ale szybko mu podsuwasz propozycje z allegro ale ta z B7 to cena za sama kiere bezairbagu razem z nim to cena wywinduje na jakies 1200-1400zl a to juz nalewno zadna okazja tylko židowanie

---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ----------

Cena nawet jak za sama kiere to za wysoka gora 350-400zl za taka kiere mozna dac a najlepiej 300zl

Opublikowano

a kuźwa racja byłem pewien ze z aurbagiem :facepalm:

no bez aira są po 250 :wink: dlatego uznałem tą za fajną jakby miała aira :decayed:

Opublikowano

Taniej niz za 700zl nie widzialem na forum takiej kiery sline z B7 juz airbagiem, ale byc byla i mnie kusila swego czasu.

Opublikowano

KIEROWNICA AUDI MULTIFUNKCJA ŁOPATKI A5 A7 A4 A6 (4336474749) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

259zł

Poduszka kierowcy AirBag Audi A4 B7 A6 C6 4-Ramien (4383933273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

320zł

czyli w sumie po dogadaniu za 550

albo air bez skaz za 400 no i 650zł

:wink:

---------- Post dopisany at 00:43 ---------- Poprzedni post napisany at 00:42 ----------

aha ale mówisz o s-line no to 300zł + 320 lub 400 :hi:

Opublikowano

Tu akurat wrzuciłeś kiere 3r a poduszkę pod 4r. Więc by nie pasowało. Szukam jakiejś taniochy co by narazie wrzucić bo gałka i guziki od rns daleko i źle się przełącza hehe :grin:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:siema: rezacze, do roboty czas wyruszac :/ ...a wy dalej o tej kierze? :P
Opublikowano

Bry miszcze...

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

:polew::polew::polew:

Te Jordan z czego ha?:przebiegly:

Opublikowano
Ogarnij jeszcze dzisiaj DIY :wink: Ja nawet nie wyciągałem jeszcze foteli z A4 nigdy, także d*pa ze mnie a nie rezacz

:grin::grin:

ogarne ale dzis napewno go nie zrobie bo juz m isie spac chce, po nocce ejszcze nie spalem

wlasnie wytargalem wiazke do oparcia i mowie jakos to pojdzie...fotel w dwoch czesciach jedynie na 2 kabelkach sie trzyma ale wiazka memo ktora mam jest z innych fotei niz recaro i jest krotsza co za tym idzie dorabiam dwa kabelki do starej wiazki i na nowo skladanie, jak juz to pojdzie to reszta raz dwa

jutro podejrzewam bede sie bawil memo :wink:

---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:20 ----------

poza tym silniczek oparcia rozniel sie 2 elementam iz tych 2 roznucy hfoteli raz: samym pretem co idzie od lewej do prawej i jednym kolkiem zebatym...grubsza spirala na moim niz na tym pod pamiec wiec rozebralem poprzekladalem i jest gites, ze starego silniczka pozyczylem sobie male czarne kolko zebate

http://i.imgur.com/LHOBk0x.jpg

Ale po co rozbierałeś ten cały mechanizm w oparciu? Wystarczyło sam silniczek przełożyć :wink: Ja tak u siebie zrobiłem

Napisalem ze stary silniczek mial slimaka innego i nie pasowal na zebatke wiec musialem rozebrac i podmienic

Aha ok, ba na foto te slimaki wydawaly sie takie same. Wazne ze sie udalo

Ten od pamieci mial rzadziej zwoje nawiniete i nie chcial podejsc wogole wiec zebatka ze starego i wszystko sie zgralo

ale poskladac pozniej calosc bo lipnie zdeka

Opublikowano

Tee zdejmij ten zacisk z jajec :thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano
:hi: