Opublikowano 8 Listopada 201411 l 1BA to ja mam, a chciałem wiedzieć czy jest duża różnica w 1BV Nie zakładaj 1BV bo będziesz się wkórwiał 2 centy w dół jest czyli tak samo jak 1be tylko jest sztywniejsze Końcówka do 1bv lema kosztuje 160zł Załóż sobie Eibach prokit i tyle tak pytam z ciekawości, powiem szczerze że jak już kupię coś to jakiś dobry, markowy gwint Bym Ci brzydko odpowiedział ale się już powstrzymam Nie brałes w ic FV na mnie?
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Nic nie brałem tylko jedno ako, na paragon ale chyba kupie jeszcze jedno
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et? Powinny mieć napisane Ronal
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et? moje mają made in italy et43 mam ale widziałem też z et35 ktoś na forum sprzedaje R7_jarek chyba Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et? Powinny mieć napisane Ronal dokładnie u mnie też pisze Ronal
Opublikowano 8 Listopada 201411 l 1BA to ja mam, a chciałem wiedzieć czy jest duża różnica w 1BV Nie zakładaj 1BV bo będziesz się wkórwiał 2 centy w dół jest czyli tak samo jak 1be tylko jest sztywniejsze Końcówka do 1bv lema kosztuje 160zł Załóż sobie Eibach prokit i tyle tak pytam z ciekawości, powiem szczerze że jak już kupię coś to jakiś dobry, markowy gwint 1BA- standard 1BE- obnizone -20mm komfort 1BV- obnizone -20mm utwardzone
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et?moje mają made in italy et43 mam ale widziałem też z et35 ktoś na forum sprzedaje R7_jarek chyba Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et? Powinny mieć napisane Ronal dokładnie u mnie też pisze RonalU mnie jest ronal et43 made in poland kupowałem 2 kolejne i tak samo jest napisane ,mowa o rs6 c5,osi 100% mają et43 ,Jarek bodajże ma włoskie repliki stąd et35 Edytowane 8 Listopada 201411 l przez greg2505
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Uuuu o takim zestawie zawiechyto ja nie slyszał jeszcze 1BD wzmacniane na zle drogi
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Józek poczekaj jak na wiosnę założę gwint to Ci powiem czy warto było memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Uuuu o takim zestawie zawiechyto ja nie slyszał jeszcze 1BD wzmacniane na zle drogiKurna żebym wiedział to bym ni uuuja nie kupił audiczki z 1be tylko 1bD ;p , na wschod tylko takie powinny isc a moze takie 1BD pakowali w furki glownie na zbyt w bloku wschodnim? I zazdroszcze tym co maja dlugi weekend. Wczoraj napierd do 18ej dzis i jutro do 17ej i w pon tez do roboty :/ gdzie tu czas na ciąg alkoholowy?
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Józek poczekaj jak na wiosnę założę gwint to Ci powiem czy warto było memory five wladi i wszystko jasne :-) Ja po roku stwierdzam, że tak średnio z tym gwintem i chyba wrócę do 1BV, choć specjalnej różnicy nie było, też trochę tłukło. Tyle że uszczelki nie skrzypiały Ale coś mnie ciągnie do oryginału, Szkoda mi wyglądu na - 40mm i fajnie spasowanych 18 super wygląda. No 19 w ogóle by robiła robotę Uważam, że trzeba spróbować, tylko nie pchajcie gwinta za tysiaka - to jest na sezon, góra dwa i będziecie mięli dość. Szkoda autka. Niektórzy piszą, że Ap, lub HR jest spoko - nie wiem, w każdym razie wydane 2-3 tysie na gwint, to siłą rzeczy trzeba liczyć, że będzie supcio
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Józek poczekaj jak na wiosnę założę gwint to Ci powiem czy warto było memory five wladi i wszystko jasne :-) poczekam , poczekam
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Z tego co chłopaki mówią to K&W całkie spoko wychodzi w stosunku do 1 BV więc jestem dobrej myśli
Opublikowano 8 Listopada 201411 l KW, też ma dobre opinie, kwestia jaki wariant. Ale chyba to jest najlepsza alternatywa. Fajnie dorwać używke po małym przelocie, najlepiej z DE Kurcze z drugiej strony takie zaje.... fury macie i nie szkoda Wam kaleczyć je gwintem??? Na 1BV, lub 1BE wystarczająco dobrze wygląda, a do tego jest bardziej praktyczny i mniej irytujący
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Mi tam pasuje 1 BV ale jestem wpływowy i ciągle mi dowalają więc muszę pokazać na co mnie stać