Opublikowano 11 Września 201411 l Witam Panowie. Mam do Was prośbę czy mógłby mi ktoś coś powiedzieć na temat tych aut? Chce jedno z nich kupić i nie chcę się naciąć, a nie mam dostępu do działu giełda http://allegro.pl/audi-a4-b6-idealna-bezwypadkowa-1-9tdi-oplacony-i4580961819.html fajny anglik po czym to sugerujesz?
Opublikowano 11 Września 201411 l Witam Panowie. Mam do Was prośbę czy mógłby mi ktoś coś powiedzieć na temat tych aut? Chce jedno z nich kupić i nie chcę się naciąć, a nie mam dostępu do działu giełda http://allegro.pl/audi-a4-b6-idealna-bezwypadkowa-1-9tdi-oplacony-i4580961819.html fajny anglik po czym to sugerujesz? podpowiedź
Opublikowano 11 Września 201411 l Że ma rączkę po stronie kierowcy? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka witam. Panowie mam pytanie. Jak jest z przedkladka anglika w b6? grodz sie wymienia ? Oplacalne?Grodzi się nie wymienia i wszystko pasuje idealnie [emoji1] jak dla siebie to myślę że opłacalne Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 Września 201411 l Witam Panowie. Mam do Was prośbę czy mógłby mi ktoś coś powiedzieć na temat tych aut? Chce jedno z nich kupić i nie chcę się naciąć, a nie mam dostępu do działu giełda http://allegro.pl/audi-a4-b6-idealna-bezwypadkowa-1-9tdi-oplacony-i4580961819.html fajny anglik po czym to sugerujesz? podpowiedź Obstawiam że rączka w suficie lub naklejka od ciśnienia powietrza w oponach.. Mam rację? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 Września 201411 l I to i to jest prawidłowo z wersji europejskiej. Mam tak samo u siebie - i rączke u kierowcy i naklejke od strony pasażera. A mam francuza. Edytowane 11 Września 201411 l przez kaju
Opublikowano 11 Września 201411 l To uj nie mam pojęcia... Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 Września 201411 l I to i to jest prawidłowo z wersji europejskiej. Mam tak samo u siebie - i rączke u kierowcy i naklejke od strony pasażera. A mam francuza. w takim razie cofam, to co napisałem
Opublikowano 11 Września 201411 l I to i to jest prawidłowo z wersji europejskiej. Mam tak samo u siebie - i rączke u kierowcy i naklejke od strony pasażera. A mam francuza. w takim razie cofam, to co napisałem za***rdalaj do monopolowego po litra
Opublikowano 11 Września 201411 l Myślałem nad żółtym albo bialymChopie byle nie biały!Ty żyjesz kiedy jedziesz na horwacje. Już chyba zdecydowane będą srebrne.
Opublikowano 11 Września 201411 l I to i to jest prawidłowo z wersji europejskiej. Mam tak samo u siebie - i rączke u kierowcy i naklejke od strony pasażera. A mam francuza. w takim razie cofam, to co napisałem za***rdalaj do monopolowego po litra łap
Opublikowano 11 Września 201411 l Dzięki Panowie Sprzedający twierdzi, że auto jest z Belgii. W poniedziałek jadę po niego, jeśli będzie w fajnym stanie to dołączę do posiadaczy b6
Opublikowano 11 Września 201411 l Troszkę golas, ale będziesz miał co modzić Ja bym chyba wolał dołożyć i kupić coś z lepszym wyposażeniem. Ani grzanych d*p które były prawie zawsze, ani ori radia, więc i suba nie ma. Tutaj jeszcze mi się rzucił tunel porysowany i kokpit na górze chyba też. Widać że auto wypucowane, dobre zdjęcia do allegro. Przemyśl to jeszcze Edytowane 11 Września 201411 l przez biggman
Opublikowano 11 Września 201411 l I to i to jest prawidłowo z wersji europejskiej. Mam tak samo u siebie - i rączke u kierowcy i naklejke od strony pasażera. A mam francuza.w takim razie cofam, to co napisałem a ta naklejka nie powinna być z prawej? A tutaj ta naklejka od airbag ze nie można fotelika wkładać?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 11 Września 201411 l Listwa dolna odstaje ,drzwi kierowcy coś słabo spasowane,prawy błotnik z maską też coś nie gra,jak pojedziesz zwróć na to uwagę
Opublikowano 11 Września 201411 l Panowie potrzebny nr zacisków pod tarcze 320 chyba że ty Waldek masz jakiś ładny komplet