Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bajzel jest przede wszystkim z fotkami i ich rozmiarem (niektórych), rozmieszczeniem i wygaśnięciem - dlatego są bzdury po rozwinięciu spojlera. Jak jest jakaś propozycja zmiany, to daj mi na PW, wieczorem prawdopodobnie spróbuję powalczyć z fotkami, auta, których fotki wygasły postaram się wykopać coś z tematów ewentualnie, resztę ogarnąć do jednej wielkości. Zobaczymy, podziałamy :wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no przede wszystkim to uporządkować te fotki, resztę na bieżąco będziemy myśleć :wink:

Opublikowano

Dzien dobry dywizjonie.... :naughty:

Opublikowano

:hi::naughty:

Opublikowano

Nie zawitalem zeby pogawedzic, tylko potrzebuje pomocy. :P

Kiedys natrafilem na taki temat o 1,9 TDI w ktorym kolo zebate walka rozrzadu sie telepalo i nie moge go znalezc (jestem za leniwy :decayed: )

Mianowicie kupilem siostrze AVF Multi i te koleczko sie troche telepie i chcialbym sie dowiedziec czy to jakas wada wrodzona? Jezeli tak to co tam pada? Jezeli nie to co padlo w tym konkretnym temacie.

YO :palacz:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

wandej ale te wycieraczki Denso to gowniane :facepalm: jedna zostawia struge wody po srodku shit :decayed:

boscha tak samo jedna zostawia to jak się wysrają trzeba będzie ori kupić z aso

Edytowane przez patryk10015

Opublikowano

no tosz mowie ze sa do d*py.przeciez bym se jaj nie robil.zostawiaja wode :kwasny:

Może odwrotnie założyłeś dlatego ci zle zbiera :P

Opublikowano

no guma na zewnatrz :decayed:

Opublikowano

To dawaj to mnie z powrotem zaraz na reklamacje pójdą. U mnie są już ponad 2 lata i nic takiego nie ma miejsca:whistling: A może polozyles je na desce w środku z myślą zw będą zbierać?:bag:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Serfin a Twoje są ok?

Opublikowano

oszukisto az tak uposledzony nie jestem :P dobra olac wymienie na ori

Opublikowano

kiedyś też u wandeja kupiłem razem z dominem i biggmanem to ja nawet ich nie zakładałem :) mogę komuś je wysłać za piwko nówki :naughty:

To nie były denso.

Opublikowano

Kup sobie w sklepie denso beda chodzic i zbierac dobrze ze 2 lata koszt jakies 110zl ja zawsze je kupuje

I nigdy nie mialem z nimi problemu. A pozatym swego czasu denso robilo a nie wiem czy dalej nie robi na original. A jak ci cos zostawiaja to sprawdz docisk ramion albo sworznie czy nie masz zardzewialych i rozruszaj to troche. Docisk napewno sie poprawi. Troche jakiegos odrdzewiacza tam walnij i wedzie oki

Chyba ze masz nie ori ramiona to nie bedzie to z soba funkcjonowac.

Sam to przerabialem.

Opublikowano

a może mi ktoś powiedzieć czy przy myciu reflektorów przednich przerabianych przez qwertego alkoholem izopropylowym z wodą destylowaną wystarczy zdjąć żarówki i żarnik czy muszę także projektor bixenonowy wykręcać do mycia?

bo nie chcę sobie narobić nie potrzebnego kłopotu robił ktoś taki zabieg u siebie?

Opublikowano

No raczej żebyś wszystko wyciągnął razem z soczewkami muszą być gołe klosze żeby potem nie było bałaganu...

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

To dawaj to mnie z powrotem zaraz na reklamacje pójdą. U mnie są już ponad 2 lata i nic takiego nie ma miejsca:whistling: A może polozyles je na desce w środku z myślą zw będą zbierać?:bag:

Serfin a Twoje są ok?

Co do moich to ciezko wypowiadac sie bo dopiero dzisiaj je zalozylem hahaha [emoji13] ale zrobilem test i wyglada ze jest ok ;) moze Tomek kupil ten plyn z biedry co wszystko rozpuszcza nawet lakier [emoji12]
Opublikowano

biedry u mnie nie ma wiec odpada.a leje jak z cebra wiec mialem okazje sprawdzic :P

Opublikowano

biedry u mnie nie ma wiec odpada.a leje jak z cebra wiec mialem okazje sprawdzic :P

u mnie siedzą valeo od XII 2012, świeżo po założeniu, kierowcy po środku nie zbierała, ze dwa razy ją powyginałem i po dziś dzień ładnie zbiera :wink:

Opublikowano

kojazy ktos numer podszybia?