Opublikowano 3 Listopada 201411 l Pany orientujecie się jak w rns-e włączyć żeby pokazywała limity prędkości? niby jak klikam setup będąc w navi jest coś takiego jak "limity km/h" i jest na tak. Ale nic nie pokazuje na wyświetlaczu, żadnych ostrzeżeń o fotoradarach. Da radę to jakoś ustawić?
Opublikowano 3 Listopada 201411 l Panowie podrzućcie temat o zmianie języka na fisie bo nie moge znaleźc.
Opublikowano 3 Listopada 201411 l Nie.Bardzo rzeczowa odpowiedź w realu też taki wygadany jesteś? A co tu więcej pisac? Bieniek w realu od razu wali w twarz zamiast tłumaczyćWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 3 Listopada 201411 l Nie.Bardzo rzeczowa odpowiedź w realu też taki wygadany jesteś? A co tu więcej pisac? Bieniek w realu od razu wali w twarz zamiast tłumaczyćWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 To co to za navi bez takiej funkcji?
Opublikowano 3 Listopada 201411 l pany da radę jakoś urwaną śrubę z piasty wykręcić bo przy wymianie na setup zimowy urwała się czy tylko wymiana piasty pomoże?
Opublikowano 3 Listopada 201411 l Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 3 Listopada 201411 l Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 nie marudź, mi znów wtyczka poduchy fotela przestała łączyć
Opublikowano 3 Listopada 201411 l Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 nie marudź, mi znów wtyczka poduchy fotela przestała łączyćCo jest z tymi wtyczkami? Co skasuję błąd to za dzień może dwa znowu się zapala i to w fotelu kierowcy tylko się tak dzieje.
Opublikowano 3 Listopada 201411 l Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 nie marudź, mi znów wtyczka poduchy fotela przestała łączyćCo jest z tymi wtyczkami? Co skasuję błąd to za dzień może dwa znowu się zapala i to w fotelu kierowcy tylko się tak dzieje. u mnie rok wytrzymała, nie psikałem kontaktem, jedynie się pobawiłem w wtykanie i rozłączanie i owinąłem mocną taśmą
Opublikowano 3 Listopada 201411 l Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Znowu pukales na swoim fotelu [emoji23] hehehe
Opublikowano 3 Listopada 201411 l Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 nie marudź, mi znów wtyczka poduchy fotela przestała łączyćCo jest z tymi wtyczkami? Co skasuję błąd to za dzień może dwa znowu się zapala i to w fotelu kierowcy tylko się tak dzieje. wyciac w cholere ta wtyczke pod fotelem i zlutowac.ja tak zrobilem i spokoj
Opublikowano 3 Listopada 201411 l Kurfa znowu mi drut pękł w fotelu:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Widzę że prywaciarzom się powodzi, mam rozwiązanie na twój problem - dieta
Opublikowano 3 Listopada 201411 l A które wtyczki dają ten problem te pod siedziskiem fotela czy w podłodze?