Opublikowano 9 Października 201411 l Panowie, takie pytanie. Jak mam radio Concert 2 z B7 i zamontuję MF z B6, to wszystko będzie działało - w sensie sterowania? Mam moduł N z B6.
Opublikowano 9 Października 201411 l Wandej co z tym płynem ATE 40zł/litr dostępny od ręki Wiem w c**j tanio
Opublikowano 9 Października 201411 l Wandej co z tym płynem ATE 40zł/litr dostępny od ręki Wiem w c**j tanio To biorę, dawaj konto na PW i wysyłaj Mówimy o ATE super blue racing?
Opublikowano 9 Października 201411 l Wandej co z tym płynem ATE 40zł/litr dostępny od ręki Wiem w c**j tanio To biorę, dawaj konto na PW i wysyłaj Mówimy o ATE super blue racing? Tak dokłądnie z czerwonym samochodzikiem Te tarcze 330mm też?
Opublikowano 9 Października 201411 l wandej zawieszenia gwintowane masz?biltstein np?? Nie. tylko springi eibach w fajnej cenie
Opublikowano 9 Października 201411 l Wandej co z tym płynem ATE 40zł/litr dostępny od ręki Wiem w c**j tanio To biorę, dawaj konto na PW i wysyłaj Mówimy o ATE super blue racing? Tak dokłądnie z czerwonym samochodzikiem Te tarcze 330mm też? Tak z czerwonym, tarcze na razie nie
Opublikowano 9 Października 201411 l materiał własny. jebła epicko! co więcej - przy spokojnym ruszaniu
Opublikowano 9 Października 201411 l materiał własny. jebła epicko! co więcej - przy spokojnym ruszaniu Chyba mi nie powiesz że 2.5tdi urwało półoś? Ten silnik nie złamałby półosi gdyby nawet była średnicy paluszka lajkonik
Opublikowano 9 Października 201411 l materiał własny. jebła epicko! co więcej - przy spokojnym ruszaniu ale urwał
Opublikowano 9 Października 201411 l Wandej Ty ku**sie, za kare nie chce od Ciebie wahaczy, bo to to mi tak napierdalało
Opublikowano 9 Października 201411 l no urwał ja jak koste od czujnika Ale jednak go znalazles:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 9 Października 201411 l no urwał ja jak koste od czujnika Haha, a mówili "tylko nie urwij" Edytowane 9 Października 201411 l przez RicS3
Opublikowano 9 Października 201411 l no urwał ja jak koste od czujnika bohater Wierzcie mi albo nie, ale przez te 6-8km holowania zanim podniosłem auto i zobaczyłem tą półośkę, to zdążyłem nagrać sobie kompletny swap pod Q - i zgadnijcie... będę to brał a miałem nic nie robić przy tym aucie... jebać system, zima idzie, trza się zbroić http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4615938974&ref=last-visited cena mnie zabiła z miejsca