Opublikowano 4 Lipca 201412 l Ogarnij jeszcze dzisiaj DIY Ja nawet nie wyciągałem jeszcze foteli z A4 nigdy, także d*pa ze mnie a nie rezacz :grin: ogarne ale dzis napewno go nie zrobie bo juz m isie spac chce, po nocce ejszcze nie spalem wlasnie wytargalem wiazke do oparcia i mowie jakos to pojdzie...fotel w dwoch czesciach jedynie na 2 kabelkach sie trzyma ale wiazka memo ktora mam jest z innych fotei niz recaro i jest krotsza co za tym idzie dorabiam dwa kabelki do starej wiazki i na nowo skladanie, jak juz to pojdzie to reszta raz dwa jutro podejrzewam bede sie bawil memo ---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:20 ---------- poza tym silniczek oparcia rozniel sie 2 elementam iz tych 2 roznucy hfoteli raz: samym pretem co idzie od lewej do prawej i jednym kolkiem zebatym...grubsza spirala na moim niz na tym pod pamiec wiec rozebralem poprzekladalem i jest gites, ze starego silniczka pozyczylem sobie male czarne kolko zebate http://i.imgur.com/LHOBk0x.jpg Ale po co rozbierałeś ten cały mechanizm w oparciu? Wystarczyło sam silniczek przełożyć Ja tak u siebie zrobiłem
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Audi a4 b6 1.9 TDI PruszkówB6 z przodem od B7 ode mnie z wioski:polew: klima widze chodzi elegancko
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Kaju podziękował za schowki, trochę zeszło bo M10 musiałem zanabyć Wysłane z mojego GT-I9070
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Ogarnij jeszcze dzisiaj DIY Ja nawet nie wyciągałem jeszcze foteli z A4 nigdy, także d*pa ze mnie a nie rezacz :grin: ogarne ale dzis napewno go nie zrobie bo juz m isie spac chce, po nocce ejszcze nie spalem wlasnie wytargalem wiazke do oparcia i mowie jakos to pojdzie...fotel w dwoch czesciach jedynie na 2 kabelkach sie trzyma ale wiazka memo ktora mam jest z innych fotei niz recaro i jest krotsza co za tym idzie dorabiam dwa kabelki do starej wiazki i na nowo skladanie, jak juz to pojdzie to reszta raz dwa jutro podejrzewam bede sie bawil memo ---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:20 ---------- poza tym silniczek oparcia rozniel sie 2 elementam iz tych 2 roznucy hfoteli raz: samym pretem co idzie od lewej do prawej i jednym kolkiem zebatym...grubsza spirala na moim niz na tym pod pamiec wiec rozebralem poprzekladalem i jest gites, ze starego silniczka pozyczylem sobie male czarne kolko zebate http://i.imgur.com/LHOBk0x.jpg Ale po co rozbierałeś ten cały mechanizm w oparciu? Wystarczyło sam silniczek przełożyć Ja tak u siebie zrobiłem Napisalem ze stary silniczek mial slimaka innego i nie pasowal na zebatke wiec musialem rozebrac i podmienic
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Potrzebuje na prędkości światło stop do avant ma ktoś? Idealne nie inne
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Potrzebuje na prędkości światło stop do avant ma ktoś? Idealne nie inne A ja 30k zł na rozkrecenie firmy:decayed: Może ma ktoś bezzwrotnie pożyczyć? dzisiaj sukę wyozonowalem+ nowy filtr weglowy i sciqgnalem dipa ze znaczka. Znacznie lepiej wygląda:good: Przód czarny a znaczek chrom daje rade:naughty: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 4 Lipca 201412 l http://img.tapatalk.com/d/14/07/05/y4adagym.jpgTaka sytuacja Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Malinowo:naughty: Teraz gleba:kox:
Opublikowano 4 Lipca 201412 l W trakcie poszukiwania jakiegoś dobrego gwintu myślę też jakieś końcówki inne zapodać? troszkę większe... ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- Wyrezany drugi wydech w zwykłym zderzaku ? Tak:wink:
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Ulter fi 90 wymiata ale drogie w uj:kwasny: przed OEM`em chyba nie zakupię
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Potrzebuje na prędkości światło stop do avant ma ktoś? Idealne nie inne A ja 30k zł na rozkrecenie firmy:decayed: Może ma ktoś bezzwrotnie pożyczyć? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 a mi paniczu 15 wystarczy ale skąd to wziąć...
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Potrzebuje na prędkości światło stop do avant ma ktoś? Idealne nie inne A ja 30k zł na rozkrecenie firmy:decayed: Może ma ktoś bezzwrotnie pożyczyć? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 a mi paniczu 15 wystarczy ale skąd to wziąć... To jeszcze w tej herbaciarni się nie dorobiłeś?
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Ulter fi 90 wymiata ale drogie w uj:kwasny: przed OEM`em chyba nie zakupię Andrzeju takie cosik? KOŃCÓWKA OZDOBNA ULTER SPORT @90x120 (4369304188) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 4 Lipca 201412 l coooooś Ty. widzisz, Ty ciągle ładujesz hajs w palety z olejem a ja w hydraulike
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Ulter fi 90 wymiata ale drogie w uj:kwasny: przed OEM`em chyba nie zakupię Andrzeju takie cosik? KOŃCÓWKA OZDOBNA ULTER SPORT @90x120 (4369304188) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Tak:good: Kajak olej tańszy:przebiegly:
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Będą nie długo takie:naughty: Jutro zdam Ci relację po wywaleniu taka:wink:
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Będą nie długo takie:naughty: Jutro zdam Ci relację po wywaleniu taka:wink: Czekam:naughty: