Opublikowano 30 Lipca 201412 l Czasem ktoś w Ustroniu Morskim nie plażuje, do soboty? Wysłane z mojego GT-I9070
Opublikowano 30 Lipca 201412 l wez przeloz bebechy ze starego i nie bedzie ci potrzebny przekaznik:wink: podrzuć instrukcje jak to podmienić :)
Opublikowano 30 Lipca 201412 l turbina ogarnieta.. tym razem zabanglała... jest moc... tylko inni kierowcy maja mega mgłe:grin: bo musze olej z calego wydechu wypalić ... Jutro wycieczka do Siedlec... Biggman daj namiar na pw to podjade... PW
Opublikowano 31 Lipca 201412 l Dzieńdoberek Panom i Paniom tak na początek dnia Pany na juz mi potrzebny przełącznik świateł Auto w mega stanie ...ma ktoś? na alledrogo jest tego w uj.. ale ja zielony w tym temacie a nie chce jakigoś badziewia kupić ..podrzućcie jakieś linki:hi: Józwa Stóweczka:beer: Twoje zdrowie bo mojego szkoda:grin:
Opublikowano 31 Lipca 201412 l Najlepszego Józek:good: Dużo kopulacji i rsa w garazu:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 31 Lipca 201412 l Dziękuje mordy potem wiecie po świderku Dlaczego na oem nie jedziesz? Za dużo trybów masz?
Opublikowano 31 Lipca 201412 l Domin i jak wstawiles do siebie te przyciski szyb z B8 w chromie? Jest cień nadziei, że daloby sie uruchomic blokade szyb tylnych czy ten przelacznik poprostu nie zatrybi z elektronika z B6? Andrzeju koncze robote o 15:30 jade do domu i przelewam hajsiwo, wiec jeszcze dzis do 18:00 powinno byc na koncie paczuszki juz puszczone?