Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto ma gdzies srubki sztuk 2 co skreca sie nimi oslone kolumny kierowniczej? Po zmianie manrtki na pelny fis poszly mi gwinty i jezdze juz tak od roku wyglada jakby byl włam do auta stacyjki

tez tak jezdze ba nawet bez pulki pod :P :p

PS. Jakies wieści na temat czarnego Avant-a na WJ ...... ??

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie widzialem go na oczy albo gdzies wyjechal albo zapadl sie pod ziemie. Jutro mam nocke jak napatoczy mi sie to bede odpowiednio z nim rozmawial ;)

Opublikowano

Pany jak w tych naszych wozach zalacza sie grzanie luster? W golfie dziala po wlaczeniu grzania tylnej szyby, tutaj po zalaczeniu szyba dziala, a lustra nie za bardzo. No chyba, ze w tych autach to tez wystepowalo jako opcja, ktorej nie mam lub nie hula. ;)

Opublikowano

Panowie szybkie pytanie takie cos http://allegro.pl/wk...4634493893.html z sedana podejdzie do avanta?

Opublikowano

Pany jak w tych naszych wozach zalacza sie grzanie luster? W golfie dziala po wlaczeniu grzania tylnej szyby, tutaj po zalaczeniu szyba dziala, a lustra nie za bardzo. No chyba, ze w tych autach to tez wystepowalo jako opcja, ktorej nie mam lub nie hula. ;)

To było jako opcja nie każde szkła w b6 były grzane

Opublikowano

może nie masz tego bo w a4 tak samo jak w golfie, przynajmniej u mnie :wink:

Opublikowano

A jak sprawdzić czy się ma?
Opublikowano

Panowie szybkie pytanie takie cos http://allegro.pl/wk...4634493893.html z sedana podejdzie do avanta?

pewnie nie

musiał byś wyciągnąć wkład i zobaczyć

Opublikowano

a ja miałem tak że po stronie kierowcy miałem grzanie lustra tylko i musiałem dokupić wkład z grzaniem po stronie pasażera i instalacja tam już była tylko wpiąłem :decayed:

Opublikowano

pewnie nie

no to wuj, potrzebuje na gwałt wkład do lampy

Opublikowano

Po kodach wyposazenia

tanio w sumie.

http://otomoto.pl/audi-s4-max-opcja-okazja-C34649152.html

Opublikowano

Dla samych gratów warto kupić B)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

Nie widzialem go na oczy albo gdzies wyjechal albo zapadl sie pod ziemie. Jutro mam nocke jak napatoczy mi sie to bede odpowiednio z nim rozmawial ;)

:naughty::naughty::naughty::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

wystarczy ze będziesz miał zaparowane lustro i będzie temperatura odpowednia bo przy wysokiej temperaturze ogrzanie się nie wlaczy:wink: I będziesz widział czy zaparowsnie schodzi czy nie:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Nie no kurde, powaznie ?? :o

Wandej - no przed godziną jechałem, bylo ~14 stopni, plukalem sobie auto no i wlasnie lustra zaparowaly, wlaczylem grzanie szyby, a tu dupencja - lustra caly czas zaparowane :/

Jeszcze jedno pytanko - skad bierzecie te takie ori siatki na zakupy, ktorą montuje sie w bagazniku za te cztery zaczepy ?!??

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano

Z allegro chocby...i czasem z dzialu sprzedam

Opublikowano

Nie no kurde, powaznie ?? :o

Wandej - no przed godziną jechałem, bylo ~14 stopni, plukalem sobie auto no i wlasnie lustra zaparowaly, wlaczylem grzanie szyby, a tu dupencja - lustra caly czas zaparowane :/

Jeszcze jedno pytanko - skad bierzecie te takie ori siatki na zakupy, ktorą montuje sie w bagazniku za te cztery zaczepy ?!??

te Siatki to moj sąsiad szyje, każda siatke Ci uszyje jaką chcesz pod wymiar

http://autosiatki.pl/siatki-samochodowe/

Opublikowano

Zna ktoś Karo*a Dara*a? wdał się ze mną w polemikę, poobrażał mnię, a teraz nie wiem co się z nim dzieje :)

i jeszcze mówi że jestem gimbazą :D:D