Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Artur coś Ty kupił :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobrze że mam szajsunga :decayed: bo bym nie ogarnął :grin:

Opublikowano

właśnie... Jak mogłeś kupić iphona:decayed: Ja zamowilem u Pabla lg g3 także możecie klekac ze swoimi zabawkami:decayed:A na poważnie co kto lubi:wink:

A z tym odpalaniem to pewnie czujnik. Chociaż u mnie się znowu zj***l i jak odpalam auto to jest już 90 stopni:decayed:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

5s 16gb

a ten czujnik to od cego jest konkretnie bo juz zglupilem

Opublikowano

To jest 2w1 temperatury. Jeden podaje na blat żebyś widział ile masz, a drugi do kompa. I często na blacie 90 a w kompie 120 lub - 5.

Opublikowano

To jest 2w1 temperatury. Jeden podaje na blat żebyś widział ile masz, a drugi do kompa. I często na blacie 90 a w kompie 120 lub - 5.

no to go mozna sprawdzic bez odlaczania przz kompa tak ?

Opublikowano

Vagiem trzeba sprawdzić ile widzi komp a ile decha, jak to samo to dobry.

Opublikowano

na ktorym kanale to zrobic?

Opublikowano

Artur , objaw masz podobny jak oringi na pd puszczać beda. Cos robione bylo w tym temacie?

Btw. U mnie aku padnięte prawie. Rozrusznik ledwo zakręcił i motor odpaliło wiec to na pewno nie to.

Edytowane przez cwiara

Opublikowano

Q... komplet do quattro z 2.0TFSI zostal przerobiony na kapsle do piwa :facepalm:

az zal pisac

Opublikowano

Artur , objaw masz podobny jak oringi na pd puszczać beda. Cos robione bylo w tym temacie?

Btw. U mnie aku padnięte prawie. Rozrusznik ledwo zakręcił i motor odpaliło wiec to na pewno nie to.

nie nic nie bylo robione

Opublikowano

dzisiaj audiczka przeszła test... 550 kg ładunku :decayed:

jeszcze przy okazji kontrola drogowa, i policjant mówi ,, wódke na wesele wieziesz'' ?? całe szczescie ze nie chcieli wazyc

Edytowane przez MAGIC87

Opublikowano

Q... komplet do quattro z 2.0TFSI zostal przerobiony na kapsle do piwa :facepalm:

az zal pisac

pogratulować.
Opublikowano

Pany orientuje się ktoś jakie są osłony pod maskę w a4 b6? Jakie są ich numery i czy opłaca się je brać w ASO? Bo ja nie mam żadnej osłony poza filtrem kabinowym.

Opublikowano

Pany orientuje się ktoś jakie są osłony pod maskę w a4 b6? Jakie są ich numery i czy opłaca się je brać w ASO? Bo ja nie mam żadnej osłony poza filtrem kabinowym.

W dziale warsztat masz temat o dodatkowych oslonach i numerki. Dluga na podszybie w aso 60pln
Opublikowano

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/71648-all-b6-montaz-oslon-komory-silnika/

Mała: 8E0 103 928 C, duża: 8E0 103 927 C

Dodatkowo masz jeszcze osłonę na aku i podszybie: http://allegro.pl/nowe-ori-podszybie-oslona-akumulatora-audi-a4-b6-i4663043101.html

Turzol, pisałem do Ciebie pw.

Edytowane przez nitroo

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

az zal pisac

pogratulować.

Zle zrozumiales - 2 tyg temu gosciu mial jeszcze audi na czesci - zostala buda z calym napedem - skrzynia, wal i caly tyl bez hebli :P ktore sa u mnie - pojechalem wczoraj i juz nie ma - zostala sprasowana w kostke