Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witka ;)

Opublikowano

Bry :-)

Opublikowano
:siema::siema:
Opublikowano

:hi:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi::wink:
Opublikowano

no to komplet zimmermanow pod hebelki s4 w domu juz czeka :kox:

Mordo mysle nad tymi Ds'ami :eusathink:

Opublikowano

Jak planujecie modzik pod maska i w ukladzie wydechowym jak np siwy to zestaw hamulcowy od m.in. S4 musi byc, za***rdala to nie jak 1.9tdi ;) kolega wymodzil furke, że uuuuj

---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ----------

Jezdze od 2 tygodni stara toyota corolla 1.3 bo swoja niunie mam rozbebeszona, ale wczoraj wsadzilem na dziko fotel kierowcy i zrobilem testowa jazde na nowych heblach 320/288, ktore robia robote, ale bardziej cieszylo mordke przyspieszenie w furce, jest jakas mozliwosc sprawdzenia przy pomocy VCDS czy moja niunia ma jakis wgrany soft do ecu?

Opublikowano
Jak planujecie modzik pod maska i w ukladzie wydechowym jak np siwy to zestaw hamulcowy od m.in. S4 musi byc, za***rdala to nie jak 1.9tdi ;) kolega wymodzil furke, że uuuuj

:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

Witajcie :hi:

takie pytanko , czy podwójny wydech 1.8T jest taki sam w avancie jak i w sedanie ? bo chce do siebie i nie wiem czy podejdzie ?

Opublikowano

takie pytanko , czy podwójny wydech 1.8T jest taki sam w avancie jak i w sedanie ? bo chce do siebie i nie wiem czy podejdzie ?

tak

Opublikowano

tak

spasiba :hi:

Opublikowano

tak

W koncu. Ja mam od 2.5 i trzeba bylo kawalek dosztukowac rury.

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

tak

W koncu. Ja mam od 2.5 i trzeba bylo kawalek dosztukowac rury.

Ja mam w moim sedanie wydech z avanta 1.8T i operacja w pełni P&P bez sztukowania.

Opublikowano

Pany wyskakuje mi szyba z prowadnicy tzn tego plastiku co jest w prowadnicy a trzyma szybę. Rozkleiło sie. Czym by to najlepiej skleić żeby trzymało?